IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עזרה קטנה עם ג'אווה (רמה יותר גבוהה מפעמים קודמות )

טוב אז ככה, הגענו לרקורסיות שזו רמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה לי שנה שעברה ואני צריך עזרה קטנה.... אז ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-10-09, 23:07   #1 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל עזרה קטנה עם ג'אווה (רמה יותר גבוהה מפעמים קודמות )

טוב אז ככה, הגענו לרקורסיות שזו רמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה לי שנה שעברה ואני צריך עזרה קטנה.... אז ככה, אני נדרש לכתוב פעולה רקורסיבית שמקבלת מערך חד מימדי של מספרים שלמים ומחזירה את הערך הגדול מביניהם.
עכשיו אני לא בטוח בכלל באיך שעשיתי, תגידו אם נכון או לא ומה לשפר גם מבחינת יעילות ונכונות
קוד:
    public static int sod (int [] a)
    {
        if(a.length==1)
            return a[0];
        int [] b = new int [a.length-1];
        for( int i=0;i<a.length-1;i++)
            b[i]=a[i];
        return Math.max(a[a.length-1],sod(b));
    }
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות

נערך לאחרונה על ידי ZipoX, 01-10-09 בשעה 23:15.
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-10-09, 14:12   #2 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

מישהו בכל זאת? אני צריך להגיש ואני צריך עזרה....
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-10-09, 14:26   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 290
ברירת מחדל dfadsa

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ZipoX צפה בהודעה
מישהו בכל זאת? אני צריך להגיש ואני צריך עזרה....
כנראה שאין פה אנשים שיודעים גאווה,או שהם לא נמצאים.
אולי תפרסם בפורום JAVA\תיכנות כלשהוא?
__________________
gaming-pc לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-10-09, 14:46   #4 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

יש פה המון, מה נראה לך זה פורום של ילדים בני 5? עזרו לי לא מעט פעמים פה
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-10-09, 14:52   #5 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של SnirD
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,660
ברירת מחדל

כמו שאני רואה את זה, הכל נראה טוב.
ניסית להריץ ולא עבד? מה הבעיה?
__________________
Linux User - OpenSuSE Factory version
SnirD לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-10-09, 15:40   #6 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

משום מה הוא לא מדפיס לי כלום, יש מצב שאלי בMAIN עשיתי משהו לא טוב, זה כל התוכנית
קוד:
import java.util.Scanner;
public class NewClass1
{
    public static void main(String [] args)
    {
        Scanner in = new Scanner (System.in);
       int [] a = new int [5];
       int z;
       for(int i=0;i<a.length;i++)
       {
           System.out.println("Enter number");
           z=in.nextInt();
       }
       int x=sod(a);

    }
    public static int sod (int [] a)
    {
        if(a.length==1)
            return a[0];
        int [] b = new int [a.length-1];
        for( int i=0;i<a.length-1;i++)
            b[i]=a[i];
        return Math.max(a[a.length-1],sod(b));
    }

}
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 02-10-09, 17:02   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של SnirD
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,660
ברירת מחדל

אוקיי הבעיה היא לחלוטין בmain.
קודם כל לא הכנסת באמת שום דבר לתוך המערך, בלולאת הfor ביקשת מהמשתמש להקליד מספר, אבל לא הכנס אותו למערך. שחכת את ההשמה, a[i]=z.
ואז בסוף יצרת משתנה x, שלתוכו הכנסת את המספר שיצא מתוך הפונקציה (פעולה כמו שמורים קוראים לזה, איכסה). אז רק הכנסת את המספר, לא הדפסת כלום אל המסך. אתה צריך פשוט להוסיף שורה שתדפיס את המשתנה x אל המסך.
__________________
Linux User - OpenSuSE Factory version
SnirD לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-10-09, 17:38   #8 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
סמל האישי של Hagaiweiss
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 68
ברירת מחדל

פתרתי בשבילך:
לדעתי בדרך הרבה יותר נוחה, אם אתה צריך הסבר של משהו תגיד....


קוד:
public class a {


    public static int sod(int[]arr)
    {
    
    return sod(arr,arr.length-1);
    
    }
    
    public static int sod(int[]arr,int k)
    {
        if (k==0)
            return arr[0];
        else
        if (arr[k]>arr[k-1])
            arr[k-1]=arr[k];
        return sod(arr,k-1);
    }
Hagaiweiss לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-10-09, 22:03   #9 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

שמתי לב לפוסט רק עכשיו יש לי עוד פתרון אם תצטרך.

הפתרון של Hagaiweiss סבבה לגמריי...

מה שעשית בהתחלה גם אמור לעבוד אבל לא נהוג לעשות רקורסיות עם לולאות FOR או בכלל לולאות.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-10-09, 23:53   #10 (קישור ישיר)
DXM
IO Member
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 378
ברירת מחדל

מבחינתו כל עוד הםונקציה קוראת לעצמה היא רקורסיבית, גם אם יש בה לולאות...
DXM לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-09, 0:14   #11 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של SnirD
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,660
ברירת מחדל

שלך סבבה לגמרי, אם היינו באוניברסיטה אתה היית מקבל B וHagaiweiss היה מקבל A.. אבל בגלל שאתה בבית ספר שתי התרגילים יקבלו 100.. עם התיקון של הmain שאמרתי לך כמובן.
__________________
Linux User - OpenSuSE Factory version
SnirD לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-09, 0:17   #12 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

תודה רבה, אחינו, ותודה על ההצעה ידידי, אנסה את שתיהם ואגיד, האמת מבחינת יעילות שלי יותר טובה כי היא קצרה יותר ודורשת פחות זיכרון, ושלך זה שתי פעולות בפני עצמן, ככה שזה לא הכי יעיל אבל פיתרון יותר טוב....
OK עובד חברים תודה רבה!, סתם שאלה, בערך באיזו רמה השאלה הזאת? המורה שלנו אמר שזה דבר שיכול מאוד להיות שיופיע בבגרות שלנו (מדעי המחשב ב)
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-09, 0:48   #13 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של SnirD
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,660
ברירת מחדל

יעילות לא מודדים לפי צריכת זיכרון או שורות קוד.
הקוד שלו יותר יעיל משלך.
והשאלה ברמה די נמוכה... סתם הדגמה ספציפית של רקורסיה.
__________________
Linux User - OpenSuSE Factory version
SnirD לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-09, 0:51   #14 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

אההה, תודה רבה אחינו שבוע טוב ומועדים לשמחה!
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 19:59   #15 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

עוד עזרה קטנה, יש לי בעיה, משום מה netbeans אומר לי שיש שגיאה בשורה המודגשת
קוד:
import java.util.Scanner;
public class NewClass
{
    public static void main(String [] arg)
    {
        Scanner in = new Scanner(System.in);
        int n;
        System.out.println("Enter n ");
        n=in.nextInt();
        int [] a=new int[n];
        for(int i=0;i<n;i++)
        {
            System.out.println("Enter number ");
            a[i]=in.nextInt();
        }
       System.out.println(negative(a));
    }
    public static int negative(int [] a)
    {
        int count =0;
        if(a.length==1)
        {
            if(a[0]<0)
                count++;
        }
        return count;
        int [] b=new int[a.length-1];
        for(int i=0;i<a.length-1;i++)
            b[i]=a[i];
        if(a[a.length-1]<0)
            count++;
        return count+negative(b);
    }

}
השגיאה היא unreachable statement.
התוכנה אמורה לקבל מערך של מספרים ולמנות כמה מספרים שליליים יש בצורה רקורסיבית כמובן. בכל מקרה אין לי כוונה לשנות תכנית רק אם אפשר תגידו מה הבעיה
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
יש תוכנה שממירה שירים לאיכות יותר גבוהה? ja7VB תוכנה ומערכות הפעלה 2 13-09-09 0:15
עזרה קטנה עם לימודי מחשבים, יותר עצה מאשר עזרה ZipoX מחשבים ומה שמסביב 4 07-09-09 18:23
עזרה בתרגיל ג'אווה ZipoX תיכנות 8 19-03-09 0:03
עזרה בOC יותר גבוהה Smoli4 אוברקלוקינג 6 20-10-08 21:24
Nehalem: מעבדי ה EXTREME יתמכו במהירות זיכרון גבוהה יותר cupra חדשות 3 17-06-08 0:43


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 2:01.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות