![]() |
|
|||||||
| ספקי כח, מארזים ומודינג מארזים למחשב , ספקי כח , מערכות אל פסק , התאמת ספק למפרט , מודינג וגלריית מארזים. |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) | ||
|
IO Pro
|
שלום לכולם.
עקב דיונים שנערכו לאחרונה בפורום, אני מרגיש צורך בת'רד על סדרת הEnermax Liberty ספציפית. נראה שרוב חברי הפורום נוטים לחשוב שהסדרה (ובפרט גרסת ה400W) איכותית מאוד. עד כמה זה נכון איני יודע, אבל מסתובבות ברשת כמה ביקורות די מכוערות על הסדרה הזו. הטענה העיקרית היא שהספקים נוטים להיכבות ואפילו להישרף בעומסים בינוניים. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט אחד, ושניים. מצד שני, יש גם ביקורות כגון זו שנוטות בבירור לטובתה של הסדרה. לדעתי הספקים האלו לא מוצלחים, אבל אני מוכן לשמוע את דעתם של אחרים. נא להביא הוכחות נחרצות ולא להגיד "לא הכל זה ביקורות" וכו'. אה, ותשתדלו להשאר רגועים ![]() בברכה, un|que |
||
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
מה בדיוק הבעיה? ספקים סטנדרטיים לחלוטין, כלומר הם לא "קדושים", ולא דפוקים.
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
הקהילה בארץ נוטה לקחת אותם כספקים נהדרים. השאלה היא האם הם באמת ראויים לזה,והאם אין ספקים עדיפים במחיר דומה, כגון הEarthwatts של Antec (שקיבל ציונים נהדרים בביקורות).
|
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) | |
|
IO Addict
|
חח מעניין איפה דוק
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
Vmod Master
|
רגע !!! סידרת ה-LIBERTY היא לא סדרת ספקי TRUE ???
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
|
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
נציג - C.E.C
|
שלשום לחבר שלי ככל הנראה נשרף ספק Liberty 400W. לפי מה שהוא מתאר הוא השאיר את המחשב פתוח בלילה, ובבוקר כשקם המחשב היה סגור ולא נדלק יותר.
על הלוח שלו (P5B Deluxe) יש אור כחול כזה, ולפי מה שאני זוכר אמור להיות בכלל אור סגול. בכל מקרה, לקחתי את הספק שלו אלי וגם אצלי זה לא נדלק, אז אשלח את זה לאחריות. מקווה שזו יחידה דפוקה ולא בעיה סדרתית כי בדיוק אתמול הגיע אלי Liberty 400W חדש. |
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Admin
|
ישנן בעיות רבות עם סדרות מאוחרות של ה LIBERTY , גם ביקורות משתמשים ב NEWEGG , רבים מדווחים לאחרונה על DOA - מוצר דפוק מהאריזה , וגם בדיונים רבים בפורומים (HARDFORUMS וגם ב JONNYGURU וגם ב ANANDTECH ).
הבעיות היותר גדולות לפי הבנתי היו בסדרת ה 620W , אם אתם אומרים שגם סדרת ה 400W מתחילה לעשות בעיות ....
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
נציג - C.E.C
|
אם כבר דיברנו על בעיות אמינות - מישהוא חווה נסיון רע עם Antec NeoHE ?
|
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) | ||
|
IO Master
|
MarioMan זה יכול לקרות עם כל ספק, ולאו דווקא בגלל הספק.
הספקים האלו לא סטנדרטיים, הם מעל לסטנדרטים, הם טובים מאוד, וכמובן שיש טובים מהם. הציטוטים שהבאת, על מה הם מסתמכים ? ביקורות ? נסיון אישי ? יש מלא ביקורות ברשת שמשבחות את הספקים מעל ומעבר, אתה אמרת "לדעתך", הדעה שלך מתבססת על ביקורות וציטוטים שהספק לא הרשים, אבל מה עם כל הביקורות שמשבחות וכל הציטוטים שמשבחים, למה מהם אתה מתעלם ? אתה לא יכול לבוא ולומר לא להגיד "לא הכל זה ביקורות", כי באמת לא הכל זה ביקורות, ויש ביקורות לכאן ולכאן, אם היינו מסתמכים רק על ביקורות כולם היו קונים את המוצרים של TT, ולכן נכנס לתחום, גם חוות דעת אישית של אנשים, וגם נסיון אישי. בקיצור, ספקים טובים מאוד, במיוחד ה-400 וה-620, כמובן יש יותר טובים מהם. עריכה : ציטוט:
מה קורה לאחרונה אני לא יודע. ציטוט:
אני היה לי את ה-620, ספק מצויין, יקר אבל מצויין !
Board: Intel Desktop Board DG965WH Memory: 4X CORSAIR VALUE 512MB 667MHZ DDRII Video Card: ATI Radeon HD 2600 XT 256MB GDDR4 Monitor: Samsung SyncMaster 940BW Hard Drives: 2X WD 36GB Raptors, 13X WD 500GB AAKS, 1X WD 320GB AAKS, 1X WD 120GB IDE Optical Drives: NEC ND4550A BLACK Keyboard+Mouse: Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser Case: HEC 6C28 Power Supply: HEC 300AR-TF |
||
|
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
היה לי טרמלטק 470 וואט שהיה עושה רעשים מפחידים בעומס.. אחר כך היה לי OCZ520 שנשרף לו יום אחד בלי סיבה.
בינתיים הליברטי 620 נותן בראש שקט ולא עושה בעיות. גם הבעיה שהייתה לי עם שני הספקים הקודמים איננה פה. כשעושים איתחול למחשב הוא לא נכבה לגמרי (המאווררים לא מפסיקים לעבוד) ועם הספקים הקודמים הוא היה נכבה לגמרי ואז נדלק שוב. בקיצור אני מבסוט מאוד מהליברטי.
ASUS P5B Deluxe Intel Core 2 Duo E6600 Corsair Dominator 2x1024MB PC2-8500 1066Mhz cmxaf1 dominator fan leadtek 8800 gts Hitachi Deskstar 80Gb raid 0 \4 hd enermax librty 620 w CoolerMaster Praetorian 732 sony sdm-x95
|
|
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) |
|
IO Addict
|
אני עם ה- 500W אבל גם... מרוצה ביותר.
I5 2500K @ 4.2Ghz + Mugen 2 | GB GA-Z68X-UD3-B3 | Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC Ver 780Mhz | Kingston 8GB (2X4GB) DDR3 1333Mhz | Seasonic 620W Modular | Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 x2 | Lancool K62 Black Window | Samsung C530 32" 1080P
galaxy nexus running aokp milestone 5 rom & franco milestone 3 kernel |
|
|
|
|
|
#13 (קישור ישיר) | ||||||
|
IO Pro
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אשמח לשמוע עוד דעות. עריכה: שי וSorcerer, מתי קניתם את הספקים? |
||||||
|
|
|
|
|
#14 (קישור ישיר) |
|
IO Addict
|
פברואר השנה אם אני לא טועה.
ודרך אגב, כל הציטוטים שלך בהודעה האחרונה נורא מבלבלים, קשה להבין למי אתה פונה. אלא אם כן הכל לאדם אחד ואז סבבה... (אני לא קורא את כל התגובות של כולם תמיד).
I5 2500K @ 4.2Ghz + Mugen 2 | GB GA-Z68X-UD3-B3 | Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC Ver 780Mhz | Kingston 8GB (2X4GB) DDR3 1333Mhz | Seasonic 620W Modular | Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 x2 | Lancool K62 Black Window | Samsung C530 32" 1080P
galaxy nexus running aokp milestone 5 rom & franco milestone 3 kernel |
|
|
|
|
|
#15 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
כל הציטוטים הם של TheDoc.
מעניין... הבעיות התחילו (ככל הנראה)באיזור אוקטובר שנה שעברה... אולי נפלת על Revision ישן יחסית? O_ם לינק לת'רד על הLiberty 500W בXS. גם שם יש כמה אנשים עם ספקים שרופים, וספק אחד אפילו גרר אחריו את כל המערכת... |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דיון מלא בתמונות R6XX | Terjen | כרטיסי מסך | 11 | 01-05-07 21:50 |
| ENERMAX LIBERTY 500W VS ANTEC Neo HE430EC | HELL | ספקי כח, מארזים ומודינג | 10 | 12-04-07 18:35 |
| דוגמא לתרבות דיון נאותה | S&M | דיבורים על הא ודא | 17 | 12-02-07 22:30 |
| Enermax Infiniti 720w REVIEW | RTR | Worldwide Reviewsי | 4 | 03-02-07 19:38 |