IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > תמיכה טכנית
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תמיכה טכנית המחשב לא עולה ? לא נדלק ? מסכים כחולים ? הודעות שגיאה ? לפני שרצים לטכנאי מחשבים , כאן תוכלו לקבל עזרה לתקלות תוכנה וחומרה

חומרה : תמיכה טכנית

בעיה בהתקנה של ויסטה 64BIT

הרכבתי מחשב חדש, ובהתקנה של הויסטה שהוא מבקש את המיקום להתקין ולא מופיע לי הקשיח, לעומת זאת שאני עושה BROWSE ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-02-09, 18:42   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Shakedd
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 793
ברירת מחדל בעיה בהתקנה של ויסטה 64BIT

הרכבתי מחשב חדש, ובהתקנה של הויסטה שהוא מבקש את המיקום להתקין ולא מופיע לי הקשיח, לעומת זאת שאני עושה BROWSE להתקנת דרייברים רואים את הקשיח.
בנוסף אפשר להכנס לCMD באחת האפשרויות להתקנה, ופרימטתי את הקשיח דרך הCMD,.
הלוח הוא P43-DS3L, ניסיתי להתקין כמה דרייברים אבל זה לא עזר, מה עושים?
Shakedd לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-02-09, 14:29   #2 (קישור ישיר)
IOPanel
 
סמל האישי של rouvio
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 5,727
ברירת מחדל

היי,

לא יודע עד כמה זה יעזור אבל אין מה להפסיד -
האם ניסית לפרמט אותו דרך
My computer--> Manage--> Disk Management?
__________________

Intel
I7 3770K | Asus Maximus V Gene |
4x4GB Samsung 30nm kit 1600@2400 | EVGA GTX 780 | 2x64GB OCZ SSD RAID 0, 3TB Storage | Antec Signature 850Q | 3x Benq 24" LED
Corsair H100 Liquid Cooling | Coolermaster HAF 932 | Kingpin Dragon F1 LN2/DICE pot



ציטוט:
פורסם במקור על ידי amadey צפה בהודעה
ב gta אין לי בעיה לשחק גם במנוע של gta vc רק עם עלילה ועיר אחרת.

rouvio לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-02-09, 14:44   #3 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,672
ברירת מחדל

תיכנס לביוס ותשנה את הדיסקים קשיחים מ-Ahci ל-Ide וזה אמור לעבוד.
Lior2k לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-02-09, 22:55   #4 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Shakedd
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 793
ברירת מחדל

rouvio הדיסק מפורמט ועובד, אני שמתי עליו כמה משחקים (כרגע הויסטה מותקן על כונן ישן שאותו הויסטה דווקא הסכימה לקבל והוא מחובר בIDE).
המפציץ, נראהלי שההגדרות בסדר תעיף מבט:
http://img17.imageshack.us/img17/3162/dsc01126zq1.jpg
ניסית לכבות ולהדליק את הACHI בגלל שזה לא עובד כיבתי לביינתים.
עוד עצות?
אגב משום מה אני לא רואה בHWMONITOR את הטמפ' של הציפסט, יכול להיות שיש איזה בעיה בדריברים? עשיתי EXPRESS INTALL עם הדיסק שקבלתי עם הלוח אם, כמו שGB המליצו
Shakedd לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-02-09, 0:16   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Keman
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 710
ברירת מחדל

תנסה לכבות את NATIVE MOD. את ה AHCI תפעיל, ויסטה יודע לראות ולזהות אותו וגם אם הוא במצב RAID. יש בה דרייברים "מובנים" בשביל הגשרים הדרומיים של אינטל, ולא רק אינטל.

כמו כן, ת'אמת - לא אמורה להיות שום בעיה בהתקנה אצליך. זה מריח יותר כמו בעיה כלשהי בחומרה.
__________________
Keman לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-02-09, 15:21   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Shakedd
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 793
ברירת מחדל

תודה אך זה לא עזר ):
איפה לדעתך הבעיה? בלוח אם?
Shakedd לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 16-02-09, 15:28   #7 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של The-Fox
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 3,907
ברירת מחדל

באיזה מעבד מדובר ?
יש לי חבר שלא מזמן קנה מחשב מבוסס Q8200 ולוח מבוסס P45 שניסה להתקין VISTA64 SP1 והוא נתקל בביעה דומה כמו שתיארת.
הוא שינה בביוס את המצב של הבקר לכל מצב אפשרי וכל פעם הוא קיבל את אותה בעיה, לא עזר.
הוא ניסה גרסא אחרת של ויסטה והבעיה הסתדרה איכשהוא, תנסה אולי התקנה של 32 ביט או SP1.
__________________
PC: Intel Core i7 2600K | G.Skill Ares DDRIII 2x4GB 1600Mhz 8-8-8 | Asus P8Z77-V | Sapphire 4870X2 | Intel 520 180GB | Perc 6/i - Samsung F4EG 2TBx4 RAID5 | Asus 2014L1T | Dell 2407WFP | Lian Li G70 Silver Watercooled
WaterCooling: Q² Project by The-Fox
Extreme Cooling: Duniek DICE/LN2 POT


נערך לאחרונה על ידי The-Fox, 16-02-09 בשעה 15:35.
The-Fox לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-02-09, 20:23   #8 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Shakedd
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 793
ברירת מחדל

e5200
ניסיתי גם ויסטה 32 ביט ולא עבד ):
הויסטה מותקנת על הדיסק קשיח הישן ביינתים
Shakedd לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 20-02-09, 12:11   #9 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Shakedd
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 793
ברירת מחדל

למשהו יש רעיון?
Shakedd לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה בהתקנה של ויסטה 64BIT Shakedd תוכנה ומערכות הפעלה 0 10-02-09 15:52
דחוף! ויסטה 64BIT! GT-R תוכנה ומערכות הפעלה 4 26-08-08 18:45
בעיה בהתקנה ראשונית של ויסטה 64.. תעזרו בבקשה yanivshen תמיכה טכנית 9 27-02-08 21:16
מה היתרונות של ויסטה 64BIT על פני 32BIT? DR-EVIL תוכנה ומערכות הפעלה 41 19-12-07 18:59
בעיה לאחר התקנת ויסטה 64BIT. AgentSmith תמיכה טכנית 48 10-11-07 19:34


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:13.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות