![]() |
|
|||||||
| חדשות חדשות מעולם המחשבים , חומרה , תוכנה , ציוד היקפי , משחקים , מחשבים ניידים, גאדג'טים וטכנולוגיה |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Admin
|
חברת ASUS הציגה היום כרטיס מסך חיצוני יעודי לניידים - ה XG STATION ! ה XG STATION הוא כרטיס מסך חיצוני המאפשר למשתמשי מחשבים ניידים להנות מביצועי HIGH END בכל מה שקשור לגרפיקה כשהוא מחובר למחשב הנייד. היות וה XG STATION הוא חיצוני הוא ניתן לניתוק כאשר לא צריכים אותו ורוצים להתנייד עם המחשב הנייד. ה XG STATION מתחבר לכל מחשב נייד עם חריץ EXPRESSCARD , ומספק אפיק PCI EXPRESS X16 עבור כרטיסי מסך. היות ו ASUS בחרה לצייד את ה XG STATION באפיק PCI EXPRESS X16 סטנדרטי לחלוטין, הרי שה XG STATION יכול להיות מצוייד בכל כרטיס מסך PCI EXPRESS כלשהו ! ASUS השיקה את ה XG STATION עם כרטיס מסך מבוסס שבב ה 7900GS של NVIDIA ה XG STATION ניזון ממקור מתח חיצוני, כמו כן XG STATION מתקשט גם במסך LCD חיצוני. המסך ניתן להתאמה ויכול להציג מידע כגון FRAME RATE, מהירות מאוורר, טמפרטורת ליבה של כרטיס המסך ועוד. ב XG STATION ישנו כפתור שניתן לכוון לשליטה על מהירות הליבה והזכרונות. ASUS צפויה לשחרר את ה XG STATION לשוק ברבעון השני של 2007, מחיר היחידה עדיין לא ידוע ברגע זה. מקור - DAILYTECH. דעה אישית שלי לגבי המוצר - במילה אחת - מדהים ! ![]()
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Chats
|
באמת מדהים! חבל שהוא דורש מקור אנרגייה חיצוני.. אם היו עושים איזה פתרון שהוא יהיה נייד.. ואז בכלל..
|
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
רעיון גדול!
השאלה היא עד כמה הוא משתלם. ![]()
Core 2 Duo E6400+9500AT||Gigabyte GA-965P-DQ6 ||G.Skill DDRII 800MHZ 2GBPK+1GBPK=3GB||CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB+AcceleroX2 Leadtek WinFast TV2000 XP||LG H10N||Enermax Liberty 400W Active PFC||WD1600JS*2 = RAID 0+1||Gigabyte Triton Black+Arctic Fan 12 Dell 2007WFP||Logitech MX500 Mouse + Steelpad QcK||Logitech Internet Pro Keyboard Black
|
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
עד כמה שזכור לי, בכל הניידים היום ExpressSlot, שהמוצר *אמור* להתחבר אליו, בעלי רוחב פס PCIe X1. אני ממש לא בטוח שמישהו ירצה להפעיל כרטיס מסך כלשהו עם רוחב פס מזערי שכזה.
|
|
|
|