![]() |
|
|||||||
| חדשות חדשות מעולם המחשבים , חומרה , תוכנה , ציוד היקפי , משחקים , מחשבים ניידים, גאדג'טים וטכנולוגיה |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Admin
|
אינטל , אשר מוכרת לכולנו כיצרנית המעבדים הגדולה בעולם , החליטה להראות ללקוחות שקונים היום כפולי ליבה ומרובעי ליבה , למה בעצם הם צריכים את זה .... אינטל מפיצה תוכנת דמו\ בנצ'מארק חדשה אשר תוכננה על ידי חברת Futuremark ואמורה לנצל את כל הליבות הפנויות אצלכם במחשב, ואפילו לדרוש עוד. דרישות המערכת : מעבדי INTEL QX6700 או מעבדי INTEL Q6600 למצב DEMO HIGH, ומעבדים כפולי ליבה למצב DEMO LOW ! כרטיסי מסך תומכי DIRECTX 9.0, עם SM3.0 ! ו 1GB זכרון. התוכנה תומכת בכרטיסי פיזיקה. קישור לדף הבית של התוכנה. קישור ישיר להורדה. קישור לדיון תוצאות עם התוכנה.
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Master
|
|
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
זה יעבוד אצלי עם החד ליבה?
תביאו תמונות ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO legend
|
אם הם רוצים להראות את כוחם של מעבדים למה התמיכה בכרטיס פיזיקלי?
הרי תמיכה ב-x = השפעה על התוצאה\ניקוד. בכלל למה לא להוציא באנצ'ים למעבדים לבד, כרטיסים לבד... 3dgod, לפי מה שראיתי אצל אנשים אם\ו במידה וזה יעבוד אני מעריך של 1 Fps.
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Master
|
^^^^
תסתכל פה בטראד הזה. |
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO legend
|
זה מופנה אליי?
הסתכלתי ו... לא הבנתי. כשאני קם הקליטה שלי לא משהו.... טוב נו, בלי קשר הקליטה לא משהו. ![]()
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) | ||
|
IO Member
|
ציטוט:
ציטוט:
תראה את מבחני המעבד ב 3dmarkים, ככה המעבד מעבד את הגראפיקה. |
||
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) | ||
|
IO Master
|
ציטוט:
כנראה ששנינו שלחנו ביחד את ההודעות שלנו, ואתה הקדמת אותי בכמה שניות ![]() התכוונתי ל-3DGod ציטוט:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO legend
|
הוף!
חחח רק עכשיו אני שם לב. (אמרתי שהקליטה לא משהוא) אינטל מפיצה באנצ' בשביל להבין למה צריך את כפולי ליבה\מרובעי הליבה וכו'... אבל הגבילה למעבדים שלה? מה ההגיון? למה לא לתת "כאפה" למעבדי Amd על הדרך...?
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
IO Master
|
![]() צודק, מעניין מאוד, מי אמר אופטימיזציה ל-INTEL ? |
|
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
בהורדה - נראה עוד מעט מה אומר.
MB: Asus P5W DH Deluxe|| Memory: G.Skill 4096MB 800MHz 5-5-5-15 GFX: BFG GeForce 9800GTX OCX 512MB + HR-03 GT|| HD: Western Digital 500GB SataII Power Suplly: Enermax Liberty 400Watt|| Case: HEC Compucase 6920 Fans: Thermaltake Thunderblade 120mm Blue LED|| Monitor: Sony Bravia BX4 37" FHD |
|
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) |
|
IO Chats
|
נחמד מאוד.. ציפיתי שתוכנה כזאת תגיע מתישהו...
|
|
|
|
|
|
#13 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
נראה אחד המכאיבים... החדי ליבה מקופחים?
|
|
|
#14 (קישור ישיר) |
|
IO Legend
|
90% מהזמן שתי הליבות שלי על 80% כל אחת אז אני מאמין שכן.
|
|
|
|
|
|
#15 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
משחק כיפי חחחח
MB: Asus P5W DH Deluxe|| Memory: G.Skill 4096MB 800MHz 5-5-5-15 GFX: BFG GeForce 9800GTX OCX 512MB + HR-03 GT|| HD: Western Digital 500GB SataII Power Suplly: Enermax Liberty 400Watt|| Case: HEC Compucase 6920 Fans: Thermaltake Thunderblade 120mm Blue LED|| Monitor: Sony Bravia BX4 37" FHD |
|
|
|