![]() |
|
|||||||
| תמיכה טכנית המחשב לא עולה ? לא נדלק ? מסכים כחולים ? הודעות שגיאה ? לפני שרצים לטכנאי מחשבים , כאן תוכלו לקבל עזרה לתקלות תוכנה וחומרה |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
השאלה בכותרת.
אגיד לכם למה אני שואל. זה תופס ג'יגה מהזכרון!
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Networking
|
אחד ממשהו כמו 5 תהליכים שאחראים על חיבור האינטרנט שלך... אבל מאוד מוזר שזה תופס גיגה זכרון.
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
I Want a New IO Title
|
Svchost.exe - Wikipedia, the free encyclopedia
קובץ חשוב שאחראי על תיאום המערכת ותפקודה. לפעמים ישנם וירוסים, ב WinXP רק 5 תהליכים כאלה אמורים לרוץ. |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) | ||
|
IO Addict
|
ציטוט:
ציטוט:
Svchost זה יישום שמנהל ומריץ Servicesים בווינדוס. הוא יכול להופיעה במס' מופעים וזה תקין לגמרי. הסבר טוב בעברית מבית מייקרוסופט: תיאור היישום Svchost.exe במערכת Windows XP Professional Edition
PC: Intel Core i7 920 D0 | OCZ Platinum DDRIII 6GB 1600Mhz 7-7-7 | Foxconn Bloodrage GTI | Sapphire 4870X2 | Intel X-25M G2 80GB | Perc 6/i - Samsung F4EG 2TBx4 RAID5 | Asus 2014L1T | Dell 2407WFP | Lian Li G70 Silver Watercooled
WaterCooling: Q² Project by The-Fox Extreme Cooling: Duniek DICE/LN2 POT |
||
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
לי הוא מופיע 15 פעם
יש לי וויסטה 64 זה תקין ?
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
תלוי מה אתה מריץ במערכת.
בשביל XP זה ממש הרבה, VISTA אין לי מושג נ.ב. כל מיני תוכנות זדוניות אוהבות לשבת על תהליך עם שם כזה |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
עם איזו תוכנה אני יכול לזהות אותן ?
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Addict
|
אצלי ב VISTA 64 יש 13 שרצים ואין לי ווירוסים (לא שידוע לי).
מס' המופעים של היישום הזה תלויים בכמות וסוג השרותים שאתה מריץ, זה משהוא שמשתנה ממערכת אחת לשניה. בגדול, אתה יכול ללכת לכל אחד מהיישומים ב Task Manager וללחצן ימני-> Open File Location. בכל המקרים אתה צריך להגיע ל: C:\Windows\System32 אם לא זה זה סביר מאד להניח תולעת.
PC: Intel Core i7 920 D0 | OCZ Platinum DDRIII 6GB 1600Mhz 7-7-7 | Foxconn Bloodrage GTI | Sapphire 4870X2 | Intel X-25M G2 80GB | Perc 6/i - Samsung F4EG 2TBx4 RAID5 | Asus 2014L1T | Dell 2407WFP | Lian Li G70 Silver Watercooled
WaterCooling: Q² Project by The-Fox Extreme Cooling: Duniek DICE/LN2 POT |
|
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
|
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) | |
|
I Want a New IO Title
|
ציטוט:
כמובן שיש עוד שירותים נוספים בין היתר: קוד:
smss taskeng wininit winlogon csrss dwm = Aero Only! lsm lsass services אצלי זה על 10 והכל מתפקד יופי טופי, כמובן שסגרתי מה דברים שלא צריך. בXP זה אמור להיות 5 מינימום. אם אינכם בטוחים במה השירות משתמש, עשו את אותה הפעולה כמו שידידנו השועל המליץ אך במקום Open File Location תעשו Go To Service(s) בתור האופציה התחתונה שניתנת. אם יהיה ביקוש, אני אשמח לכתוב מדריך לכל המשתמשים כיצד למגן את ויסטה + XP ע"י סגירת Services ונעילת שירותים דרך gpedit.msc. |
|
|
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) | |
|
IO Rookie
|
ציטוט:
|