IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > תמיכה טכנית
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תמיכה טכנית המחשב לא עולה ? לא נדלק ? מסכים כחולים ? הודעות שגיאה ? לפני שרצים לטכנאי מחשבים , כאן תוכלו לקבל עזרה לתקלות תוכנה וחומרה

חומרה : תמיכה טכנית

מסכים כחולים ב-IDLE

מעבד E8400 לוח אם ASUS P5Q זיכרון OCZ 4GB HPC CL4 Crosair vx550W המחשב על OC קטן bus: 400 @ ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-01-09, 21:10   #1 (קישור ישיר)
Rig Master
 
סמל האישי של Juiced
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 7,926
ברירת מחדל מסכים כחולים ב-IDLE

מעבד E8400
לוח אם ASUS P5Q
זיכרון OCZ 4GB HPC CL4
Crosair vx550W

המחשב על OC קטן

bus: 400 @ 3.6ghz
vcore: 1.24v
nb: 1.5v
dram: 2.2v

קורס (מסך כחול) ב-IDLE ... כשבכלל אין בו שימוש ... ובמאמץ הוא פועל בלי בעיה
אני חושד שמשהוא בספק לא בסדר.

__________________

I7 920 4.4GHZ HT ON #3849b + Coollaboratory Liquid Ultra |
MSI X58A-GD65
| Mushkin Redline 12gb 1600mhz 6-7-6-18 | Sapphire HD6850 1000@1200 x2 | Watercooled lancool K62W | OCZ Vertex 2 60gbX3 Raid 0 | Seagate 500GB 32MB 7200.11 + WD 1TB 16MB Low power | Corsair TX650W | Auzen X-Fi Bravura 7.1 > Logitech X-540 5.1 > HD595 > Kave Roccat | corsaiar k60 + steelseries sensei pro + razer scarab | iBasso DX50 > Earsonics SM3 v2 | Google Nexus One Nightly Gingerbread CM7
Juiced לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-01-09, 21:50   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של kobi63
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 1,073
שלח הודעה דרך SKype אל kobi63
ברירת מחדל

לי המחשב דופק פריז מתי שהמחשב לא בשימוש.. לא יודע למה. ולמה דווקא שזה לא בשימוש זה קורה ובמאמץ קיצוני אין סימן לזה
__________________
Intel Core 2 QUAD Q9450 2.66 @ 3.2GHZ
GIGABYTE GA-P35-DS3L
GEIL 4GB(4x1) DDR2 800MHZ
RADEON HD5850 1GB OC'd 780\1125
ITS A MIRACLE!

kobi63 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-01-09, 22:33   #3 (קישור ישיר)
IO Banned
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 950
ברירת מחדל

שמתם לב למשהו? לשניכם יש HD4870
לדעתי זאת בעיה שקשורה לכרטיס הזה, כי במחשב הקודם שהיה לי גם לי היו פריזים במנוחה עם הכרטיס הזה.
Dannyban לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-09, 10:21   #4 (קישור ישיר)
Rig Master
 
סמל האישי של Juiced
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 7,926
ברירת מחדל

במחשב שלי(חתימה) אין את הבעיה הזאתי...
במחשב השני יש Sapphire HD4870 512MB הדגם עם הקירור החדש... במנוחה הטמפ' של הליבה 40+ מעלות

HWMONITOR ניראה תקין?
כי המתחים יותר גבוהים מהרגיל...
__________________

I7 920 4.4GHZ HT ON #3849b + Coollaboratory Liquid Ultra |
MSI X58A-GD65
| Mushkin Redline 12gb 1600mhz 6-7-6-18 | Sapphire HD6850 1000@1200 x2 | Watercooled lancool K62W | OCZ Vertex 2 60gbX3 Raid 0 | Seagate 500GB 32MB 7200.11 + WD 1TB 16MB Low power | Corsair TX650W | Auzen X-Fi Bravura 7.1 > Logitech X-540 5.1 > HD595 > Kave Roccat | corsaiar k60 + steelseries sensei pro + razer scarab | iBasso DX50 > Earsonics SM3 v2 | Google Nexus One Nightly Gingerbread CM7
Juiced לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-09, 10:50   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של cybias
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 143
שלח הודעה דרך ICQ אל cybias שלח הודעה דרך MSN אל cybias
ברירת מחדל

תחזיר את הכל לסטוק (בלי OC) תראה אם הבעיה ישנה
__________________
ASUS P5K-E
Q6600 @ 3.0
G.Skill 2GB CL5 HK
BFG 8800 GTS OC
Win7 Ultimate
cybias לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-09, 10:55   #6 (קישור ישיר)
Rig Master
 
סמל האישי של Juiced
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 7,926
ברירת מחדל

בדיוק מה שעשיתי ... ניראה עם זה יעבוד כחה יום יומיים...

אבל עדיין זה לא פיתרון ... כי קניתי לו לוח אם וקירור ל-OC ... אחד הרכיבים לא תקין השאלה הזה?

הוא עבר בדיקת LYNX בהצלחה
בדיקת INTELBURN הוא מראה שגיאה




שגיאה כזאתי היתה במחשב שבחתימה אבל אחרי שעשיתי פורמט ... היא נעלמה
__________________

I7 920 4.4GHZ HT ON #3849b + Coollaboratory Liquid Ultra |
MSI X58A-GD65
| Mushkin Redline 12gb 1600mhz 6-7-6-18 | Sapphire HD6850 1000@1200 x2 | Watercooled lancool K62W | OCZ Vertex 2 60gbX3 Raid 0 | Seagate 500GB 32MB 7200.11 + WD 1TB 16MB Low power | Corsair TX650W | Auzen X-Fi Bravura 7.1 > Logitech X-540 5.1 > HD595 > Kave Roccat | corsaiar k60 + steelseries sensei pro + razer scarab | iBasso DX50 > Earsonics SM3 v2 | Google Nexus One Nightly Gingerbread CM7

נערך לאחרונה על ידי Juiced, 26-01-09 בשעה 11:07.
Juiced לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 26-01-09, 11:09   #7 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של NiNi
 
תאריך הצטרפות: Apr 2008
הודעות: 4,209
ברירת מחדל

רגע, כמה מתח נתת לזיכרונות ב-OC?
אני רואה ב-HWMONITOR רק 1.30V, צריך 2.2V כדאי לעבוד בתיזמונים הללו ובמהירות הזו לפי הגדרות יצרן=OCZ.
תראה את לשונית SPD ב-CPU-Z, רשום לך בעמודה של EPP#1.
__________________
Intel Core i5-3470 3.20Ghz|MSI P67S-C43|DDR3 16GB 1333MHZ CL9|TwinTech GTX560Ti 1GB|Silicon Power V70 120GB SSD X2 RAID 0|WD 500AAKS|Corsair TX750W|CoolerMaster CM690
SteelSeries KINZU|Razer Lycosa|Roccat Taito|Audio Technica ATH-M50x
Microsoft Windows 10 Pro 64Bit
Apple iPhone 5S|Samsung Galaxy Tab 4 10.1
Samsung 46" LCD 1080p 46B550
NiNi לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-09, 11:13   #8 (קישור ישיר)
Rig Master
 
סמל האישי של Juiced
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 7,926
ברירת מחדל

נתתי 2.2V לזיכרונות ... כן זה מוזר שהוא ממראה 1.3
__________________

I7 920 4.4GHZ HT ON #3849b + Coollaboratory Liquid Ultra |
MSI X58A-GD65
| Mushkin Redline 12gb 1600mhz 6-7-6-18 | Sapphire HD6850 1000@1200 x2 | Watercooled lancool K62W | OCZ Vertex 2 60gbX3 Raid 0 | Seagate 500GB 32MB 7200.11 + WD 1TB 16MB Low power | Corsair TX650W | Auzen X-Fi Bravura 7.1 > Logitech X-540 5.1 > HD595 > Kave Roccat | corsaiar k60 + steelseries sensei pro + razer scarab | iBasso DX50 > Earsonics SM3 v2 | Google Nexus One Nightly Gingerbread CM7
Juiced לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-09, 12:16   #9 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של The-Fox
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 3,907
ברירת מחדל

תבטל את ה OC ע"מ שיהיה אפשר להיות בטוחים ב 100% שהבעיה לא נובעת ממנו, זה הצעד הראשון שאתה צריך לעשות.
אם הבעיה חוזרת על עצמה אז כנראה שיש לך בעיה בלי קשר ל OC ומשם אפשר לחקור את זה הלאה.
__________________
PC: Intel Core i7 2600K | G.Skill Ares DDRIII 2x4GB 1600Mhz 8-8-8 | Asus P8Z77-V | Sapphire 4870X2 | Intel 520 180GB | Perc 6/i - Samsung F4EG 2TBx4 RAID5 | Asus 2014L1T | Dell 2407WFP | Lian Li G70 Silver Watercooled
WaterCooling: Q² Project by The-Fox
Extreme Cooling: Duniek DICE/LN2 POT

The-Fox לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-09, 16:49   #10 (קישור ישיר)
Rig Master
 
סמל האישי של Juiced
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 7,926
ברירת מחדל

טוב פתרתי את הבעיה ...
למי שחווה מסכים כאלו כמו שלי היו ב-OC פשוט תנו עוד מתח ל-NB ... זה סידר לי את הבעיה
נתתי לו 1.58V
__________________

I7 920 4.4GHZ HT ON #3849b + Coollaboratory Liquid Ultra |
MSI X58A-GD65
| Mushkin Redline 12gb 1600mhz 6-7-6-18 | Sapphire HD6850 1000@1200 x2 | Watercooled lancool K62W | OCZ Vertex 2 60gbX3 Raid 0 | Seagate 500GB 32MB 7200.11 + WD 1TB 16MB Low power | Corsair TX650W | Auzen X-Fi Bravura 7.1 > Logitech X-540 5.1 > HD595 > Kave Roccat | corsaiar k60 + steelseries sensei pro + razer scarab | iBasso DX50 > Earsonics SM3 v2 | Google Nexus One Nightly Gingerbread CM7
Juiced לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-09, 16:58   #11 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של NiNi
 
תאריך הצטרפות: Apr 2008
הודעות: 4,209
ברירת מחדל

1.58V ל-NB? למה כל-כך הרבה?
אני עם 1.200V ל-NB ב-4.00GHZ ל-E8400 שלי, זה שונה מכל מערכת אני יודע אבל 1.5V זה יותר מדי.
__________________
Intel Core i5-3470 3.20Ghz|MSI P67S-C43|DDR3 16GB 1333MHZ CL9|TwinTech GTX560Ti 1GB|Silicon Power V70 120GB SSD X2 RAID 0|WD 500AAKS|Corsair TX750W|CoolerMaster CM690
SteelSeries KINZU|Razer Lycosa|Roccat Taito|Audio Technica ATH-M50x
Microsoft Windows 10 Pro 64Bit
Apple iPhone 5S|Samsung Galaxy Tab 4 10.1
Samsung 46" LCD 1080p 46B550
NiNi לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:48.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות