IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תוכנה ומערכות הפעלה תוכנות , יישומים, מערכות הפעלה , המלצות לפני קניה , מדריכים , כלים מומלצים ותמיכה טכנית.

דבר חופשי : תוכנה ומערכות הפעלה

[בעיה] אינטרנט בWIN7

שלום לכם, לפני מספר ימים התקנתי WIN7 על המחשב (בDUAL BOOT עם VISTA). שניהם 64BIT. לאחר כמה זמן, לפתע פתאום ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-05-09, 12:20   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 221
שלח הודעה דרך MSN אל Chosen Generl
ברירת מחדל [בעיה] אינטרנט בWIN7

שלום לכם,
לפני מספר ימים התקנתי WIN7 על המחשב (בDUAL BOOT עם VISTA). שניהם 64BIT.
לאחר כמה זמן, לפתע פתאום היה עדכון של מיקרוסופט, אחרי שעשיתי RESET כבר לא היה אינטרנט.
לא ידעתי מה באמת היה הגורם אבל הנחתי שזה העדכון. אז עשיתי Restore, כי זה לא שינה לי כלום.
אבל אחרי זה העדכון כבר היה אוטומטית מוכן אצלי, ובפעם שאחרי זה שכיביתי את המחשב, היה עדכון.
ומאז אין אינטרנט. שוב.

מה שכן, המחשב הזה מחובר לאותו המודם ראוטר והLAN ביניהם כן עובד. יש לי גישה משם לתיקיות שפה דרך הLAN.

יש לי מודם-ראוטר לבן (עם WIRLESS שכיביתי) של בזק + 012 מהירות 3MBPS או 2.5MBPS לא זוכר.

תודה רבה לכל העוזרים,
שי.

עריכה: עכשיו אני כותב מהויסטה של אותו המחשב, ככה שהבעיה היא מאה אחוז בWIN7.
__________________
שי בן משה - בונה אתרים
חותך אתרים, ומתכנת צד לקוח וצד שרת.
מסנגר, אימייל: shayfalador@gmail.com

חשמלאי מוסמך בנית אתרים

נערך לאחרונה על ידי Chosen Generl, 09-05-09 בשעה 12:58.
Chosen Generl לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-09, 13:49   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

לי גם יש בעיות להתחבר מהבוקר.
אני עכשיו כותב מהSAFE MODE של WIN 7 וזה עובד מעולה.
על מחשב אחר בבית עם ויסטה האינטרנט עובד.
פעם ראשונה שזה קורה לי מזה כמה חודשים ש7 מותקנת ושבועיים ש7100 מותקנת.
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-09, 13:50   #3 (קישור ישיר)
IO Chats
 
סמל האישי של dany_74q
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 4,790
ברירת מחדל

ניר ביקש להעיר,דברים כאלה בת'ראד הרשמי.
אם כבר..
כנס לDevice manager ותעשה Roll back וRestart,הבעיות יעלמו.
__________________
dany_74q לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-09, 13:53   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

זה אולי יעזור לבחור שעשה עדכונים, אבל אני לא עשיתי שום דבר.
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-09, 14:03   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 221
שלח הודעה דרך MSN אל Chosen Generl
ברירת מחדל

זה ממש מוזר.
עשיתי עכשיו Restart בויסטה בשביל להיכנס לWIN7 ולעשות מה שdany_74q אמר. ובדקתי את האינטרנט והוא פשוט עבד, בלי שעשיתי כלום. אולי המחשב היה צריך RESTART לקנפג משהו. בכל אופן, עכשיו עובד.

תודה איך שלא יהיה D:
__________________
שי בן משה - בונה אתרים
חותך אתרים, ומתכנת צד לקוח וצד שרת.
מסנגר, אימייל: shayfalador@gmail.com

חשמלאי מוסמך בנית אתרים
Chosen Generl לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-09, 15:03   #6 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

גם אני נכנסתי בSAFE MODE וכשחזרתי האינטרנט עבד
חשוב לציין זה לא בגלל הריסטרט, כי ניסיתי את זה לפני.
טוב נו.....
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה עם מצלמת אינטרנט dynamiC- מדפסות, מקלדות, עכברים, ידיות משחק, הגאים 0 29-04-09 12:28
בעיה במצלמת אינטרנט בווינדוס ויסטה shacharlevy013 תמיכה טכנית 5 24-01-09 18:37
[בעיה] אינטרנט איטי ! LoMpEx` רשתות ותקשורת 9 02-11-08 0:07
בעיה במחשב שלי לא מעלה אינטרנט, עזרה zedx7 תוכנה ומערכות הפעלה 3 24-08-08 21:31
עזרה | בעיה עם חיבור אינטרנט בויסטה jenia90 תוכנה ומערכות הפעלה 1 18-07-08 1:34


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 7:47.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות