IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > מעבדי INTEL ולוחות אם
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

מעבדי INTEL ולוחות אם מעבדי ולוחות אם מבוססי אינטל , ייעוץ לפני קניה , תמיכה טכנית, השוואת מעבדים ולוחות אם

חומרה : מעבדי INTEL ולוחות אם

בעיית צפצופים בex58-ud4p

שלום לכולם. חבר שלי קנה מחשב חדש ואיך שחיברנו את המחשב והדלקנו אותו קיבלנו צפצופים קצרים אחד אחרי השני במהירות ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-06-09, 22:55   #1 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של IdanBS
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 5,114
ברירת מחדל בעיית צפצופים בex58-ud4p

שלום לכולם.
חבר שלי קנה מחשב חדש ואיך שחיברנו את המחשב והדלקנו אותו קיבלנו צפצופים קצרים אחד אחרי השני במהירות למשך כמה שניות
ואין פוסט בכלל.
מפרט בקצרה:
i920
gigabyte ga-ex58-ud4p
6gb ocz 1333mhz
GTX295

מה יכולה להיות הבעייה?
IdanBS לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:04   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

צפצופים קצרים בד"כ או כרטיס מסך שלא יושב טוב - שים לב שיש כזה פלסטיק קטן על החיבור של ה PCIE כמו תופסן כזה בקצה אולי לא "התלבש" טוב, בנוסף חבר לו את החיבורי 6פין שהכרטיס צריך..

מעבר לזה תפתח את החוברת של הלוח כתוב לך שם בדיוק באיזה סלוטים לשים את הזכרונות אם אתה רוצה שזה יעבוד ב TRIPPLE CHANEL... שים לב ששמת לפי השירטוט
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:05   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של alont
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 958
שלח הודעה דרך MSN אל alont
ברירת מחדל

צפצופים יכולים להיות הרבה דברים... בד"כ זיכרון או כרטיס מסך.

כמה צפצופים היו בדיוק?
__________________

:B3 ON AIR

alont לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:11   #4 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של IdanBS
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 5,114
ברירת מחדל

פתחתי את החוברת של הלוח ולפי הצפצופים זה או כרטיס מסך לא מוכנס טוב או בעייה בחשמל
הבעייה היא שKSP הרכיבו את המחשב ויש מדבקה על מארז ככה שאי אפשר לפתוח ואני לא מוכן לקחת את האחריות של לפתוח את המארז ולקרוע להם את המדבקה וככה להסיר את האחריות
IdanBS לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:16   #5 (קישור ישיר)
IO Chats
 
סמל האישי של Lior.T
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,476
שלח הודעה דרך MSN אל Lior.T
ברירת מחדל

אם הם הרכיבו וזאת הפעלה ראשונה של המחשב, אין ברירה - לך ל KSP לתיקון .
__________________

HTC Desire Bravo SLCD S-OFF - ROM: 2.2 FroYo SENSE LeeDrOiD V2.3d (NextRom 1.7.1 HEBREW RTL) - KERNEL: couttstech 2.6.37 OC 1190Mhz@875MV - THEME: smooth sense 1.0
Lior.T לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:18   #6 (קישור ישיר)
IO Power
 
סמל האישי של Pika007
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 2,130
ברירת מחדל

בג'יגבייטים בשביל שזה יפעל צריך לשים את הזכרונות בסלוטים הלבנים ולא הכחולים.

אני מתערב איתך ש KSP שמו את זה בכחולים וזו הבעיה. הצפצופים גם נשמעים בדיוק ככה.
__________________
Intel Core i5 2300+MST140
Intel DH67BL
8GB Kingston DDR 1333mhz CL8
Sapphire Radeon HD4850
Samsung F1 1TB+ Samsung F4 2TB
Samsung SF223H DVD/RW
Antec NSK2480+Seasonic S12 II 620w


Pika007 לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 14-06-09, 23:20   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של alont
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 958
שלח הודעה דרך MSN אל alont
ברירת מחדל

חח רגע אחד... הם בנו מחשב ולא הקדישו אפילו שנייה בשביל לבדוק אם הוא לפחות עובד את הboot?
ממש חוסר מקצועיות :/
__________________

:B3 ON AIR

alont לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:34   #8 (קישור ישיר)
oR.
IO Pro
 
סמל האישי של oR.
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,543
ברירת מחדל

ולמה לעזאזל הם מדביקים מדבקת אחריות בצורה כזאת שאי אפשר לפתוח את המארז?
מה קורה אם צריך לעשות איפוס ביוס, קונים רכיבים חדשים ורוצים להרכיב? על כל דבר קטן תרוץ אליהם לחנות? ממש טיפשי
__________________
Intel Q9550| Asus P5Q-Deluxe | G.skill Trident 4GB 1066MHZ | Point Of View + EVGA 9800GT SLI| Antec 800W |Crucial 64GB SSD M4, Western Digital 500GB + 160GB
|CoolerMaster 690 | Thermalright TRUE | Logitech ZCinema| LG 24" W2486L | Nexus 5
oR. לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:34   #9 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Invent
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 292
שלח הודעה דרך ICQ אל Invent
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי alont צפה בהודעה
חח רגע אחד... הם בנו מחשב ולא הקדישו אפילו שנייה בשביל לבדוק אם הוא לפחות עובד את הboot?
ממש חוסר מקצועיות :/
כן. לפני שלוש חודשים המוכר יצא עליי שהעברתי על ההרכבה שלו חוות דעת בפורום פה. וניסה לקשר את השהות שלו בפורום בכך שהוא גולש בפורום מחשביים נידיים שלמיטב ידיעתי לא קיים פה.
חוץ מזה שהם זולים ולא עושים בעיות עם האספקה אין להם שום יתרונות.
__________________

E8500 @ 4.2 Ghz| TT V1 | Biostar Tpower I45 | OCZ 4GB DDR2 800Mhz Reaper HPC @ 884Mhz| ATI 4850X2 With 2 Enrmax fans | Corsair HX620 | Creative X-fi XtremeGamer 7.1 | NZXT Tempest

Logitech X-540 | Logitech G5 | Logitech G15 | Samsung 2053BW


Invent לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:52   #10 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של IdanBS
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 5,114
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pika007 צפה בהודעה
בג'יגבייטים בשביל שזה יפעל צריך לשים את הזכרונות בסלוטים הלבנים ולא הכחולים.

אני מתערב איתך ש KSP שמו את זה בכחולים וזו הבעיה. הצפצופים גם נשמעים בדיוק ככה.
אני יכול לראות דרך החלון שהם הרכיבו את הזכרונות על הסלוטים הלבנים ככה שזה לא זה =\
הקלטתי לו את הסאונד.. כשאני אגיע לבית אני אעלה את הסאונד שתוכלו לשמוע בדיוק את הסאונד
IdanBS לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-06-09, 23:57   #11 (קישור ישיר)
IO Power
 
סמל האישי של Pika007
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 2,130
ברירת מחדל

במקרה הזה, הביוס לא מעודכן.
מה שצריך לעשות זה להפעיל עם סטיק בודד באחד הסלוטים הלבנים, לעדכן ביוס, וזהו.
__________________
Intel Core i5 2300+MST140
Intel DH67BL
8GB Kingston DDR 1333mhz CL8
Sapphire Radeon HD4850
Samsung F1 1TB+ Samsung F4 2TB
Samsung SF223H DVD/RW
Antec NSK2480+Seasonic S12 II 620w


Pika007 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-09, 10:36   #12 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pika007 צפה בהודעה
במקרה הזה, הביוס לא מעודכן.
מה שצריך לעשות זה להפעיל עם סטיק בודד באחד הסלוטים הלבנים, לעדכן ביוס, וזהו.

קשה לי להאמין שהביוס הוא הבעיה, קיבלתי לוח זהה לשלו הרכבתי וראיתי שהוא בגירסה F3
הכנסתי 3 מודולים של זיכרון OCZ 1600 והלוח עבד מצויין פשוט בתזמונים לא נכונים.

הפואנטה שלי זה שהלוח מגיע עם ביוס "מעודכן מספיק" בשביל לתת לפחות BOOT.

אח"כ לך לאתר של GIGABYTE ותעשה עדכון ביוס לגירסה F8 כדי שהמעבד יזדהה לך כסטפינג D0 אחרת יהיה לך כל מיני באגים בתוכנות כמו CPUZ וכו'..
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-09, 10:55   #13 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Mar 2009
הודעות: 77
ברירת מחדל

סליחה על ההתעלקות,אבל יש ברשותי את אותו הלוח ולא הבנתי את הקטע של החריצים לבנים של הזיכרון?
כשניסיתי להעביר לכחולים המחשב לא עלה ורק בלבנים הוא עובד,השאלה היא למה?
ומה קורה על אני שם עוד קיט בכחולים גם אז הוא לא יעבוד?
__________________
מעבד-Intel Core I7 920 2.66 @3.8
קירור-MUGEN 2
לוח אם-EX58-UD4P
כרטיס מסך-SAPPHIRE Radeon 4870 1GB Toxic
זיכרון-A-DATA 3GB (3x1GB) DDR3 1600MHz
ספק-Thermaltake ToughPower 650W
מארז-TT SOPRANO 101RS
כונן קשיח-WD 1 TB
PsyRax69 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-09, 11:05   #14 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של IdanBS
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 5,114
ברירת מחדל

הנה סרטון עם הצפצופים המדוברים
RapidShare: Easy Filehosting

מישהו יכול לתת אישור סופי על הבעייה?
IdanBS לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-06-09, 11:50   #15 (קישור ישיר)
IO Power
 
סמל האישי של Pika007
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 2,130
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי static צפה בהודעה
קשה לי להאמין שהביוס הוא הבעיה, קיבלתי לוח זהה לשלו הרכבתי וראיתי שהוא בגירסה F3
הכנסתי 3 מודולים של זיכרון OCZ 1600 והלוח עבד מצויין פשוט בתזמונים לא נכונים.

הפואנטה שלי זה שהלוח מגיע עם ביוס "מעודכן מספיק" בשביל לתת לפחות BOOT.
לפעמים זה פועל, לפעמים לא. סמוך עלי, הרכבתי כבר לא מעט מחשבים עם הלוח הנ"ל ספציפית.
גם הסרטון שלו והצפצופים המדוברים מעידים בדיוק על זה- או על קצר בלוח/כרטיס מסך.
__________________
Intel Core i5 2300+MST140
Intel DH67BL
8GB Kingston DDR 1333mhz CL8
Sapphire Radeon HD4850
Samsung F1 1TB+ Samsung F4 2TB
Samsung SF223H DVD/RW
Antec NSK2480+Seasonic S12 II 620w


Pika007 לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה|מה ההבדלים בין לוח UD4 לבין UD4P PsyRax69 מעבדי INTEL ולוחות אם 11 15-03-09 0:46
מחשב לא עולה + מספר צפצופים מא*ר לו* מעבדי AMD ולוחות אם 4 11-03-09 15:26
בעיית מתח oR. מעבדי AMD ולוחות אם 10 12-01-08 21:28
בעיית חום Oshik קירור אוויר 3 29-07-07 15:39


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 1:50.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות