IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

שאלה על CSS

שלום לכולם. אני עורך Theme מסויים למערכת WordPress . עכשיו יש כל מיני דברים כמו ה Absolute וכל אלו , ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-06-09, 13:20   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Fummon
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 604
ברירת מחדל שאלה על CSS

שלום לכולם.
אני עורך Theme מסויים למערכת WordPress .
עכשיו יש כל מיני דברים כמו ה Absolute וכל אלו , אבל יש גם משהוא עם Top-Align / Right-Align משהוא כזה , ונגיד אחרי זה רושמים את מספר הפיקסלים.
לדוגמא אם אני יכתוב נגיד Right-Align: 70px אז זה יהיה במרחק של 70 פיקסלים מצד ימין של המסך.
שכחתי פשוט איך לעשות את זה , משהוא יוכל להסביר לי ? (פשוט לכתוב את הפקודה)..
תודה
__________________
בברכה ,
Fummon
Core i3 2120 @ 3.3GHz | Biostar TP67+ | Cruical 8GB DDR3 (2x4GB) | Sapphire HD6870 | Enermax Liberty 400W | Modded Case (In-action) | WD Caviar BLUE 500GB
Fummon לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-09, 13:29   #2 (קישור ישיר)
IO OwneR
 
סמל האישי של cupra
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 14,343
ברירת מחדל

אני חושב שזה עובד לפי גודל הפיקסלים של העמוד, נניח Align center וקביעת גודל או אחוזים
נניח 1024 או 90 אחוז (לנמתח), תוכל למצוא אתר אם אותו תבנית, לבדוק את מקור הדף ולראות את הקוד.
__________________
Msi Z87 Mpower MAX | Intel Core i7 4770K | MSI GTX 680 lightning | 2x8gb Corsair Dominator 2133Mhz C9 | Rooket Kave
samsung 840 SSD 240GB G2
| 5x3TB |
Lian-Li P80 mod | Corsair CMPSU-HX1000 | 2x Dell 2407WFP |

Custom Built
Phase Change Unit
| Custom Built Water Cooling System (X2) | ln2/dice pot by Kingpin - Dragon extreme

LapTop: Lenovo yoga 2 pro - 13.3 QHD, Core i7 4500U, 8GB, SSD 256G

Old/Sold
NEXUS One ; HTC Desire HD ; Galaxy NEXUS ; NEXUS 4

Current LG G2 32GB + NEXUS 7 + IPAD 3







Join the IOpanel HWBOT
Team | Join the IOPanel world Community Grid Team | Join the IOPanel Super Pi DB
cupra לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-09, 13:37   #3 (קישור ישיר)
IO Chats
 
סמל האישי של dany_74q
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 4,790
ברירת מחדל

תפשפש פה-
CSS Tutorial
אני אישית לא זוכר,אבל מהאתר הרשמי של איגוד הWWW אפשר למצוא את הכל.
__________________
dany_74q לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-09, 13:42   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

דוגמה:

top: 100px;
יתחיל 100 פיקסלים מראש העמוד.

left: 100px;
יתחיל 100 פיקסלים משמאל של העמוד.

אתה יכול לשנות את PX לסימון % ואז הכל יעבוד לפי אחוזים ולא לפי פיקסלים.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-09, 13:42   #5 (קישור ישיר)
IO Master
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,057
ברירת מחדל

בוא תתאר מה אתה בדיוק רוצה לעשות שיהיה יותר קל לעזור לך.
אם יש לך דוגמא חיה זה עוד יותר טוב.

למרכז את התבנית לאמצע אתה יכול עם משהו כמו: (בהנחה שאתה מחיל את זה על החלק הנכון ב- HTML)

קוד:
margin: 0 auto;
אבל שוב - תן תיאור יותר מדוייק.
__________________
Intel i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz
Asus Z170-PRO-GAMING Socket LGA1151
Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5
HyperX 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype
250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3
FSP RAIDER 650W - RAIDER Series
NZXT Source 340
Scythe Mugen 4
Shay לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-09, 14:01   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Fummon
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 604
ברירת מחדל

אני חושב שמה static הראה הוא טוב , אני חושב שזה ככה .
אני יבדוק את זה עכשיו .
תודה
עריכה:
לדוגמא יש את הקוד הזה של הכותרת הראשית של האתר שלי , עכשיו זה הסקריפט:
קוד:
}

#header h1 {
    float: Right;
    margin: 0px;
    padding: 70px 0px 0px 25px;
    font-size: 40px;
}
הוספתי גם את ה
קוד:
top: 80px;
אבל עדיין כלום לא השתנה .
זה אמור ליהיות עם ה absolute האלו וכל אלו ?
התסדרתי , תודה
__________________
בברכה ,
Fummon
Core i3 2120 @ 3.3GHz | Biostar TP67+ | Cruical 8GB DDR3 (2x4GB) | Sapphire HD6870 | Enermax Liberty 400W | Modded Case (In-action) | WD Caviar BLUE 500GB

נערך לאחרונה על ידי Fummon, 23-06-09 בשעה 15:02.
Fummon לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 23-06-09, 15:53   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

תראה תנסה עם
margin-top:80px;

לא פועל תעשה
position:aboslute;
top:80px;
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:23.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות