IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עזרה קטנה עם ג'אווה (רמה יותר גבוהה מפעמים קודמות )

כשאתה מגדיר את המערך a תעשה אותו מחוץ לפונקציית ה MAIN כי הוא לא נגיש שים אותו PUBLIC בתוך ה ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-10-09, 22:09   #16 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

כשאתה מגדיר את המערך a תעשה אותו מחוץ לפונקציית ה MAIN כי הוא לא נגיש
שים אותו PUBLIC בתוך ה CLASS
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 0:37   #17 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

לא ממש הבנתי אותך....
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 15:12   #18 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

import java.util.Scanner;
public class NewClass
{
public static void main(String [] arg)
{
Scanner in = new Scanner(System.in);
int n;
System.out.println("Enter n ");
n=in.nextInt();
int [] a=new int[n];
for(int i=0;i<n;i++)
{
System.out.println("Enter number ");
a[i]=in.nextInt();
}
System.out.println(negative(a));
}
public static int negative(int [] a)
{
int count =0;
if(a.length==1)
{
if(a[0]<0)
count++;
}
return count;
int [] b=new int[a.length-1];
for(int i=0;i<a.length-1;i++)
b[i]=a[i];
if(a[a.length-1]<0)
count++;
return count+negative(b);
}

}


יכול להיות שאני מפספס פה משהו הרבה זמן לא נגעתי בג'אווה
את השגיאה אתה מקבל על השורה שהדגשת או שזה בכלליות?

ניסית לבצע מעקב עם BREAK POINTS
ולראות מה הערך של המערך a
ברגע שהוא נכנס לפונציה ?
negative
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 18:14   #19 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

ניסיתי מעקב כזה והכל הוביל לבעיה עם גישה למערך a, עכשיו כן הבעיה היא בשורה הספציפית שהדגשתי, אני לא מבין עדיין מה הבעיה...
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 18:23   #20 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של TrueLook
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,003
ברירת מחדל

אתה לא יכול להשתמש בשם המערך a בפונקציה\פעולה וגם בתוכנית עצמה
כנ"ל לגבי i,אתה משתמש בפעולה בתוך הפעולה,תיווצר לך לולאה אינסופית
תשתדל לא להחזיר דברים כאלה count+negative(b תכניס את זה למשתנה ואז תחזיר את המשתנה

והנה הבעיה שלך
הreturn שלך הוא מחוץ לif הפעולה בחיים לא תגיע לקטע של ליצור עוד מערך




קוד:
 
 
 
public class NewClass {
public static void main(String [] arg) { Scanner in = new Scanner(System.in); int n; System.out.println("Enter n "); n=in.nextInt(); int [] a=new int[n]; for(int i=0;i<n;i++) { System.out.println("Enter number "); a[i]=in.nextInt(); } System.out.println(negative(a)); } public static int negative(int [] a) { int count =0; if(a.length==1) { if(a[0]<0) count++; } return count; int [] b=new int[a.length-1]; for(int i=0;i<a.length-1;i++) b[i]=a[i]; if(a[a.length-1]<0) count++; return count+negative(b); }
}





__________________
הר כרבולת

נערך לאחרונה על ידי TrueLook, 14-10-09 בשעה 18:28.
TrueLook לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 18:30   #21 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

אפשר, אין לזה קשר...
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 14-10-09, 18:39   #22 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של TrueLook
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,003
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ZipoX צפה בהודעה
אפשר, אין לזה קשר...
נורא נחמד שאתה עוזר לנו לעזור לך,
נתתי לך 4 סיבות ואתה עונה "אפשר"
אפשר מה?
__________________
הר כרבולת
TrueLook לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 19:26   #23 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

האמת עניתי לך לפני שערכת, וגם שחכתי לתת את המעודכן, הוצאתי ממזמן את ה"החזר" מחוץ לIF, אבל זה לא פותר את הבעיה...
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 19:27   #24 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של TrueLook
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,003
ברירת מחדל

תביא את התוכנית,ותנסה להחליף את השמות של המשתנים שבתוך הפעולה לשמות שלא השתמשת בהם עדיין
__________________
הר כרבולת
TrueLook לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 19:58   #25 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

ניסיתי אחי, זה לא עוזר, מדוע הוא אומר לי שהביטוי המודגש אינו ניתן להשגה? אני מניח שהוא מדברך על הa.length אבל אין שום סיבה שהוא יגיד את זה, כשהצבתי מספר לא הייתה בעיה...
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 21:35   #26 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של TrueLook
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,003
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TrueLook צפה בהודעה
הreturn שלך הוא מחוץ לif הפעולה בחיים לא תגיע לקטע של ליצור עוד מערך

קוד:
 
 
 
public class NewClass
{ public static void main(String [] arg)
{ Scanner in = new Scanner(System.in); int n; System.out.println("Enter n "); n=in.nextInt(); int [] a=new int[n]; for(int i=0;i<n;i++) { System.out.println("Enter number "); a[i]=in.nextInt(); } System.out.println(negative(a)); } public static int negative(int [] a) { int count =0; if(a.length==1) { if(a[0]<0) count++; } return count; int [] b=new int[a.length-1]; for(int i=0;i<a.length-1;i++) b[i]=a[i]; if(a[a.length-1]<0) count++; return count+negative(b); }
}


כתבתי לך מה הבעיה^^^
__________________
הר כרבולת
TrueLook לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 21:49   #27 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

הreturn בסדר אחי אין שום בעיה איתו, אני נותן לcount להגיע למספר מסויים, בסיום הלולאה הוא מחזיר אותו במידת הצורך, הבעיה שלי היא ביצירת המערך השני, משום מה הוא נותן לי שגיאה בa.length-1
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-10-09, 23:52   #28 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של TrueLook
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,003
ברירת מחדל

תמחק את השורה הזו של הרטרן אני בטוח שזה יעבוד יופי,
הפעולה מפסיקה לרוץ כשהיא מחזירה ערך,אז הוא לא מבין למה כתבת הוראות אחרי הרטרן האחרון
__________________
הר כרבולת
TrueLook לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-10-09, 15:37   #29 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

זה כל הקטע של רקורסיה, אחי בלי להעליב, אתה יודע מה זה רקורסיה נכון? הפואנטה שזה התנאי עצירה...
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-10-09, 16:56   #30 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של TrueLook
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,003
ברירת מחדל

אחי אני לא יודע מה זה רקורסיה אבל על החומר הזה [לפי מה שראיתי מהפעולה]כבר עשיתי בגרות
הפעולה יכולה להחזיר רק ערך 1,אתה אומר לה להחזיר אותו אין סיבה שהיא תמשיך לרוץ
אתה יכול להסביר מה המטלה שנתנו לך לבצע?
__________________
הר כרבולת
TrueLook לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
יש תוכנה שממירה שירים לאיכות יותר גבוהה? ja7VB תוכנה ומערכות הפעלה 2 13-09-09 0:15
עזרה קטנה עם לימודי מחשבים, יותר עצה מאשר עזרה ZipoX מחשבים ומה שמסביב 4 07-09-09 18:23
עזרה בתרגיל ג'אווה ZipoX תיכנות 8 19-03-09 0:03
עזרה בOC יותר גבוהה Smoli4 אוברקלוקינג 6 20-10-08 21:24
Nehalem: מעבדי ה EXTREME יתמכו במהירות זיכרון גבוהה יותר cupra חדשות 3 17-06-08 0:43


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:27.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות