![]() |
|
|||||||
| חדשות News |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
![]() ועל לוחות האם החדשים אשר מתבססים על ערכת השבבים X58, היום מגיע תורה של חברת DFI שתמונות ומידע על לוח ה X58 LANParty UT הגיע היום לרשת. בתמונות המצורפות ניתן לראות את לוח האם המדובר בגרסא ללא יחידת הקירור. למעט התמיכה הידועה במעבדי ה Core i7 שיעבדו בתושבת ה LGA 1366 החדשה, לוח האם החדש יהיה בעל הזנת מתח של שמונה פאזות, עם שישה חריצי זיכרון שיעבדו בשלושה ערוצי זיכרון (Triple ddr), בנוסף כמו חלק מלוחות ה LANParty הקיימים, נוכל לראות שלושה חריצי PCI-Express במהירות של X16 שיתמכו במערך מרובה הכרטיסים CrossFire של ATI ו SLI משלוש של NVIDIA, כשמונה יציאות SATA, זוג כרטיסי רשת וכפתורי הדלקה וכיבוי. ![]() עיצוב לוח האם יהיה דומה עד מאוד לצבעי הסדרה המוכרים, ויכללו מעגל מודפס בצבע השחור עם שילוב חריצים בצבע הצהוב והירוק זוהר. הפעם נוכל לשפוך מעט אור על מחיר לוח האם ועל תאריך היציאה שלו, ככל הנראה הלוח המדובר ושאר לוחות ה X58 יצאו בסוף החודש הבא, המחיר - 300 דולרים. מקור התמונות: tweaktown |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
לא אוהב אותם.
הצבעים הזוהרים - לא יפה.
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
מקווים שיהיה טוב ל-OC
, תודה על החדשה |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
רגע איפו היציאות של כרטיס הקול?
|
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
ה ASUS נראה טוב יותר..
|
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
מה זאת הולכת להיות גירסאת ה UT?
נראת פשוטה לגמרי... איפה כל התוספות של גירסאות ה UT? כמו הקירורים המאסיביים, קירור ל NB, כרטיס קול וכ'ו..
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) | ||
|
IO Member
|
למקרה שלא שמת לב- אין פה בכלל קירור, זו תמונה בשביל להמחיש את מבנה הלוח בלבד.
זה שאין כרטיס קול- סדרת ה UT מגיעה עם כרטיסי קול חיצוניים, Bernstien audio.
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Rigs
|
אני מניח שבבאנדל של הלוח DFI יכללו כמובן את גופי הקירור המצוינים של טרמלרייט כמיטב המסורת בסדרת הUT
![]() |
|
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) | |
|
IO Member
|
ציטוט:
השאלה אם הוא יגיע עם גופי קירור מוכנים לקירור מים כמו Gigabyte כמו גופי קירור אוויר/פסיבים כמו Asus.
Motherboard ------ BIOSTAR TPower I45 _ CPU --------------- Intel E8400 Cooling ----------- OCZ vendetta 2 _______ HDDs ------------- Seagate 750GB Graphics Card ----- Sapphire HD4870 ____ Case -------------- CM 690 Power Supply ----- Corsair VX550 ________ Mouse ------------ Logitech MX-518 Memory ----------- 4GB (2x2MB) Corsair Dominator DDR2 1066 |
|
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
תודה על החדשה...
נראה לוח נחמד... לא יותר מזה...
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) |
|
Banned
|
אני כ"כ אוהב את DFI והצבעים ה"ערבים" האלה אבל עדיין אני מת עליהם
|
|
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
למה צבע ירוק ? זה נראה כמו דשא
![]()
|
|
|
|
#13 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
הצבעים ירוק/ צהוב ש DFI בחרו ללוח נראים טוב יותר בחדר חשוך עם תאורת אולטרה מאשר בחדר עם תאורה רגילה.
Motherboard ------ BIOSTAR TPower I45 _ CPU --------------- Intel E8400 Cooling ----------- OCZ vendetta 2 _______ HDDs ------------- Seagate 750GB Graphics Card ----- Sapphire HD4870 ____ Case -------------- CM 690 Power Supply ----- Corsair VX550 ________ Mouse ------------ Logitech MX-518 Memory ----------- 4GB (2x2MB) Corsair Dominator DDR2 1066 |
|
|
|
|
|
#14 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
גם המחיר של האסוס "יותר טוב".
בקשר לצבעים, זה שמאפיין את DFI, אני אישית אוהב את הקטע של הצבעים במיוחד עם מנורת UV בתוך המארז כי הצבעים רגישים לUV. אני אישית לא מתלהב מDFI... יאללה כל היצרניות מוכנות, אינטל קדימה!! נערך לאחרונה על ידי tamos', 07-10-08 בשעה 23:54. |
|
|
|
|
|
#15 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
DFI ...
הלוח הבא שלי ![]() צריך אחד כזה כדי להבין כמה הוא חזק...
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|