IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

בדיקה של אורך שורה וטור במערך דו מימדי טעות מעצבנת (הקוד בפנים)

יש לי את הפעולה הבאה שכל מטרת להדפיס את המערך הדו מימדי אבל יש לי איזו שהיא טעות בבדיקת אורך ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-12-08, 15:38   #1 (קישור ישיר)
DXM
IO Member
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 378
ברירת מחדל בדיקה של אורך שורה וטור במערך דו מימדי טעות מעצבנת (הקוד בפנים)

יש לי את הפעולה הבאה שכל מטרת להדפיס את המערך הדו מימדי אבל יש לי איזו שהיא טעות
בבדיקת אורך שורה ואורך טור ואני לא מבין מה הבעיה (אל תתנו לי הצעות לכתוב 2 במקום כי זה אמור להיות קוד כללי)
קוד:

int[,] a=newint [2,2];
a[0, 0] = 1;
a[0, 1] = 2;
a[1, 0] = 3;
a[1, 1] = 4;
int i,j,s,t;
s = a.Length(0);
t = a.Length(1);
for (i = 0; i <s; i++)
{
Console.WriteLine("");
for (j = 0; j < t; j++)
{
Console.Write(a[i, j]);
}
}
הבעיה שלי בa.length (שניהם) מה לעזאזל לא נכון
DXM לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-08, 15:53   #2 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של IdanBS
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 5,114
ברירת מחדל

תיכנות - IOPaneL

ובאיזה שפה מדובר?
IdanBS לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-08, 15:55   #3 (קישור ישיר)
DXM
IO Member
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 378
ברירת מחדל

מדובר בC#
DXM לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-08, 15:56   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,363
ברירת מחדל

שפת C .
ofir לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-08, 17:29   #5 (קישור ישיר)
IO Chats
 
סמל האישי של AgentSmith
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 3,575
ברירת מחדל

בדיוק בשביל זה פתחו את פורום תיכנות.
הועבר.
__________________
זן נדיר, ציפור משונה
NEXUS 5 32GB
AgentSmith לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-08, 19:35   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 324
שלח הודעה דרך ICQ אל matanco שלח הודעה דרך AIM אל matanco שלח הודעה דרך MSN אל matanco
ברירת מחדל

אין לי ניסיון ב C# אבל אני ינסה לעזור.
קוד:
int[,] a=newint [2,2];
a[0, 0] = 1;
a[0, 1] = 2;
a[1, 0] = 3;
a[1, 1] = 4;
int i,j,s,t;
s = a.Length;
t = a.Length;
for (i = 0; i<s; i++)
{
Console.WriteLine("");
for (j = 0; j<t; j++)
{
Console.Write(a[i, j]);
}
}
לדעתי יעבוד עכשיו.
__________________

המשותף בין וירוס למערכת לווינדוס.
"שניהם מועתקים ומועברים ממחשב למחשב במהירות."
"שניהם משתמשים במשאבי מערכת יקרים ובכך מאיטים את פעולתה."
"שניהם ידפקו מדי פעם את הדיסק הקשיח או לוח האם."
"שניהם נישאים ומועברים ממחשב למחשב יחד עם תוכנות שימושיות."
"שניהם גורמים למחשבה שהמערכת איטית ושצריך לשדרג את המחשב."
"שניהם יוצאים כל הזמן בגרסות חדשות שגורמות יותר ויותר נזק."
בברכה,
מתן כהן.
matanco לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 06-12-08, 20:00   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

אתה מתבלבל בין שני דברים.

יעזור לך מאוד להשתמש בMSDN או בגוגל (או שניהם) כדי לקרוא מה הערכים אומרים:
Array Members (System)

קודם כל, Length זה Property ואתה מנסה להשתמש בו כפונקציה. זה מחזיר לך את כמות האיברים הכוללת במערך.

לדעתי, מה שהתכוונת להשתמש בו זה GetLength.
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-08, 1:03   #8 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

כל מה שאתה צריך לעשות זה ככה:

a.length; זה נותן את אורך השורה
a[0].length זה יתן את אורך הטור.

תהנה
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 4:58.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות