IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עידכון נתונים לשרת.

יש טבלה באתר מסויים שאני רוצה להעתיק לתוך קובץ php בשרת שלי. מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סקריפט שמעתיק ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-07-09, 18:48   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של הראל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 375
ברירת מחדל עידכון נתונים לשרת.

יש טבלה באתר מסויים שאני רוצה להעתיק לתוך קובץ php בשרת שלי.

מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סקריפט שמעתיק את הטבלה ומעדכן את הנתונים כל 5 דק' ~ ?

תודה מראש ושבת שלום
__________________
עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?
הראל לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-07-09, 23:51   #2 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

האם לא פשוט להציג את כתובת האתר כצד דפדפן עם ריענון מוגדר לפי רצונך?
כמו כן למה עדכון? אם לקוח אצלך נכנס וצופה בטבלה משמע שהוא מעודכן לאותו רגע נתון,
אלא אם אתה צופה שלקוח ישאר באותו כתובת זמן ממושך..
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-07-09, 0:00   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של הראל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 375
ברירת מחדל

אני הולך להשתמש בזה כדי לייבא נתונים לקובץ אקסל, לכן חשוב לי שיתבצע עידכון כל כמה דקות באתר מהמקור של הטבלה.
אני מעוניין בסקריפט שיציג לי כמה טבלאות של כל מיני ערכים, בשביל הנוחות.
__________________
עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?
הראל לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-07-09, 0:52   #4 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

קשה לי נורא ככה להתייחס לבקשתך, האם אפשר לראות את הטבלה והסבר מדוייק לשימוש?
האם זה כצפיה בלבד?

האם הצגה של הכתובת בתוך הדף הקיים אצלך הינה אופציה?
בנוגע לעדכון אין זו בעיה, פשוט מגדירים בקוד הדף אשר מוצג אצלך ריענון כל זמן מוגדר ודרך
זו מתבצע ריענון ממש כאילו הינך נמצא בכתובת המקור דרך הדפדפן שלך.

לצורך העניין במטה:
קוד:
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="XXX">
לחילופין בג'אווה:
קוד:
<script type="text/javascript">

function reFresh() {
  location.reload(true)
}
window.setInterval("reFresh()",300000);

</script>
עכשיו מה שנשאר לך לעשות זה בדף ה-PHP שלך לעשות INCLUDED לדף אשר יציג את
דף המקור כולל הרענון.
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-07-09, 4:19   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

you want to copy the all table or to just take the values from the table?
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-07-09, 13:50   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של הראל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 375
ברירת מחדל

BELPHEGOR,

ניסיתי לעשות INCLUDE וזה עושה לי שגיאה שאין לי מושג מהי.
אני אשלח לך את לינק המקור שם נמצאת הטבלה אותה אני מעוניין להעתיק.

YosiAT,
האמת שזה לא כ"כ משנה לי, כל עוד הפרטים אצלי.
אני אישית מעדיף את הטבלה.
__________________
עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?
הראל לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 18-07-09, 16:57   #7 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

אחרי קבלת הפרטי והבנה, אתה לא יכול לבצע את מה שאתה רוצה.
כשיש לך אתר דינמי האפשרות שיש לך היא הצגה של כל הדף כ- INCLUDED.
בשביל להציג קטע קוד ושישאר דינמי, אתה צריך לקרא ישירות מבסיס הנתונים ע"י
הרשאות לצפיה בקוד הדינמי ולא ע"י הפלט הסטטי.

במקרה הנ"ל הינך חייב הרשאה ו\או שרות אשר נותן להציג את מה שאתה רוצה במיקום
שונה ע"י קבלת קוד מתאים.
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-07-09, 17:15   #8 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של הראל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 375
ברירת מחדל

אה, אני מבין.
הבעיה היא שגם שאני עושה INCLUDE זה נותן לי שגיאה.
__________________
עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?
הראל לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-07-09, 19:07   #9 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

תראה אתה יכול להוריד JQUERY
זו ספרייה מעולה לAJAX ויש שם אופציה לעשות LOAD לעמוד מסויים כלומר לעשות
לו include או משהו דומה

ואם יש לך את הID של הטבלה זה יהיה מעולה
אתה תצטרך לעשות משהו כזה (אני לא בטוח שהקוד תקין אני אבדוק אותו ואערוך ואודיע)
ציטוט:
var element;
$(element).load("http://www.site.com #tableID");
עכשיו בשורה הראשונה יצרתי משתנה בשם element בתוך המשתנה הזה אתה צריך לשים את הID של הDIV או כל אלמנט אחר שתרצה להכניס לתוכו את הטבלה נגיד יש לך
<div id="myDIV" >

אז element יהיה שווה ל#myDiv
בהצלחה!!
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-07-09, 19:54   #10 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של הראל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 375
ברירת מחדל

תודה יוסי.
תוכל להסביר לי איך אני מתקין בשרת JQUERY, פשוט אין לי מושג בזה...

עריכה:
הורדתי את jQuery לתוך תיקייה בשרת (/js/).
עשיתי קובץ html עם הקוד שנתת לי.
כמובן ששיניתי את ה-#tableID ל-div id המתאים, ואת הכתובת לאתר המקור.
כל זה הציג לי דף לבן וריק.
שלחתי לך לפרטי את קוד המקור.
__________________
עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?

נערך לאחרונה על ידי הראל, 18-07-09 בשעה 22:40.
הראל לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-07-09, 0:39   #11 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

שלחתי לך תיקון (כותרת:"תיקון"),
קודם שכחתה ליצור את התג SCRIPT שטען את JQUERY,
איפה שכתבתה את הקוד שנתתי לך שכחתה לשים את הפתיחה של התג SCRIPT,

שכחתה ליצור אלמנט ליטעון לתוכו את המידע ולהגדיר את המשתנה ELEMENT
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-07-09, 14:56   #12 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של הראל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 375
ברירת מחדל

הכנסתי את הקוד שהבאת לי, אבל עדיין כל המסך לבן - שום דבר לא מופיע.

באקספלורר זה רושם לי בשורת המידע "Done, but with errors" ומציג מסך לבן.

הנה ה-Error לפי אקספלורר:
קוד:
Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)
Timestamp: Sun, 19 Jul 2009 10:53:58 UTC


Message: Permission denied
Line: 3517
Char: 4
Code: 0
URI: http://xx.xxxx.co.il/js/jquery-1.3.2.js
__________________
עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?
הראל לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 20-07-09, 2:24   #13 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

put this adress
http://ajax.googleapis.com/ajax/libs.../jquery.min.js

replace it with
js/jquery-1.3.2.js
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 20-07-09, 16:40   #14 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של הראל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 375
ברירת מחדל

שיניתי, אבל עדיין מופיעה השגיאה Permission denied.
__________________
עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?
הראל לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-09, 10:06   #15 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

תוכל לישלוח לי קישור לדף בהודעה פרטית?

נראה לי שהאתר שממנו אתה רוצה להוציא את הטבלה חסם את האפשרות הזאת,
כי זה מידע שלא כל אחד אמור ליראות לא?

הטבלה מיתעדכנת בפרטים חדשים מדי פעם ?
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
נתונים לא נכונים על המעבד ב cpu-z mr? מעבדי INTEL ולוחות אם 1 24-05-09 0:32
cpu z מראה נתונים שונים gizmolo מעבדי INTEL ולוחות אם 5 23-05-09 21:19
נתונים טכניים של AMD lebron מעבדי AMD ולוחות אם 1 06-12-07 0:40
עזרה בהנת נתונים dan999 מעבדי INTEL ולוחות אם 3 21-05-07 18:50
חדשות - עוד נתונים על ה K8l מבית Amd cupra חדשות 12 29-01-07 22:06


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 5:29.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות