![]() |
|
|||||||
| תמיכה טכנית המחשב לא עולה ? לא נדלק ? מסכים כחולים ? הודעות שגיאה ? לפני שרצים לטכנאי מחשבים , כאן תוכלו לקבל עזרה לתקלות תוכנה וחומרה |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
שלום...
אני שחקן COD4 ובזמן האחרון ירד לי הFPS, שהיה יציב על 250, ל125 עם ירידות קלות והרגשה לא חלקה בכללי. אני מבקש את עזרתכם כדי לפתור את הבעיה כי היא מאד מציקה לי... הורדתי את התוכנה PC WIZARD 2008 ושם רשום היה שטמפרטורת המעבד שלי היא 30, 56 בכרטיס מסך ו30 בלוח האם (הכל במנוחה), זה בסדר? תודה לעוזרים ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
Banned
|
הכרטיס דיי חם יחסית למנוחה,מה המפרט שלך ?
והאם ביצעת איזה שינויים במחשב שלאחרם התחילה הבעיה אולי דריוורים או כל דבר אחר שביצעת. |
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
המפרט שלי הוא...
מעבד: AMD Athlon X2 6000 (3Ghz) @ AC Freezer 64 Pro כרטיס מסך: Leadtek 8800GT 512MB זיכרון: trancend 2GB (1GBx2) 667Mhz לוח אם: ASUS M3A (AMD 770 Chipset) אגב אין לי OC.. עוד משהו? האמת שנראה לי יום לפני או משהו כזה התקנתי את הSP2 לXP... אבל זה לא נראה לי קשור כי לפני שפירמטתי את המחשב (בSP2) לא היית לי את הבעיה הזאת. |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
נסה להתקין מחדש את הדיוור של הכרטיס מסך
|
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
האממ... איך אני עושה את זה? פשוט מוריד אותו עוד פעם ומתקין או שצריך קודם להסיר אותו?
|
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
תסיר את הישן ותתקין את החדש שוב
|
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
איך אני מסיר אותו? :|
|
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
הוספה או הסרה של תוכניות ושם חפש nvidia drivers
|
|
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
לא ממש עזר, הFPS עדיין לא כמו שהיה. עוד רעיונות?
|
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
I Want a New IO Title
|
תכניס את הפקודה בקונסול:
r_gpusync 0 איזה Revision זה של הכרטיס? תוריד GPU-Z ותעלה תמונה בבקשה. |
|
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
|
|
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
אתה עושה איחויי מידי פעם?
נראה לי שאיחויי יעזור לך. |
|
|
|
|
|
#13 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
COD4 250FPS?
רק ליתר בטחון עברתי שוב על כמה ביקורות - ממתי מגיעים לכזאת כמות של FPS? או שאתה עובד עם רזוצ' ממש ממש נמוכה או עם הגדרות ממש נמוכות. (או גם וגם). בכלאופן, תנסה לראות איפה אתה יכול להוסיף להגדרות ודוקא להוריד את הFPS (- 125 לא נותן לך שום דבר. פשוט שום דבר. זה הרבה מעבד למטווח הבטחון שאתה צריך בשביל לשחק נורמלי. |
|
|
|
|
|
#14 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
^^^
בסדר, אבל מסתכלים על הדברים בצורה אחרת. אם היה לו גם 100 FPS והיו לו ירידות ל-50 זה לא היה תקין, כמובן עם בעבר זה לא היה לו. וככה זה גם במצב שלו. המספרים לא מדברים פה אלה הנפילות Fps במשחקים. נערך לאחרונה על ידי המפציץ A החמקן, 23-01-09 בשעה 18:31. |
|
|
|
|
|
#15 (קישור ישיר) | |
|
IO Rookie
|
ציטוט:
![]() אני (וככה כמעט כל השחקנים המקצועיים בעולם) משחקים על הגדרות ורזולוציה מאד כדי לקבל 250FPS יציב, זאת כדי להגביר את קצב ירי והתגובה שתעשה (בלי שאתה אפילו מרגיש את זה, העין מרגישה הרבל רק עד כ70FPS). סתם לידע כללי ![]() אני אנסה איחוי, תודה |
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|