IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

איך מריצים קוד באסמבלר?

היי, אני משתמש בnotepad++ כתבתי כמה שורות קוד ראשונות באסמבלי , עכשיו באיזה סיומת אני שומר את זה ? ואיך ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-07-09, 14:40   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל איך מריצים קוד באסמבלר?

היי,
אני משתמש בnotepad++
כתבתי כמה שורות קוד ראשונות באסמבלי ,
עכשיו באיזה סיומת אני שומר את זה ? ואיך אני מריץ את זה ובודק אם יש שגיאות ?
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-07-09, 15:31   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

שומר עם סיומת .asm
אין בדיקת שגיאות בעיקרון .. אתה מריץ את זה עם קומפיילר של אסמבלר מבוסס דוס (משהו מגעיל שאין כמוהו... אתה כותב asm blabla.asm ש-blabla זה שם הקובץ שלך)

אבל עדיף להוריד קומפיילר מבוסס ווינדוס שאפילו אפשר לדבאג איתו ונקרא emu86
אני לא הסתדרתי עם אסמבלר עד שלא הכרתי את הקומפיילר הזה (יש אפשרות לדבאג עם ברייק פוינטס ולעקוב אחרי רג'יסטרים בזיכרון כמו שצריך)
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-07-09, 19:44   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

תודה,
ואני לומד גם על הדרך C
התקנתי C++ בתור עורך קוד וקומפיילר ,יצרתי WIN32 CONSOLE APPLICATION עכשיו סיומת הקובץ היא CPP

קוד PHP:
#include "stdafx.h"


int _tmain(int argc_TCHARargv[])
{
    return 
0;

וזה הקוד שיש ,שלא דומה לקוד שיש במדריך..
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-09-09, 17:51   #4 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 244
ברירת מחדל

אני השתמשתי בeasycpu
גם בבגרות נבחנתי איתו.
http://www.hit.ac.il/staff/ronen/course10036/cpu.htm
__________________

hag911 לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה בפרוייקט באסמבלר. Danny7 תיכנות 7 16-06-09 23:41


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 3:36.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות