![]() |
|
|||||||
| אוברקלוקינג OverClocking |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
עד איזה טמפרטורה מומלץ להגיע עבור NB?
עבור הלוח בחתימה שלי.
אחרי מאמץ של שעתיים אני מקבל 45. תודה!
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
מומלץ להיות ב-20 מעלות ואפילו פחות. אבל זה לא אפשרי אז בגלל זה עדיף שהייתה שואל: "עד איזה טמפרטורה עדיף לא להגיע עם הגשר הצפוני?"
טמפרטורה שלך נורמאלית לגמרי. |
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
או קיי, ואם נניח אני ממשיך ב OC, אז "עד איזה טמפרטורה עדיף לא להגיע עם הגשר הצפוני?"
![]()
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אני מניח שב-60 כבר תתחיל להירגע עם ה-OC. הגשרים הם כמו מעבדים משניים והם יכולים גם לעבוד בטמפרטורות שנראות לך גבוהות. שלי P45 במנוחה 47 אתה חושב שאכפת לי?
|
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
לדעתך עד 60 זה עדיין לא מסוכן? אצלי בתוכנה של abit כתוב שהאזהרה היא ב 60, (והמחשב מזהיר מאוחר מדי, כפי שאזהרת הטמפרטורה של המעבד היא אצלי 80, וזה מאוד גבוה עבור המעבד שלי). תודה על התגובה, בכל זאת אני אשמח לשמוע עוד דעות. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. לא מבין למה הדברים האלו לא מצויינים בחוברת של הלוח...
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אין עוד דעות? זה בגלל שעד 60 זה בסדר לדעתכם?
הסיבה שאני שואל היא שראיתי בפורום מחו"ל שצריך להישאר מתחת ל 50. מי שיודע שיגיב בבקשה, זאת שאלה בסיסית ב OC, ו p35 זה צ'יפסט נפוץ עד היום.
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) | |
|
IO OwneR
|
ציטוט:
עם לוחות האם אמורים לספק קירור יעיל ואמין. האמת שגם ב 60 מעלות זה עובד טוב, לפחות פה. אבל זה בערך הטווח לדעתי, אולי אפילו טיפה יותר לכיוון ה 70 מעלות.
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
או קיי, תודה CUPRA, רק עניין אותי לדעת מה הגבול. אולי ייצא לי בעתיד להחליף זכרונות ואז אני אמשיך ב OC.
|