IOPanel

חזור   IOPanel > ציוד היקפי > רשתות ותקשורת
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

רשתות ותקשורת כאן תמצאו תשובה לכל שאלה בנושא רשת אלחוטית , רשת קווית , הגדרת ראוטר , נתב , שיתוף בין מחשבים , בעיות גלישה באינטרנט , חבילות גלישה וספקיות אינטרנט

ציוד היקפי : רשתות ותקשורת

בעיה קטנה ב YOUTUBE

כאשר לוחץ על סרטון, הבאר האדום שמראה בעצם את האורך\זמן של הסרטון ישר מתמלא באדום ללא כל קשר בקצב הטעינה ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-08-09, 20:57   #1 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל בעיה קטנה ב YOUTUBE

כאשר לוחץ על סרטון, הבאר האדום שמראה בעצם את האורך\זמן של הסרטון
ישר מתמלא באדום ללא כל קשר בקצב הטעינה של הסרטון
כך שבעצם אין לי מושג כמה אחוז מן הסרטון בעצם נטען
איך ניתן לסדר בעיה זו?
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 21:22   #2 (קישור ישיר)
IO INVESTIGATIONS
 
סמל האישי של Danny
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,970
ברירת מחדל

גם לי זה קורה, אשמח לתשובה גם כן.
__________________



Danny לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 21:30   #3 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של NiNi
 
תאריך הצטרפות: Apr 2008
הודעות: 4,209
ברירת מחדל

גם לי קרה משהו דומה ..
עידכנתי את ה-Flash Player וזה הסתדר, תסירו ותתקינו אותו מחדש (קישור להורדה).
ואם לא עוזר אולי תנסו להשתמש בדפדפן אחר ותראו אם זה מופיע גם בו.
אה ואם בסוף כלום לא עזר תנסו לחפש תשובה בפורומים שלהם או שתפתחו נושא חדש בפורום תמיכה אצלם.
__________________
Intel Core i5-3470 3.20Ghz|MSI P67S-C43|DDR3 16GB 1333MHZ CL9|TwinTech GTX560Ti 1GB|Silicon Power V70 120GB SSD X2 RAID 0|WD 500AAKS|Corsair TX750W|CoolerMaster CM690
SteelSeries KINZU|Razer Lycosa|Roccat Taito|Audio Technica ATH-M50x
Microsoft Windows 10 Pro 64Bit
Apple iPhone 5S|Samsung Galaxy Tab 4 10.1
Samsung 46" LCD 1080p 46B550
NiNi לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-08-09, 21:34   #4 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ofek123 צפה בהודעה
גם לי קרה משהו דומה ..
עידכנתי את ה-Flash Player וזה הסתדר, תסירו ותתקינו אותו מחדש (קישור להורדה).
ואם לא עוזר אולי תנסו להשתמש בדפדפן אחר ותראו אם זה מופיע גם בו.
אה ואם בסוף כלום לא עזר תנסו לחפש תשובה בפורומים שלהם או שתפתחו נושא חדש בפורום תמיכה אצלם.
דווקא בפיירפוקס הכל 'דופק' מצויין...
ללא זכר לבעיה.
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה | High Quality ב Youtube לא עובד. ImPact תמיכה טכנית 0 19-12-08 14:26
בעיה עם Youtube בפיירפוקס Danny תמיכה טכנית 1 24-11-08 12:56
בעיה קטנה SAAAAA משחקים וקונסולות 3 30-09-08 20:20
בעיה קטנה עם הווינדוס SAAAAA תמיכה טכנית 4 13-09-08 3:26
יש לי בעיה קטנה.. צריך את עזרתכם. TOMER.G אוברקלוקינג 3 31-01-08 3:09


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות