IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

תוכנה לחישוב זמנים שבניתי - להורדה

ראיתי ש- Concept 5000-FX מהפורום חיפש תוכנה שתחשב לו זמנים בפוסט הזה: http://www.iopanel.net/forum/thread33284.html היה לי קצת זמן פנוי הבוקר אז ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-10-09, 16:18   #1 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל תוכנה לחישוב זמנים שבניתי - להורדה

ראיתי ש- Concept 5000-FX מהפורום חיפש תוכנה שתחשב לו זמנים בפוסט הזה:
מחפש תוכנה לחישוב זמנים.

היה לי קצת זמן פנוי הבוקר אז הכנתי לו את התוכנה הנחמדה הבאה:

תמונה:


קישור להורדה:הורד


הצעות לשיפור, באגים וסתם מילה טובה אפשר לרשום פה וגם בפרטי
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500

נערך לאחרונה על ידי static, 18-10-09 בשעה 9:42. סיבה: תיקון באג בתוכנה
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 16:23   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Concept 5000-FX
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 1,507
שלח הודעה דרך ICQ אל Concept 5000-FX שלח הודעה דרך MSN אל Concept 5000-FX
ברירת מחדל

מלך מלך מלך !
בדיוק מה שביקשתי ! תודה רבה לך ליאור !
מ ייתן וירבו חברי פורום כמוך !
Concept 5000-FX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 16:45   #3 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

מדהים ידידי! איך בנית?
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 16:59   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ZipoX צפה בהודעה
מדהים ידידי! איך בנית?
תיכנתתי...
אין פה יותר מדיי סיבוך, תוכנה דיי פשוטה.

שפת תיכנות: c#
קומפיילר: visual studio 2005
רץ על כל מחשב שמותקן בו .NET FRAMEWORKS 2.0 ומעלה
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 17:06   #5 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

האמת שזה לא משהו קשה במיוחד, בג'אווה זה נחשב בסיסי ביותר, אבל עדיין לא למדתי עיצוב תוכנה ככה שאני לא יכול, אבל קבל ח"ח
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 17:31   #6 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ZipoX צפה בהודעה
האמת שזה לא משהו קשה במיוחד, בג'אווה זה נחשב בסיסי ביותר, אבל עדיין לא למדתי עיצוב תוכנה ככה שאני לא יכול, אבל קבל ח"ח
תודה,
התוכנות שאני כותב בעבודה אצלי הם ברמה מטורפת, התוכנית הזאת זה בשביל הכיף...

בכל שפה עילית זה נחשב תוכנית קלילה...
פונקציות מובנות ב C# שיודעות לתת לך הפרשי זמן בין 2 תאריכים של ימים,שעות,דקות,שניות
רק משום מה לא היה מובנה שם חודשים ושנים, אז את זה עשיתי ידנית שזה היה גם שטויות.

אחרי שיש את כל הזמנים מריצים טיימר שמתקתק כל שנייה ומעדכן את הזמנים...
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 13-10-09, 19:43   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 245
ברירת מחדל

תוכנית נחמדה, אבל אפשר לחשב את זה בשורה אחת ב EXCEL או OPENOFFICE CALC...
למשל OPENOFFICE:
שדה A1 תאריך התחלה, שדה A2 תאריך סיום
מספר ימים ומספר חודשים:
קוד:
=DAYS(B1;A1)
=MONTHS(A1;B1;1)


amirn לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 19:46   #8 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 245
ברירת מחדל

--- טוב.. לא ממש קראתי את כל הדרישות...
amirn לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 22:07   #9 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי amirn צפה בהודעה
--- טוב.. לא ממש קראתי את כל הדרישות...
כן גם אני חשבתי בהתחלה לפתור לו את זה באקסל... אבל זה יותר יפה ונוח בתוכנית יעודית קטנה
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 22:49   #10 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2009
הודעות: 1,083
ברירת מחדל

איפה אתה עובד אם אפשר לשאול?
intenGer לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 22:52   #11 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

אם אפשר לישאול איזה פונקציות מובנות יש להשוואה בין זמנים?
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 23:00   #12 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Arsenal
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,382
שלח הודעה דרך ICQ אל Arsenal שלח הודעה דרך MSN אל Arsenal
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי intenGer צפה בהודעה
איפה אתה עובד אם אפשר לשאול?
בשביל זה יש PM ידידי

אחלה תוכנה תודה ליאור גם לי תעזור לא מעט.
__________________
Intel® Core™ i5-2310
msi h61m-p31

Samsung 4GB 1600MHzX2

GeForce GTX 570 GV-N570OC

SAMSUNG HD103SJ 1TB
SAMSUNG HD642JJ 640GB
fsp raider 750w

Gigabyte Triton GZ-XX1CA
LG W1952TQ
Arsenal לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 23:03   #13 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי intenGer צפה בהודעה
איפה אתה עובד אם אפשר לשאול?
חברת הייטק קטנה שנקראת MIR

ציטוט:
YosiAT אם אפשר לישאול איזה פונקציות מובנות יש להשוואה בין זמנים?
בטח שאפשר
יש את TimeSpan
אתה יוצר משתנה TimeSpan ts = new TimeSpan()
ואז אתה יכול לקחת את הזמנים\תאריכים שהזנת ב DateTimePicker (תסתכל בתמונה של התוכנה זה 2 המקומות שמזינים בהם את התאריך)

ואז אתה יכול לעשות ts = datetimepicker1.value - datetimepicker2.value
אח"כ תעשה ts. ותראה את כל הפונקציות כמו
ts.days
ts.hours
ts.minutes
וכו'...
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 23:05   #14 (קישור ישיר)
IOPanel
 
סמל האישי של rouvio
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 5,727
ברירת מחדל

כבוד ידידי!

בקרוב יפתח טראד דביק עם כל התוכנות שחברי הפורום יצרו
__________________

Intel
I7 3770K | Asus Maximus V Gene |
4x4GB Samsung 30nm kit 1600@2400 | EVGA GTX 780 | 2x64GB OCZ SSD RAID 0, 3TB Storage | Antec Signature 850Q | 3x Benq 24" LED
Corsair H100 Liquid Cooling | Coolermaster HAF 932 | Kingpin Dragon F1 LN2/DICE pot



ציטוט:
פורסם במקור על ידי amadey צפה בהודעה
ב gta אין לי בעיה לשחק גם במנוע של gta vc רק עם עלילה ועיר אחרת.

rouvio לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-10-09, 23:15   #15 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 435
שלח הודעה דרך MSN אל YosiAT
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי static צפה בהודעה
חברת הייטק קטנה שנקראת MIR



בטח שאפשר
יש את TimeSpan
אתה יוצר משתנה TimeSpan ts = new TimeSpan()
ואז אתה יכול לקחת את הזמנים\תאריכים שהזנת ב DateTimePicker (תסתכל בתמונה של התוכנה זה 2 המקומות שמזינים בהם את התאריך)

ואז אתה יכול לעשות ts = datetimepicker1.value - datetimepicker2.value
אח"כ תעשה ts. ותראה את כל הפונקציות כמו
ts.days
ts.hours
ts.minutes
וכו'...
זה הופך את הקוד שמאחורי התוכנה הרבה יותר קליל
אני חשבתי לעשות (ללא ידיעה שקיימות פונקציות שכאלה) , לגבי את התאריך כמחרוזת ולהוציא ממנו כמה משתנים (days,hours) ומכאן זה כבר פשוט , רק חישובים קטנים
YosiAT לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
CRYSIS מודים להורדה motioz משחקים וקונסולות 1 06-10-10 22:17
תוכנה להורדה מראפידשר shacharlevy013 תמיכה טכנית 11 25-12-08 23:15
Catalyst 8.7 זמינה להורדה dany_74q דריוורים ותוכנות באנצ'מארק 6 23-07-08 14:11
Vista SP1 להורדה (לא לכולם) Shay תוכנה ומערכות הפעלה 5 16-02-08 20:26
DX9 חדש להורדה. - February 2007 BELPHEGOR תוכנה ומערכות הפעלה 9 04-02-07 15:36


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 5:02.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות