IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תוכנה ומערכות הפעלה תוכנות , יישומים, מערכות הפעלה , המלצות לפני קניה , מדריכים , כלים מומלצים ותמיכה טכנית.

דבר חופשי : תוכנה ומערכות הפעלה

פרמוט והתקנה של WIN7 - שעת סיפור על תקלות/בעיות ומה לא..

שלום לכם, אתמול ניסיתי לעשות פורמט ולהתקין את המערכת הפעלה WIN7 64BIT, אבל כבר מההתחלה הרגשתי שמשהו לא תקין. עשיתי ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-08-09, 17:45   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Acejin
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 536
ברירת מחדל פרמוט והתקנה של WIN7 - שעת סיפור על תקלות/בעיות ומה לא..

שלום לכם,

אתמול ניסיתי לעשות פורמט ולהתקין את המערכת הפעלה WIN7 64BIT, אבל כבר מההתחלה הרגשתי שמשהו לא תקין.
עשיתי פורמט והעלתי את הדיסק דרך הביוס, אחרי שההתקנה עלתה לקח המון המון זמן (לפחות 15 דקות) עד שהגעתי למסך שאני רק צריך לבחור את השפה והאזור של ההתקנה!
אחרי 40 דקות הגעתי לשלב האחרון של ההתקנה "completing installation" - שלב שלקח בערך חצי שעה עד שעבר, בהתחלה חשבתי שההתקנה נתקעה אבל החלטתי להמשיך לחכות.
בכל אופן, אחרי חצי שעה המחשב ביצע הפעלה מחדש, המחשב עלה וראיתי אחרי הרבה יגע וזיעה את הלוגו של WIN7.. אבל זה הדבר היחידי שיצא לי לראות כי המחשב לא נכנס לשולחן העבודה,
אחרי 3 דקות המסך נהיה פשוט שחור, הנורית הכחולה של הצג הבהבה ותמיד ראיתי מצד שמאל של המסך את המצבים משתנים (Analog/Digital).

ניסיתי כמובן עוד מספר פעמים להתקין ללא הצלחה, ניסיתי אפילו להתקין WIN7 בגרסת ה-32BIT, אבל כלום!
טוב, אמרתי לעצמי שאין ברירה וצריך לחזור לויסטה.. אחרי שהכנסתי את הדיסק של הויסטה (מקורי) ההתקנה היתה איטית להחריד בדיוק כמו של ה-WIN7, ולאחר מכן גם בסוף ההתקנה (שעה +) קיבלתי מסך שחור.

בשלב הזה כבר לא ידעתי מה לעשות, אמרתי נחזור ל-XP.. ההתקנה היתה יחסית איטית לפי מה שאני זוכר בעבר, אבל לפחות ההתקנה עברה בהצלחה ועכשיו אני עם WINXP.

אני יודע שחפרתי הרבה, אבל מה לעזעזל גרם לאיטיות ולשלל הבעיות המעצבנות האלה..?!
אולי הכונן דיסקים? המחשב יחסית חדש (ראו חתימה).

האם מישהו נתקבל בבעיה כזאת, והאם יש דרך שונה להתקין את המערכת הפעלה WIN7?
חשוב לי לציין, אחרי שהתקנתי את ה-XP ניסיתי להתקין שוב את ה-WIN7 בצורה רגילה דרך המערכת הפעלה - ופתאום הכל היה הרבה יותר מהר, בדיוק בקצב שהתקנה אמורה לקחת,
אבל אחרי זה כשהמחשב ביצע הפעלה מחדש המחשב שוב נתקע.

עכשיו כשלחצתי "תצוגה מקדימה" שמתי-לב כמה כתבתי.. חחח.
בכל מקרה, אני מקווה שמישהו יועיל בטובו לקרוא ולהגיב .

המון תודה לכם פורום יקר,
שיהיה סופ"ש נעים ושקט!
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz @ 3.2GHZ/BOX
Motherboard: ABIT IP35-E
Memory: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Edition
Video Card: Connect3D Radeon HD4850 AC Cooler
Monitor: Samsung 2253BW LCD 22
Hard Drive: Western Digital 500GB
Case: Cooler Master 590 + 6 FANS
Power Supply: Seasonic 500W
Acejin לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 17:49   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של ab_box
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,356
ברירת מחדל

הבעיות שאתה מציין מוזרות להפליא ולא נתקלתי באף אחת מהן למרות שיש לי WIN7 מותן כבר על 5 מחשבים , אני מציע ששתחיל לבדוק את החלקים שלך, החל מההארד דיסק (האיטיות שציינת יכולה לנבוע ממנו) ועד הזכרונות, המעבד, הכרטיס מסך ובקיצור כל חלק שאתה יכול להריץ עליו בדיקה לבדוק אם הוא תקין.
__________________
עיסוי עד הבית | בניית אתרים

Rig: Intel Core i5 2400 @ 3.8Ghz|GB Z77-D3H
|G.Skill 4GB 1333MHZ CL9| Sapphire Radeon R9 280X Dual-X |SeaSonic M12II 620W| CoolerMaster HAF932 + NZXT SENTRY LX |Samsung T220P Monitor| Plantronics Gamecom 777 Gaming HeadSet
Smartphone: Samsung Galaxy Note II OS: Android 4.4.2
ab_box לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 18:04   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Acejin
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 536
ברירת מחדל

תודה על התגובה! אני לא מאמין ששכחתי איך קוראים לך :X

הבעיות האלה נורא מוזרות :\

אני אוסיף עוד משהו, כשאני בוחר בביוס את הכונן הראשון אז רשום CDROM SATA, משום מה אני זוכר שבעבר היה פשוט כתוב CD-ROM - בכל אופן, אני לא יודע אם זה באמת משנה.

עוד משהו חשוב, רזולוציות:
כשניסיתי להתקין את ה-WIN7 דרך הביוס שמתי-לב שהרזולוציה היתה מאוד נמוכה/מטושטשת במסך ההתקנה, המסך נראה כמו כניסה למחשב לאחר פרמוט מבלי התקנה של הכ.מסך.

לעומת זאת, כשניסתי להתקין את ה-WIN7 דרך המערכת הפעלה (XP) הכל עבר הרבה יותר מהר, הרזולוציה היתה גבוהה מאוד..
ובאמת ההתקנה עברה ב-15 דקות, אבל אחרי שהמחשב ביצע הפעלה מחדש כדי להמשיך את ההתקנה שוב קבלתי מסך התקנה עם רזולוציה גרועה בדיוק כמו בפעם הראשונה כשניסיתי להתקין דרך הביוס.

מה זה יכול להיות..
עשיתי אפוס לביוס, פרקתי את המארז - הכל נראה תקין לחלוטין!
המחשב די חדש.
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz @ 3.2GHZ/BOX
Motherboard: ABIT IP35-E
Memory: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Edition
Video Card: Connect3D Radeon HD4850 AC Cooler
Monitor: Samsung 2253BW LCD 22
Hard Drive: Western Digital 500GB
Case: Cooler Master 590 + 6 FANS
Power Supply: Seasonic 500W
Acejin לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 18:15   #4 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 750
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Acejin צפה בהודעה
מה זה יכול להיות..
עשיתי אפוס לביוס, פרקתי את המארז - הכל נראה תקין לחלוטין!
המחשב די חדש.
בהרצת התקנה מתוך מערכת הפעלה עובדת, שבה ישנו דרייבר של הכרטיס מסך, מובן מאליו
שתישאר ברזולוציה שהגדרת.
בעלייה מדיסק התקנה, הPE לא מעלה שום דרייבר של כרטיס מסך, ולא מעלה לשום רזולוציה,
במידה ויש ל7 דרייבר "ג'נרי" מתאים הוא יתקין אותו בשלב שני של ההתקנה.
אם אין ל7 דרייבר ג'נרי מתאים, אתה תישאר ב"ברירת מחדל" על רזולוציה נמוכה (למרות שאתה
יכול לשנות רזולוציה לגבוהה יותר אפילו ללא דריבר, ללא Aero או תלת מימד אחר) עד שתתקין
דריבר מתאים.
__________________
iRacing.com
My Sim Rig - http://goo.gl/S8IXBQ

גזור ושמור
aivengo לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 18:28   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Acejin
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 536
ברירת מחדל

^
את זה אני מבין, אבל אני לא מצליח להבין למה כשהפעלתי את ההתקנה דרך המערכת הפעלה עם הרזולוציה הגבוהה ההתקנה פשוט טסה!
אבל דרך הביוס עם הרזולוציה הנמוכה ההתקנה עברה בצורה איטית להחריד, לפעמים חשבתי בכלל שהיא תקועה :\
צרבתי את המערכת הפעלה שהיתה בקובץ ISO עם נרו (BURN IMAGE) - הכל עבר חלק.

למה אני צריך להשאר עכשיו עם XP
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz @ 3.2GHZ/BOX
Motherboard: ABIT IP35-E
Memory: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Edition
Video Card: Connect3D Radeon HD4850 AC Cooler
Monitor: Samsung 2253BW LCD 22
Hard Drive: Western Digital 500GB
Case: Cooler Master 590 + 6 FANS
Power Supply: Seasonic 500W
Acejin לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 19:25   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 750
ברירת מחדל

יכול להיות שזה קשור לדרייברים של בקר הדיסקים שיש לPE של 7.
תנסה לעלות את ההתקנה כשהבקר על מצב AHCI.
__________________
iRacing.com
My Sim Rig - http://goo.gl/S8IXBQ

גזור ושמור
aivengo לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 07-08-09, 19:26   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

את 7 התקנתי עד היום (מדובר על הגירסה הסופית) על כ9 מחשבים.

שמתי לב שבמחשבים שולחניים, אפילו בשלי (ראה חתימה) להתקנה לוקח איזה 5 דקות להגיע לחלון
של ההתקנה אבל משם הכל עובד בסדר. אין לי הסבר לזה.
על מחשבים ניידים (5) זה מגיע תוך שני להתקנה ומשם אחרי 12 דקות אתה רץ על 7 (גם על
מחשבים ניידים חלשים מאוד מאוד).

בכל מקרה, על המחשב העשירי שניסיתי להתקין קרו בעיות מוזרות מאוד שמזכירות את הבעיות שלך.
ההתקנה עלתה תוך 5 דקות כמו בכל שולחני שהתקנתי, עד כאן הכל טוב.
ההתקנה עברה ואז התחילו הבעיות, בשלב האחרון של ההתקנה כשהיא מגיעה ל FINALIZING INSTALLATION זה פשוט נתקע לאיזה 5-10 דקות טובות ואחר כך מסך שחור עם סמן של עכבר.
מחכים עוד איזה 5-10 דקות ואז PREPARING DESKTOP כאן כבר כלום לא מגיב ופשוט עשיתי ריסטרט.

המערכת עולה, ללא שום סרביסים, נכנסתי לTASK MANAGER בSERVICES אין שום כלום.
לוחצים פעם אחת על START וזהו, משם שום דבר לא מגיב, העכבר זז הכל ניראה לכאורה בסדר, אבל אין את האייקונים של הרשת ושל הווליום, כלום לא מגיב.

ניסיתי שוב להתקין ושוב אותה בעיה חזרה.
איפסתי ביוס אבל זה לא עזר.
הצלחתי להכנס עם SAFE MODE וניראה שהמערכת עבדה בסדר במצב הזה חוץ מEXPLORER שהקיצורים שלו לא היו בSTART MENU ובSUPERBAR.
למרות שהוא הותקן והיה קיים בPROGRAM FILES.

ניסיתי לחפש ברחבי הרשת פתרונות, לא מצאתי כלום חוץ מאנשים בודדים שקיבלו את הבעיה הזאת
ולא מצאו לה פתרון.
מה שכן, אחד מהם אמר שהוא החליף את הכרטיס מסך לאחד פשוט וזה איכשהו עזר.
מאחר וההתקנה היא על מחשב של חבר הוא לא הסכים יותר לעשות נסיונות וחזר לXP.
אגב כשחזרנו לXP אחרי הריסטרט של ההתקנה היה איזשהו ארור מוזר והוא היה צריך לעשות FULL FORMAT למחיצה ואז ההתקנה עבדה בסדר.

באמת שזו אחת הבעיות המוזרות ביותר שנתקלתי בהן, במיוחד על התקנות של 7 שעבדו לי בלי קמצוץ של בעיה על כל כך הרבה מחשבים.

מה שאני יכול להציע בשלב הזה, אם יש לך כרטיס מסך אחר, הכי פשוט בעולם, תחבר אותו במקום ותבדוק אם המערכת מצליחה לעלות.
דבר שני, האם אתה מצליח להגיע לSAFE MODE? אם כן כנס שם לDEVICE MANAGER ותעשה DISABLE לכרטיס מסך שלך (אתה עדיין אמור לראות תצוגה רק ברזולוציה נמוכה).

תעדכן אותי.
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 19:51   #8 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Acejin
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 536
ברירת מחדל

איזה תגובה מפורטת, תודה!

אני אפילו לא מצליח להיכנס ב-SAFE MODE, אחרי שאני מנסה להיכנס זה רושם לי משהו כמו - "התקנת מערכת הפעלה עדיין לא הושלמה, בצע הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה".
לפי דעתי ההתקנה נתקעת בשלב השלישי שצריך להכניס שם משתמש וכ'ו.. אני לא מגיע למסך הזה - ישר מסך שחור.

אני אנסה יותר מאוחר שוב להתקין את ה-WIN7, ואני אעדכן..
לצערי אין לי כ.מסך אחר.

תודה לכל מי שניסה לעזור!
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz @ 3.2GHZ/BOX
Motherboard: ABIT IP35-E
Memory: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Edition
Video Card: Connect3D Radeon HD4850 AC Cooler
Monitor: Samsung 2253BW LCD 22
Hard Drive: Western Digital 500GB
Case: Cooler Master 590 + 6 FANS
Power Supply: Seasonic 500W
Acejin לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 21:44   #9 (קישור ישיר)
IO INVESTIGATIONS
 
סמל האישי של Danny
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,970
ברירת מחדל

זו בדיוק הבעיה שהייתה לי לפני חצי שנה, הלכתי לחנות ממנה קניתי את המחשב והחליפו לי את הכוננים הקשיחים, מאז בעיית המסכים השחורים נעלמה, אך בעיית העלייה הארוכה של ההתקנה של ווינדוס ויסטה/WIN7 עדיין מופיעה...
מעניין, המשותף למערכת של שנינו הם הזכרונות והכונן הקשיח, יכול להיות שאלה הזכרונות?
__________________



Danny לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 22:13   #10 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

ACEJIN אם אני זוכר נכון גם להוציא זכרון אחד מה4 שיש לך יכול לעזור. אל תשאל אותי למה רק תנסה ותדווח.
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 22:18   #11 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Acejin
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 536
ברירת מחדל

^
אמ.. דווקא הזכרונות נראים לי מאוד יציבים, לגבי הכונן קשיח אני לא בטוח.
קנית במקרה את המחשב מ-FOX PC? אני לא יודע אם לאור הבעיות שאני אתאר להם הם יסכימו להחליף לי את הכונן :X

אבל אתם באמת חושבים שזאת בעיה של חומרה? כל החלקים חדשים, נורא מוזר.
אני עוד מעט אנסה שוב פעם לפרמט ולהתקין WIN7.. נקווה לטוב, למרות שאני בספק גדול.

Shayx - אתה מתכוון להוציא ולהחזיר או להוציא אחד מהם ולהישאר עם סטיק אחד? הלוואי שזה יעזור!
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz @ 3.2GHZ/BOX
Motherboard: ABIT IP35-E
Memory: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Edition
Video Card: Connect3D Radeon HD4850 AC Cooler
Monitor: Samsung 2253BW LCD 22
Hard Drive: Western Digital 500GB
Case: Cooler Master 590 + 6 FANS
Power Supply: Seasonic 500W
Acejin לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 22:43   #12 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

אני מתכוון להוציא אחד ולנסות לראות אם המערכת תעלה כמו שצריך או אפילו להתקין מחדש ככה.
אם הם מחולקים ל4X1 אז אפילו תשאיר רק סטיק אחד של 1GB ותריץ התקנה.

אני ב99.99% בטוח שאין שום בעיה בחומרה שלך.
גם אצל חבר שלי לא הייתה שום בעיה בחומרה XP עובדת נהדר.
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 08-08-09, 4:50   #13 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Acejin
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 536
ברירת מחדל

הצלחתי..!!! WIN7 מותקן סוף סוף..!

Shayx - אחרי שהוצאתי סטיק אחד של זכרון ההתקנה אומנם היתה איטית כמו מקודם, אבל בסופו של דבר ה-WIN עלה בהצלחה - המון תודה לך !

אני לא מאמין שהזכרונות גרמו לבעיות האלה, אלו זכרונות עם הרבה פידבקים חיוביים.
אני שוקל לבקש מפוקס פיסי להחליף לי אותם בזכרונות אחרים, יש מצב שהם יסכימו?
ד"א, הקונקטורים של הזכרונות במארז CM590 פשוט בדיחה, הם יצאו לי כ"כ הרבה פעמים שזה לא הגיוני :X


שאלה קטנה:
כשאני עכשיו נמצא בתוך הדפדפן אז השורה הכחולה של הסרגל כלים לא נעלמת - היא נמצאת על הדפדפן וזה קצת מציק, יש דרך להעלים אותה?

המון תודה לכולכם!
לילה טוב.
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz @ 3.2GHZ/BOX
Motherboard: ABIT IP35-E
Memory: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Edition
Video Card: Connect3D Radeon HD4850 AC Cooler
Monitor: Samsung 2253BW LCD 22
Hard Drive: Western Digital 500GB
Case: Cooler Master 590 + 6 FANS
Power Supply: Seasonic 500W
Acejin לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 08-08-09, 4:54   #14 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Sure Ahi
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 975
ברירת מחדל

כשהתקנתי את הWIN7 לקח 5-10 דקות להגיע לבחור שפה ואז עוד 5 דקות בשביל לבחור מחיצה להתקין. (מפרט בחתימה)

כשהתקנתי לידידה עם 1GB+P4 2.4GHZ הכל עלה שניה. למה זה קורה?
__________________
Intel i5 3570K | Noctua DH n14 | GIGABYTE Z77X-UD3H| GIGABYTE GTX980 G1 | G.Skill 4GBX2 1600MHZ DDR3 Sniper Edition | Segate barracuda 2TB | FSP Raider 650W | Fractal design R4 | Dell 2713H | Logitech Z-906 | Sennheiser HD598 | Asus Xonar STX II
Sure Ahi לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 08-08-09, 5:23   #15 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

חח זו באמת חידה בשבילי, גם עם ויסטה זה היה ככה.
על מחשבים ישנים וחלשים (לדוגמא מחשב נייד עם מעבד 1.6 וזכרון 1GB זה עולה ישר)
אבל על מחשב כמו שלי (מחשב לא רע לכל הדעות) זה לוקח 5 דקות למסך שפות ועוד 5 למסך התקנה עצמו.

ACEJIN שמח לשמוע שזה עבד לך! אבל את הדבר הכי חשוב לא רשמת, האם החזרת את הזכרונות חזרה אחרי ההתקנה? איך המערכת הגיבה?

ולאיזה סרגל בדיוק אתה מתכוון? של הFILE EDIT VIEW וכו'?

אגב לי יש את אותם זכרונות רק במהירות 1066 והם מעולם לא עשו לי בעיות. (התקנתי את 7 בערך 5 פעמים מאז הבטא).
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
שחזור קבצים לאחר פרמוט.. הכיצד? Yotam תמיכה טכנית 10 04-05-11 15:41
HDD לא מזוהה ב win7 oR. תמיכה טכנית 5 09-06-09 18:21
תקלות רבות באינטרנט - גם לכם? Almog Design רשתות ותקשורת 23 26-04-09 1:33
המחשב החדש הרכבה והתקנה sos141 מחשבים ומה שמסביב 10 01-06-08 20:08
בעיה עם הכ.קול על הלוח אם -מחשב לאחר פרמוט kola תוכנה ומערכות הפעלה 6 10-12-07 3:03


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 2:54.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות