IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עזרה בתרגיל ג'אווה

נתון מערך חד ממדי בגודל 28, המכיל מספרים שלמים בין 1 ל99(כולל). כתוב קטע תוכנית בג'אווה, שידפיס "דו ספרתיים" אם ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-03-09, 17:36   #1 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל עזרה בתרגיל ג'אווה

נתון מערך חד ממדי בגודל 28, המכיל מספרים שלמים בין 1 ל99(כולל).
כתוב קטע תוכנית בג'אווה, שידפיס "דו ספרתיים" אם במערך יש יותר מספרים דו ספרתיים ממספרים חד ספרתיים. אחרת, קטע התוכנית ידפיס "חד ספרתיים".

בבקשה אני לא יודע למה אבל מערכים לא נקלט אצלי....
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-03-09, 19:16   #2 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

אני לומד C# בביה"ס אבל אני אנסה להסביר לך איך לפי דעתי אפשר לעשות את זה. אתה עושה לולאה על המערך,אני הייתי עושה for ואז בלולאה הייתה עושה בדיקה - 1.אם הוא דו סיפרתי = אתה מוסיף למונה twochars אחד 2.אם הוא חד סיפרתי = אתה מוסיף למונה onechar אחד ככה להכל ואז מכאן זה כבר פשוט,מה יותר גדול twochars או onechar.
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-03-09, 21:16   #3 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

שמע אתה חייב לנסות לפתור את זה בעצמך זאת באמת שאלה פשוטה יחסית
אני אתן לך כיוון תתחיל לעשות ותגיד לי איפה אתה נתקע.

1. רוץ על כל המערך ובדוק תא אחר תא בתוכו.
2. על כל תא שאתה בודק אם המספ' בתא הוא גדול מ-9 אזי הוא דו ספרתי (כי נתון שהכי גדול הוא 99 אז אין טעם לבדוק מעבר לזה)
3. אם המס' הוא אכן דו ספרתי הגדל את המונה "דו-ספרתי".
4. אחרת הגדל את המונה "חד-ספרתי".
5. בדוק מי יותר גדול המונה "חד-ספרתי" או המונה "דו-ספרתי" והדפס את הגדול מבינהם.

ד"א YosiAT נתן לך כיוון זהה לשלי, אז רק נשאר לך להתמודד עם סגנון הכתיבה של JAVA.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-03-09, 17:15   #4 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

חחח האמת שיצאתי טמבל! חבר שלי הסביר לי על מערכים בפשטות 2 דק' והצלחתי לעשות את זה וגם את המבחן שלי ועוד 4 שאלות בגרות...
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-03-09, 17:19   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של boxerown
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 967
ברירת מחדל

כן אחי תרגיל בולשיט תכלס.
אתה כולה צריך לסרוק תמערך שאתה עושה את זה באמצעות FOR מ0 לשם המערך .LENGTH פחות 1 אחרי זה אתה אומר בוא נגיד קוראים למערך A ולמשתנה בFOR אתה קורא PL (מהמילה PLACE) אז אתה עוד if (a[pl]%2==0) count++; else count1++; ואחרי זה אתה בודק אם COUNT גדול מCOUNT1 או להיפך את מדפיס הודעה בהתאם.
__________________




boxerown לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-03-09, 17:31   #6 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי boxerown צפה בהודעה
כן אחי תרגיל בולשיט תכלס.
אתה כולה צריך לסרוק תמערך שאתה עושה את זה באמצעות FOR מ0 לשם המערך .LENGTH פחות 1 אחרי זה אתה אומר בוא נגיד קוראים למערך A ולמשתנה בFOR אתה קורא PL (מהמילה PLACE) אז אתה עוד if (a[pl]%2==0) count++; else count1++; ואחרי זה אתה בודק אם COUNT גדול מCOUNT1 או להיפך את מדפיס הודעה בהתאם.

אחי, שים לב לשאלה שהוא הציג פה,

כשאתה אומר משהו כמו
a%2 == 0
אתה בעצם שאול האם המספר הוא זוגי (מתחלק ב-2 ללא שארית) ולא האם המספר הוא דו ספרתי.

אין צרוך לבדוק עד גודל length-1 כי גודל המערך נתון בשאלה שהוא: 28.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 18-03-09, 1:07   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של boxerown
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 967
ברירת מחדל

וואלה צודק לא שמתי לב...
את הקטע עם הLENGTH -1 הצגתי בהודעה הראשונה שלי כאן באשכול.
כדי לבדוק האם המספר דו ספרתי או לא צריך לעשות:

if(a[pl]/10!=0)
countdusifrati++;
else
counthadsifrati++;
__________________




boxerown לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-03-09, 9:28   #8 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי boxerown צפה בהודעה
וואלה צודק לא שמתי לב...
את הקטע עם הLENGTH -1 הצגתי בהודעה הראשונה שלי כאן באשכול.
כדי לבדוק האם המספר דו ספרתי או לא צריך לעשות:

if(a[pl]/10!=0)
countdusifrati++;
else
counthadsifrati++;
אחלה!, זה פתרון טוב!
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-09, 0:03   #9 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של boxerown
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 967
ברירת מחדל

חחח תודה אחי מקווה שעזרנו לZIPOX
__________________




boxerown לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה בתרגיל בשפת JAVA boxerown תיכנות 20 04-01-09 10:17
עזרה|קונה מחר בבוקר מאוורר וצריך עזרה..... ZipoX קירור אוויר 30 20-08-08 12:31
בעיה עם תוכנת ג'אווה shshmul תמיכה טכנית 8 14-07-08 13:49
[עזרה] קניתי כבל לחיבור המחשב לטלוויזיה ואני צריכה עזרה. yolia1111 תמיכה טכנית 14 23-07-07 1:18
[עזרה] צריך עזרה לגבי מפרט מחשב+בחירת מארז *התקציב: 5.5K! Almog Design מפרטי מחשב 145 27-06-07 16:54


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:36.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות