IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עזרה בתרגיל בשפת JAVA

אתה יודע לעבוד עם BREAK POINT ו WATCH ולבצע מעקב שלב שלב על התוכנית שלך כדי לזהות בדיוק איפה היא ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-01-09, 16:55   #16 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

אתה יודע לעבוד עם BREAK POINT ו WATCH ולבצע מעקב שלב שלב על התוכנית שלך כדי לזהות בדיוק איפה היא "נופלת" ?

ובאיזה קומפיילר אתה עובד? NETBEANS \ ECLIPSE או אולי משהו אחר...
אני אנסה להתקין פה ולנסות להריץ בעצמי..
רק שלח לי את כל הקבצים של התוכנית..
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-01-09, 17:00   #17 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של GT-R
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,160
שלח הודעה דרך ICQ אל GT-R שלח הודעה דרך MSN אל GT-R
ברירת מחדל

הלוואי שאני הייתי מתעסק בשפת תכנות.
__________________
GT-R לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-01-09, 17:42   #18 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של boxerown
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 967
ברירת מחדל

אני משתמש ב-JCreator LE שניתנת להורדה חינם מאתר התוכנה.
ואני לא יודע מה זאת אומרת BREAK POINT ו WATCH אולי אני יודע מה זה אבל את השם בוודאות אני לא יודע.
__________________




boxerown לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-01-09, 23:31   #19 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי GT-R צפה בהודעה
הלוואי שאני הייתי מתעסק בשפת תכנות.
יאללה GTR תתחיל פה בפורום, ולאט לאט תתפתח..



בכל מקרה boxerown
אני אתקין פה קומפיילר של JAVA ואנסה לבדוק איפה זה נופל בדיוק
הכי חשוב שתדבר עם המורים שלך ותבקש שיסבירו לך איך לעשות DEBUG לתוכניות שלך
כי אחרת אי אפשר לדעת איפה זה נופל וזה מתסכל.. (הייתי בסרט הזה גם כשהתחלתי...)

אני עובד עם קומפיילר חינמי שנקרא NETBEANS אז אני אבדוק לך את הנושא אני מקווה שבקרוב כי כמו שאמרתי לך אין לי מחשב זמין כרגע..
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-01-09, 0:39   #20 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של boxerown
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 967
ברירת מחדל

כןן הבנתי תודה אחי אני מאוד מעריך את זה.
דיברתי עם המורה שלי והיא אמרה לי שהיתקדמתי בצורה משמעותית בתוכנית.
התוכנית עכשיו ניראת כך: (הבעייה בתוכנית שהיא עובדת רק אם מספרים בעלי 4 ספרות במקרה הזוגי ו5 ספרות במקרה האיזוגי)

קוד:
import java.util.Scanner;
public class xd{
public static void main(String[]args){
Scanner in=new Scanner(System.in);
int num,count=0,digit,z,pl,g,l,right,left,k;
count=0;
num=in.nextInt();
z=num;
int []a;
while(num>0)
{digit=num%10;
count++;
num=num/10;
}
right=z%100;
left=z/100;
if (count%2==0)
{z=left*1000+right;
System.out.println(z);}
else
{
{z=left%100%10;
System.out.println(z);
}}}}
__________________




boxerown לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-01-09, 10:17   #21 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי boxerown צפה בהודעה
כןן הבנתי תודה אחי אני מאוד מעריך את זה.
דיברתי עם המורה שלי והיא אמרה לי שהיתקדמתי בצורה משמעותית בתוכנית.
התוכנית עכשיו ניראת כך: (הבעייה בתוכנית שהיא עובדת רק אם מספרים בעלי 4 ספרות במקרה הזוגי ו5 ספרות במקרה האיזוגי)

קוד:
import java.util.Scanner;
public class xd{
public static void main(String[]args){
Scanner in=new Scanner(System.in);
int num,count=0,digit,z,pl,g,l,right,left,k;
count=0;
num=in.nextInt();
z=num;
int []a;
while(num>0)
{digit=num%10;
count++;
num=num/10;
}
right=z%100;
left=z/100;
if (count%2==0)
{z=left*1000+right;
System.out.println(z);}
else
{
{z=left%100%10;
System.out.println(z);
}}}}

הנה עכשיו זה עובד.. ונבדק...
קוד:
            int num, count, digit, left, right, middle;
            count = 0;
            num = in.nextInt();
            int tmpNum = num;
            left = num;
            while (tmpNum > 0)
            {
                digit = tmpNum % 10;
                count++;
                tmpNum = tmpNum / 10;
            }
            middle = count / 2;
            if ((count % 2) == 0)
            {                
                int pow = 1;
                for(int i=0; i < middle; i++)
                {
                    digit = left % 10;
                    count++;
                    left = left / 10;
 pow = pow * 10;
                }
                left = left * 10; // add the zero to the middle
                        right = num % pow;
                System.out.println(left.ToString() + right.ToString());
            }
            else
            {
                digit = 0;
                for (int i = 0; i < middle; i++)
                {
                    left = left / 10;
                    digit = left % 10;
                }
               System.out.println(digit);

נערך לאחרונה על ידי static, 04-01-09 בשעה 12:50.
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 7:57.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות