IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

בעיה בC#

היי, רציתי לישאול שאלה די מפגרת =X איך אני עושה את הדבר הבא * ** *** ** * עם לולאת ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-04-09, 19:25   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל בעיה בC#

היי,
רציתי לישאול שאלה די מפגרת =X
איך אני עושה את הדבר הבא

*
**
***
**
*

עם לולאת FOR שבתוכה יש שני FOR

נערך לאחרונה על ידי YosiAT, 19-04-09 בשעה 20:01.
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-09, 19:53   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של Agepox
 
תאריך הצטרפות: Jul 2007
הודעות: 280
ברירת מחדל

פשוט כמה שורות של Console.WriteLine...
Agepox לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-09, 20:01   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

יופי..
אבל אני צריך עם FOR..
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-09, 21:58   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

אתה צריך חוקיות מסויימת או שתמיד יתן לך בדיוק מה שציירת בהודעה המקורית שלך?
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-09, 22:01   #5 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של Agepox
 
תאריך הצטרפות: Jul 2007
הודעות: 280
ברירת מחדל

אז תכניס את זה ללולאת פור שתרוץ עד 1 .
אתה לא יכול לעשות לולאה על דברים שונים, אם יש לך חוקיות כמו ש-static אמר אתה יכול, אבל לא הגדרת לנו מה היא - דרך אגב, אל תתקוף, אני מנסה לעזור.
Agepox לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-09, 22:26   #6 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

בכל מקרה לא הבנתי אם הלולאות אמורות להיות מכוננות אחת בתוך השניה בתוך השלישית.
אז עשיתי משהו כזה בדוק ועובד..
הקוד גם דינאמי.. אתה יכול להחליט על מקסימות הכוכביות במשתנה astrixNum
ולקבל את התוצאה הדרושה...


קוד:
using System;
using System.Text;

namespace astrixs
{
    class Program
    {
        
        static void Main(string[] args)
        {
            int astrixNum = 3;
            string astrix = "*";
            string output = string.Empty;

            for (int i = 0; i < 2; i++)
            {
                if (i == 0)
                {
                    for (int j = 0; j < astrixNum; j++)
                    {
                        Console.WriteLine(output += astrix);                        
                    }
                }
                else
                {
                    for (int j = 0; j < astrixNum - 1; j++)
                    {
                        output = output.Substring(0, output.Length - 1); 
                        Console.WriteLine(output);
                    }
                }
            }
            Console.ReadKey();
        }

    }
}
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 19-04-09, 23:10   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

ליאור עשיתה את זה "מיתקדם מידי" ..
אני צריך משהו יותר פשוט ..
משהו במיבנה כזה

קוד:
for()
{
    for()
    {
        console.writeline("*");
    }

    for()
    {
        console.writeline("*");
    }
}
בלי IF
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-09, 23:38   #8 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

וואלה צודק, באמת ה IF היה מיותר.
אם אתה רוצה לשנות את זה ליותר מ3 כוכביות אז תשנה את הלולאות הפנימיות לדוגמה:
לולאה ראשונה j<7
לולאה שניה j<6
יתן לך את הפלט הבא:




קוד:
*
**
***
****
*****
******
*******
******
*****
****
***
**
*


using System;
using System.Text;

namespace astrixs
{
    class Program
    {
        
        static void Main(string[] args)
        {
            string output = "";            

            for (int i = 0; i < 1; i++)
            {
                for (int j = 0; j < 3; j++)
                {
                    Console.WriteLine(output += "*");                        
                }
                for (int j = 0; j < 3; j++)
                {
                    output = output.Substring(0, output.Length - 1); 
                    Console.WriteLine(output);
                }
            }
            Console.ReadKey();
        }

    }
}
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-09, 10:10   #9 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

אז מה יוסי, לא עדכנת אותנו, זה הפתרון שחיפשת, כן \ לא ?
תרשום איזה תודה או לפחות תעדכן את הפוסט
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-09, 13:04   #10 (קישור ישיר)
IO Master
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,057
ברירת מחדל

אם הוא לא הגיב סימן שעזרת לו. ().
__________________
Intel i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz
Asus Z170-PRO-GAMING Socket LGA1151
Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5
HyperX 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype
250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3
FSP RAIDER 650W - RAIDER Series
NZXT Source 340
Scythe Mugen 4
Shay לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-09, 20:12   #11 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1
ברירת מחדל

קוד:
using System;
using System.Text;
 
namespace 123
{
    class Program
    {
 
        static void Main(string[] args)
        {
            int num=int.Parse(Console.ReadLine());
            for(int i=1; i<num+1; i++)
               {
                   for(int j=0; j<i; j++)
                        Console.Write("*");
                   Console.WriteLine();
               }
            for(int i=num; i>0; i--)
               {
                   for(int j=num; j>0; j--)
                        Console.Write("*");
                   Console.WriteLine();
               }
            Console.ReadKey();
        }
 
    }
}
משהו כזה :X
draui לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-09, 21:08   #12 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

draui ,
זה לא זה וגם static

הראתי למורה שלי והוא לא קיבל
static - הוא אומר עוד לא למדנו מה זה substring למרות שאמרתי לו מה זה
draui - טענת המורה "יותר מידי לולאות"
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-09, 9:07   #13 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי YosiAT צפה בהודעה
draui ,
זה לא זה וגם static

הראתי למורה שלי והוא לא קיבל
static - הוא אומר עוד לא למדנו מה זה substring למרות שאמרתי לו מה זה
draui - טענת המורה "יותר מידי לולאות"

יש פה כבר 3 תשובות עובדות ותקינות...
מה המורה שלך מצפה אני יכול לכתוב עוד 30 וריאציות שונות לזה אבל מה זה יתן תכלס, כל הרעיון פה זה שלכל תרגיל בתיכנות יש יותר מפתרון אחד.

זה יעזור אם תגיד בדיוק מה למדתם ובדיוק במה המורה שלך מסכים שתשתמש...

בכל מקרה הנה עוד גירסה, הפעם הלכתי על מערך של CHAR יוצא יותר יפה ויותר קצר:
קוד:
            char[] chr = new char[3];

            for (int i = 0; i < 1; i++)
            {
                for (int j = 0; j < 3; j++)
                {
                    chr[j] = '*';
                    Console.WriteLine(chr);                    
                }
                for (int j = 2; j > 0; j--)
                {
                    chr[j] = '\0';
                    Console.WriteLine(chr);
                }
            }            
            Console.ReadKey();
היה לי עוד קצת זמן ומצאתי עוד דרך מיותרת לפתור את התרגיל הזה
קוד:
            string str = "";
            for (int i = 0; i < 1; i++)
            {
                for (int j = 0; j < 3; j++)
                {
                    str += "*";
                    Console.WriteLine(str);                    
                }              
                for (int j = 2; j > 0; j--)
                {
                    str = str.Remove(1, 1);
                    Console.WriteLine(str);                    
                }
            }            
            Console.ReadKey();
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500

נערך לאחרונה על ידי static, 22-04-09 בשעה 10:49.
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-09, 11:50   #14 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של tsrm
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 5,214
ברירת מחדל

למה שלא תעשה FOR אחד ש"עולה" עד למקס' כוכביות ואז עוד FOR שיורד עד ל-1
ד"א, אתמול למדתי את פונקציית ה FOR בבי"ס
__________________
* תודה רבה לאלמוג הכלי על התמונה שבצד*
"...הפוך בה והפוך בה, שהכל בה.." - בן בג-בג

"..ואהבת לרעך כמוך, זה כלל גדול בתורה" - רבי עקיבא

http://www.youtube.com/watch?feature...v=83LQsJiz6Ac#!


http://www.aravrefael.net/
אתר לזיכוי הרבים.



tsrm לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-09, 12:27   #15 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tsrm צפה בהודעה
למה שלא תעשה FOR אחד ש"עולה" עד למקס' כוכביות ואז עוד FOR שיורד עד ל-1
ד"א, אתמול למדתי את פונקציית ה FOR בבי"ס

זה בדיוק מה שקורה פה, הFOR- ה"גדול" שעוטף הכל זה סתם כי ככה המורה שלו ביקש
שים לב הוא רץ עד 1, זה כאילו אין שם FOR בכלל.
2 ה-FORים שבפנים אחד רץ למעלה עד ל3 והשני יורד מ-3
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה במשחק MGO ורשת אלחוטית בעיה (0903:FFFFFF60) bugmenot משחקים וקונסולות 4 28-11-08 3:32
[בעיה נפתרה] עזרה באיתור בעיה במחשב napox תמיכה טכנית 5 23-10-08 23:28
בעיה במאחה דיסק של ווינדוס .. בעיה מוזרה בהחלט. natih1 תמיכה טכנית 2 17-07-08 20:13
בעיה ב OC ל Q6600 G0 זקוק לעזרתכם המקצועית- בעיה נפתרה :) RonLe אוברקלוקינג 11 08-09-07 17:25
בעיה דחופה! | בעיה בהעברת תמונות מהמצלמה למחשב!!! Almog Design אומנות דיגיטלית 16 16-07-07 18:58


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:17.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות