IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > דיבורים על הא ודא
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

דיבורים על הא ודא כאן מדברים על כל מה שלא קשור למחשבים , קליפים מצחיקים , תמונות הזויות , שאלות על החיים ושאר הגיגים

דבר חופשי : דיבורים על הא ודא

טריק נחמד בדפדפן

צריך לכתוב את הקוד בקישור הבא בשורת הכתובות (זה לא עובד במספר אתרים כמו IOP) http://www.mivzakon.co.il/News_Artic...09/index2.html...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-03-09, 18:54   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של yaron74
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 964
שלח הודעה דרך SKype אל yaron74
ברירת מחדל טריק נחמד בדפדפן

צריך לכתוב את הקוד בקישור הבא בשורת הכתובות (זה לא עובד במספר אתרים כמו IOP)

http://www.mivzakon.co.il/News_Artic...09/index2.html
__________________
yaron74 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-09, 19:20   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של dudu_azran
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 1,321
ברירת מחדל

חמוד ביותר
dudu_azran לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-09, 19:28   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Vainles
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 329
ברירת מחדל

מה זה אמור לעשות?
Vainles לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-09, 19:55   #4 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של yaron74
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 964
שלח הודעה דרך SKype אל yaron74
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vainles צפה בהודעה
מה זה אמור לעשות?
תנסה זה לא יזיק ממליץ להפעיל על walla.co.il
__________________
yaron74 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-09, 19:57   #5 (קישור ישיר)
oR.
IO Pro
 
סמל האישי של oR.
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,543
ברירת מחדל

אני לא רואה שום דבר חוץ מריבועים עפים במהירות האור על המסך :\
oR. לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-03-09, 0:12   #6 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של kobi63
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 1,073
שלח הודעה דרך SKype אל kobi63
ברירת מחדל

מה זה עושה..?
__________________
Intel Core 2 QUAD Q9450 2.66 @ 3.2GHZ
GIGABYTE GA-P35-DS3L
GEIL 4GB(4x1) DDR2 800MHZ
RADEON HD5850 1GB OC'd 780\1125
ITS A MIRACLE!

kobi63 לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 14-03-09, 23:30   #7 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של The-Fox
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 3,907
ברירת מחדל

Javascript injection.
על הרעיון הזה מבוססים הרבה פריצות לאתרים.
יש גם SQL Injection ועוד דברים בסגנון.

חמוד
__________________
PC: Intel Core i7 2600K | G.Skill Ares DDRIII 2x4GB 1600Mhz 8-8-8 | Asus P8Z77-V | Sapphire 4870X2 | Intel 520 180GB | Perc 6/i - Samsung F4EG 2TBx4 RAID5 | Asus 2014L1T | Dell 2407WFP | Lian Li G70 Silver Watercooled
WaterCooling: Q² Project by The-Fox
Extreme Cooling: Duniek DICE/LN2 POT

The-Fox לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-03-09, 23:45   #8 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של IdanBS
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 5,114
ברירת מחדל

רק לי זה לא עובד?
IdanBS לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 0:18   #9 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של DR-EVIL
 
תאריך הצטרפות: Jul 2007
הודעות: 3,282
שלח הודעה דרך MSN אל DR-EVIL שלח הודעה דרך SKype אל DR-EVIL
ברירת מחדל

פששש איזה יופי!
בIO זה בכלל עושה סלט עם כל האווטרים והתמונות.
__________________
TSI
and on the 8th Day God invented Euro Trance... and it is said this was God's most beautiful invention.... ♫♪ d(-.-)b 
Alex M.O.R.P.H. & Sylvia Tosun - An Angles Love (Vocal mix) -Track of the year 2011
DR-EVIL לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 0:30   #10 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

נחמד, כמו ש THE-FOX אמר JS injection.

הדוגמה הכי מוכרת לפריצת אתרים באמצעות SQL Injection היא לרשום באחד השדות טקסט
1=1 ביטוי שתמיד יוצא נכון (TRUE) ואז יש אפשרות לקבל את כל המידע על מסד הנתונים של האתר ועוד כל מיני שטויות...
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 2:13   #11 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של TrueLook
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,003
ברירת מחדל

lol
חזק..
__________________
הר כרבולת
TrueLook לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 9:39   #12 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

מאד יפה, אהבתי
דווקא כן פועל בiopanel, ודווקא עושה את זה לא רע
הוא לוקח גם את הסמיילים, האווטרים ואת הלוגו.
תודה ירון, נשמח עם תביא עוד בסגנון.
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-09, 9:57   #13 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 39
ברירת מחדל

קצת הסבר :

javascript:
R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6 ; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200;
DI= document.images ; //Get all images from the page
DIL=DI.length; //number of all pictures

function A()
{
for(i=0; i<DIL; i++) //go through all the pictures 1 by 1
{
DIS=DI[ i ].style; //DIS is the style of the pic [position ,etc..]
DIS.position='absolute'; //position is calculated from [0,0] of screen
DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; //left side of pic
DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5; //top side of pic

//sin-cos --> mathematical eliptic course [x1=.1; y1=.05; x2=.25;
//y2=.24; x3=1.6 ; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200;
// are random parameters - try playing with them]
}
R++; //some1 forgot it here.. (debugging)
}
setInterval('A()',5); //run A() each 5ms
void(0) //To prevent the page from refreshing

krits לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיית ג'יבריש בדפדפן Ryushin תוכנה ומערכות הפעלה 7 21-10-08 16:38
בעיה בהצגת אתר בדפדפן heretheparty תוכנה ומערכות הפעלה 5 29-07-08 16:20
בעיה בדפדפן tsrm תמיכה טכנית 42 11-07-08 1:25
מן קפיצות בדפדפן [יש סרטון] Itai Amit תמיכה טכנית 5 26-10-07 0:23
בעיה בדפדפן או מה? כנסו zion561 תמיכה טכנית 0 05-09-07 15:36


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 5:59.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות