IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > מעבדי INTEL ולוחות אם
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

מעבדי INTEL ולוחות אם מעבדי ולוחות אם מבוססי אינטל , ייעוץ לפני קניה , תמיכה טכנית, השוואת מעבדים ולוחות אם

חומרה : מעבדי INTEL ולוחות אם

כלום לא עולה לי לאחר פירוק הלוח

לפני יומיים בדקתי בתמימות את הטמפ' של המעבד וגיליתי שהוא עומד על 120 מעלות (!!) בדקתי בעוד כמה תוכנות וראיתי ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-07-09, 2:14   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Invent
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 292
שלח הודעה דרך ICQ אל Invent
ברירת מחדל כלום לא עולה לי לאחר פירוק הלוח

לפני יומיים בדקתי בתמימות את הטמפ' של המעבד וגיליתי שהוא עומד על 120 מעלות (!!) בדקתי בעוד כמה תוכנות וראיתי שזה לא הגזמה של תוכנה אחת.
כמובן שעשיתי ישר דיפולט לביוס והטמפ' ירדה ל80 מעלות ב IDLE ללא OC, וכאמור בחתימה יש לי E8500 שלא אמור לעבוד בטמפ' כאלו למרות שהמחשב היה יציב לחלוטין ולמרות ה OC המסיבי.

כיביתי את המחשב, פירקתי אותו לגורמים וניקיתי את כולו כמו כן מרחתי מחדש משחה טרמית (MX2) ושיניתי את הקירור של המעבד (V1) שיהיה אופקי במטרה שהמאוורר של הטאמפסט שהוא כידוע 14 סמ ימשוך יותר אוויר חם והגברתי את הRPM של המאוורר בקירור ל2K.
הרכבתי הכל מחדש כמו שצריך.

לאחר שהדלקתי המאוורר של הקירור למעבד פועל, הנורה הירוקה על הלוח פועלת, הנורה על הכ.מ, מאווררים שמחוברים ללוח וכל דבר שיגרום לי להנהן בצורה חיובית לתקינות המחשב.

אך שחיברתי אותו לשאר הכבלים כמו מקלדת ומסך לא היו שום סימני חיים, כאילו לא עובר בו מטח.

מוזר מאוד, כל התקן USB או מסך או כל דבר אחד שאמור לפעול לא פועל.
כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וההרכבה הייתה מוקפדת מאוד.
אין אפילו צפצוף מהרמקול שלו שמסמן שהוא עבר פוסט.

אני ממש לא יודע מה לעשות...
לממש אחריות (עם KSP) ?
__________________

E8500 @ 4.2 Ghz| TT V1 | Biostar Tpower I45 | OCZ 4GB DDR2 800Mhz Reaper HPC @ 884Mhz| ATI 4850X2 With 2 Enrmax fans | Corsair HX620 | Creative X-fi XtremeGamer 7.1 | NZXT Tempest

Logitech X-540 | Logitech G5 | Logitech G15 | Samsung 2053BW


Invent לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 2:23   #2 (קישור ישיר)
IO Gadgets
 
סמל האישי של iakovl
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 13,202
ברירת מחדל

כנראה שחיברת משהו לא טוב... תבדוק את החיבורים מחדש
__________________
Device: Gnote ROM: CM9 #7 Kernel: stock Modem:LB2
Main: E8400, Asus P5Q pro, 2*2gb G.skill PI DDR900, Perc 5/i HD103UJx4 RAID5 , wd3200aaks, HD4850, P180, VX450W, audigy 2 zs platinium pro, HD595, DELL 2709W
ביקורות: 7ZIP , Thermalright HR-5 , Arctic-Cooling Accelero S1 Rev.2 , Scythe Kaze Master 5.25, Cruzer Titanium ,Seagate FreeAgent USB 2.0 500gb, WD My Book Home Edition 500gb otterbox impact, Scythe Kamazo 2 eSata, iTwin
iakovl לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 2:26   #3 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 30
ברירת מחדל

תראה שהזכרונות מחוברים טוב,תוציא תזכרונות ותחבר כמו שצריך(תלחץ חזק),תבדוק שחיברתה טוב תמעבד ותקירור,תעדכן אותנו.
koren לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 2:33   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של ab_box
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,356
ברירת מחדל

תבדוק שלא בלבלת את הPOWER SW עם הRESET.
__________________
עיסוי עד הבית | בניית אתרים

Rig: Intel Core i5 2400 @ 3.8Ghz|GB Z77-D3H
|G.Skill 4GB 1333MHZ CL9| Sapphire Radeon R9 280X Dual-X |SeaSonic M12II 620W| CoolerMaster HAF932 + NZXT SENTRY LX |Samsung T220P Monitor| Plantronics Gamecom 777 Gaming HeadSet
Smartphone: Samsung Galaxy Note II OS: Android 4.4.2
ab_box לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 3:00   #5 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 30
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ab_box צפה בהודעה
תבדוק שלא בלבלת את הPOWER SW עם הRESET.
זה לא קשור,הוא אומר לך שהמחשב נדלק,אבל החומרה לא עולה,זאת אומרת,שהמחשב לא הפעיל את הרכיבים הבסיסיים כמו המעבד ,כ.מ,זכרונות,הפתרון לזה רשום בתגובה הקודמת שלי.
koren לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 5:17   #6 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של tsrm
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 5,214
ברירת מחדל

מה בדיוק אתה רואה?
אני לא מאמין שזה הזכרון, מכיוון שאין שום צפצופים (הוא לא ציין צפצופים)
__________________
* תודה רבה לאלמוג הכלי על התמונה שבצד*
"...הפוך בה והפוך בה, שהכל בה.." - בן בג-בג

"..ואהבת לרעך כמוך, זה כלל גדול בתורה" - רבי עקיבא

http://www.youtube.com/watch?feature...v=83LQsJiz6Ac#!


http://www.aravrefael.net/
אתר לזיכוי הרבים.



tsrm לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 09-07-09, 8:19   #7 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 30
ברירת מחדל

לפעמים זה קורה שאין צפצופים והזיכרון בפנים ולא יושב כמו שצריך,ושוב זו רק אופציה .
koren לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 9:21   #8 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Invent
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 292
שלח הודעה דרך ICQ אל Invent
ברירת מחדל

גם שהזכרונות מנותקים וגם שהם מחוברים יש אותה תגובה שזה אין תגובה.

אין ציפצופים אין הפעלה של התקנים. יש רק הפעלה חשמלית של המחשב שזה אומר כונן דיסקים,
מאווררים, נורות בקרה וכדומה....

יכול להיות שהמעבד לא מחובר טוב? אמור להיות ציפצוף אם הוא לא מחובר?
__________________

E8500 @ 4.2 Ghz| TT V1 | Biostar Tpower I45 | OCZ 4GB DDR2 800Mhz Reaper HPC @ 884Mhz| ATI 4850X2 With 2 Enrmax fans | Corsair HX620 | Creative X-fi XtremeGamer 7.1 | NZXT Tempest

Logitech X-540 | Logitech G5 | Logitech G15 | Samsung 2053BW


Invent לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 9:40   #9 (קישור ישיר)
IO OwneR
 
סמל האישי של cupra
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 14,343
ברירת מחדל

אין דבר כזה לא מחובר טוב ב LGA775, אתה לא יכול לשים אותו הפוך, או בצורה כזאת או אחרת.
שים לב שחיברת את כל חיבורי המתח ללוח - בעיקר את חיבור ה 8 פינים ליד התושבת של המעבד.
אם אתה ממשיך להסתבך עם כזה, תתחיל לפרק את מה שהרכבת ותבדוק את זה שוב, אפילו בחוץ.
__________________
Msi Z87 Mpower MAX | Intel Core i7 4770K | MSI GTX 680 lightning | 2x8gb Corsair Dominator 2133Mhz C9 | Rooket Kave
samsung 840 SSD 240GB G2
| 5x3TB |
Lian-Li P80 mod | Corsair CMPSU-HX1000 | 2x Dell 2407WFP |

Custom Built
Phase Change Unit
| Custom Built Water Cooling System (X2) | ln2/dice pot by Kingpin - Dragon extreme

LapTop: Lenovo yoga 2 pro - 13.3 QHD, Core i7 4500U, 8GB, SSD 256G

Old/Sold
NEXUS One ; HTC Desire HD ; Galaxy NEXUS ; NEXUS 4

Current LG G2 32GB + NEXUS 7 + IPAD 3







Join the IOpanel HWBOT
Team | Join the IOPanel world Community Grid Team | Join the IOPanel Super Pi DB
cupra לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 9:44   #10 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 30
ברירת מחדל

לא התכוונתי שהוא חיבר הפוך,התכוונתי לכך שהוא אולי לא חיבר טוב,זאת אומרת לפעמים המעבד וכך זה קרה גם לי בתושבת 775 הוא נראה בפנים אבל הוא לא עד הסוף צריך לפתוח תתופסן וללחוץ על המעבד ואז לסגור את זה,אני אומר לך מניסיון,כנ"ל הזכרונות,פשוט תהדק תמעבד ותזכרונות וכמו שליאור אמר תחבר את כל חיבורי המתח ללוח.
koren לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 9:46   #11 (קישור ישיר)
IO 127.0.0.1
 
סמל האישי של doscape
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 6,745
ברירת מחדל

אם בספק כח שלך יש 2 חיבורי 4 פין, חבר את החיבור השני ללוח(תחליף בין הכבלים שחיברת מהספק ללוח), קורה שבחיבור אחד אין מספיק כח.
__________________
אבקש לא לפנות אליי עם שאלות לפרטי, למי שיש בעיה שיפתח נושא(טראד) בפורום במקום הראוי ויקבל תשובות ועזרה בבוא העת, תודה,
doscape לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 10:32   #12 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Invent
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 292
שלח הודעה דרך ICQ אל Invent
ברירת מחדל

ללוח שלי יש חיבור 24 פין ו 6 פין.
המעבד לחוץ עם התושבת של הV1.

אני אנסה לחבר ולנתק מחדש.
__________________

E8500 @ 4.2 Ghz| TT V1 | Biostar Tpower I45 | OCZ 4GB DDR2 800Mhz Reaper HPC @ 884Mhz| ATI 4850X2 With 2 Enrmax fans | Corsair HX620 | Creative X-fi XtremeGamer 7.1 | NZXT Tempest

Logitech X-540 | Logitech G5 | Logitech G15 | Samsung 2053BW


Invent לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 10:33   #13 (קישור ישיר)
Rig Master
 
סמל האישי של Juiced
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 7,926
ברירת מחדל

אתה מיתבלבל זה 8 פין ...
__________________

I7 920 4.4GHZ HT ON #3849b + Coollaboratory Liquid Ultra |
MSI X58A-GD65
| Mushkin Redline 12gb 1600mhz 6-7-6-18 | Sapphire HD6850 1000@1200 x2 | Watercooled lancool K62W | OCZ Vertex 2 60gbX3 Raid 0 | Seagate 500GB 32MB 7200.11 + WD 1TB 16MB Low power | Corsair TX650W | Auzen X-Fi Bravura 7.1 > Logitech X-540 5.1 > HD595 > Kave Roccat | corsaiar k60 + steelseries sensei pro + razer scarab | iBasso DX50 > Earsonics SM3 v2 | Google Nexus One Nightly Gingerbread CM7
Juiced לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 10:34   #14 (קישור ישיר)
IO Chats
 
סמל האישי של dany_74q
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 4,790
ברירת מחדל

אין חיבור כזה 6 פין ללוח אם,אתה מתבלבל עם חיבור לכרטיס מסך.
חיבור ATX 12V יש 4 פין ו8 פין EPS.
__________________
dany_74q לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-09, 13:23   #15 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Invent
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 292
שלח הודעה דרך ICQ אל Invent
ברירת מחדל

כן סליחה התבלבלתי, חיברתי ממש כמו שצריך את ה8 פין וה24 פין.
הכל מחובר כמו שצריך אבל, אין תגובה. כמו פעם קודמת.
למרות שפירקתי הכל וחיברתי מחדש זה לא עובד.

לממש אחריות? קניתי אותו לפני 5-6 חודשים
__________________

E8500 @ 4.2 Ghz| TT V1 | Biostar Tpower I45 | OCZ 4GB DDR2 800Mhz Reaper HPC @ 884Mhz| ATI 4850X2 With 2 Enrmax fans | Corsair HX620 | Creative X-fi XtremeGamer 7.1 | NZXT Tempest

Logitech X-540 | Logitech G5 | Logitech G15 | Samsung 2053BW


Invent לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
לא רואים כלום על המסך לאחר החלפת קירור לכ.מסך! daniel89 קירור אוויר 22 15-03-09 15:06
ווינדוס לא עולה לאחר החלפת כרטיס מסך Nati תמיכה טכנית 7 10-02-09 9:53
מחשב לא עולה לאחר OC intenGer אוברקלוקינג 4 06-02-09 22:53
בעיה בספק / מעבד לאחר פירוק ExtaNd תמיכה טכנית 8 21-05-08 23:44
המחשב לא עולה לאחר מסך כחול IdanBS תמיכה טכנית 25 19-06-07 15:28


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:03.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות