IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תוכנה ומערכות הפעלה תוכנות , יישומים, מערכות הפעלה , המלצות לפני קניה , מדריכים , כלים מומלצים ותמיכה טכנית.

דבר חופשי : תוכנה ומערכות הפעלה

בעיה בהתחברות לאינטרנט בוינדוס 7

בעיה מאד מוזרה בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב, פשוט אין אינטרנט, ועל הסמל של ההתחברות לאינטרנט יש סימן קריאה ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-10-09, 9:07   #1 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל בעיה בהתחברות לאינטרנט בוינדוס 7

בעיה מאד מוזרה
בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב, פשוט אין אינטרנט, ועל הסמל של
ההתחברות לאינטרנט יש סימן קריאה צהוב שאומר שאין התחברות

לאחר ריסטרט פשוט, הכל טוב ויפה, והאינטרנט מתחבר אוטומטית ללא שום בעיה

עשיתי דיאגנוסטיקה לבעיה, ושום דבר לא נמצא
מה יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה?

תודה רבה.
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-10-09, 10:16   #2 (קישור ישיר)
IO 127.0.0.1
 
סמל האישי של doscape
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 6,745
ברירת מחדל

לא פירטת אם יש לך 2 כ.רשת בלוח, או איך אתה מתחבר, דרך ראוטר או מודם ישירות
קרה לי פעם שחיברתי את המחשב עם כבל חשמל (מהסוג הישן, עם פינים מרובעים ולא עגולים) וכרטיס הרשת פשוט לא תיפקד!
__________________
אבקש לא לפנות אליי עם שאלות לפרטי, למי שיש בעיה שיפתח נושא(טראד) בפורום במקום הראוי ויקבל תשובות ועזרה בבוא העת, תודה,
doscape לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-10-09, 13:54   #3 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

הבעיה בוודאי אינה נמצאת בחומרה - כי לאחר ריסטרט הכל עובד פיקס.

החיבור דרך מודם ראוטר של בזק, ASUS דרך כבל רשת.
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 18:55   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

זו הדלקה ממצב כבוי או שהמחשב היה במצב שינה ואז הדלקת וראית שאין לך אינטרנט?
ניסית לחכות קצת ולראות אם זה מסתדר?
לעדכן דרייבר כרטיס רשת אולי?
יש עוד מחשבים בבית שמציגים את הבעיה הזאת?
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 19:18   #5 (קישור ישיר)
I Want a New IO Title
 
סמל האישי של everdow
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 3,585
ברירת מחדל

סמל צהוב ואז Limited?

תיכנס לחיבור של Local Area Connection
Properties
שם יהיה לך Details תעשה צילום מסך של החיבורים.
everdow לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 19:21   #6 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shayx צפה בהודעה
זו הדלקה ממצב כבוי או שהמחשב היה במצב שינה ואז הדלקת וראית שאין לך אינטרנט?
ניסית לחכות קצת ולראות אם זה מסתדר?
לעדכן דרייבר כרטיס רשת אולי?
יש עוד מחשבים בבית שמציגים את הבעיה הזאת?

הדלקה ממצב כבוי
מחכה ולא קורה כלום...
לאחר ריסטרט אחד - יש אינטרנט [והכל טוב ויפה, מהירות ויציבות]
מחובר עוד מחשב לראוטר - ללא שום בעיות [WIN XP]

EVERDOW - לעשות את הצילום במצב של הבעיה שאין אינטרנט או שגם כעת זה בסדר?
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 17-10-09, 19:24   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של roee7777
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 716
ברירת מחדל

אני בבזק.. ולעיתים קרובות הנורה של ה- ADSL מהבהבת ומאבדת סנכרון וכמובן שהאינטרנט מתנתק עד שהקו מסתנכרן מחדש..
מה שאני מנסה להגיד, שזה אולי לא קשור לציוד שלך, אולי זאת היתה תקלה רגעית מבזק.
__________________
CPU: CORE i5 750 | Cooling: ZALMAN CNPS10X Quiet | MoBo:ASUS P7P55D DELUXE
Graphics: SAPPHIRE VAPOR-X HD5850 1G | Memory: G.SKILL 4096MB DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS
PSU: ENERMAX MODU82+ 525W | Display: DELL 22" 2209Wa | HDD's: WD 13TB | Case: ANTEC P183
roee7777 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 19:28   #8 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

הבעיה חוזרת על עצמה לעיתים תקופות, התבצעה בדיקה ויזואלית בראוטר
והמצב נשאר זהה...

אני מציין שוב - כאשר אין אינטרנט בהדלקת המחשב, לאחר ריסטרט של המחשב בלבד
הבעיה נפתרת - לא התבצע שום אתחול לראוטר.
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 19:29   #9 (קישור ישיר)
IO Folding Captain
 
סמל האישי של Dj-L@g0la5
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,655
ברירת מחדל

אלמוג, תצלם כשיש בעיה, אבל תמיד טוב לראות איך הוא מוגדר במצב רגיל.
ניסית לנתק ולחבר את הכבל שוב כשהבעיה מופיעה?
__________________
Intel Sandy Bridge i5 2500K @4GHz | Reeven RCCF-1201SP | MSI Z77A-GD55
G.Skill DD3-1600 Ripjaws-X 8GB CL8 (2 x 4GB) | nVIDIA GTX 780 | Cooler Master CM690 | Antec Neo Eco 620W
Crucial M4 SSD 128GB + Mushkin Callisto deluxe SSD 60GB + Western Digital ‎WD6400AAKS‎ + Western Digital WD10EARS + Western Digital WD20EARS

Join us to help the World get BETTER - IOPanel-WCG Team | HowTo: Install the Client ; Connect remotely to the Client
Dj-L@g0la5 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 19:31   #10 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dj-L@g0la5 צפה בהודעה
אלמוג, תצלם כשיש בעיה, אבל תמיד טוב לראות איך הוא מוגדר במצב רגיל.
ניסית לנתק ולחבר את הכבל שוב כשהבעיה מופיעה?

כן, ניסיתי - יש זיהוי שהכבל התנתק, לאחר שהוא מתחבר עדיין סימן קריאה ברקע צהוב.
ריסטרט לראוטר גם בוצע - ועדיין היה סימן קריאה
ריסטרט גם מעמוד האינטרנט של הראוטר בוצע...

אך ורק ריסטרט של המחשב עוזר ו'מטפל' בבעיה.
לאחר ריסטרט, הכל מעולה.

* אני אצלם כאשר הבעיה תופיע שוב...
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 19:34   #11 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Shayx
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 2,050
ברירת מחדל

ניסית לעדכן דרייבר?
אולי המחשב עשה עדכונים והתקין דרייבר מWINDOWS UPDATE שמנסיוני לפעמים גורמים לבעיות.
נסה לעדכן לדרייבר העדכני ביותר של היצרן.
__________________
CPU: Core 2 Extreme QX9650 @ 3.0Ghz 12MB | Cooling: OCZ Vendetta 2 |MoBo: DFI LanParty DK P45-T2RS+ABS | Memory: G.Skill DDR2 2GBx3 1066MHZ CL5
Graphics: Sapphire RADEON HD 4870 512MB DDR5 Audio: Asus Xonar D1 | Storage: Crucial M4 SSD 128GB | Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB | Segate Barracuda 750GB SATA2 7200RPM 32MB
Case:
CoolerMaster 690 | PSU: SilverStone Olympia 750W
| OS: Windows 8.1 |
Shayx לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 19:36   #12 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

אפשר בבקשה עזרה במציאת הדרייבר המתאים?
אין לי מושג מאיפה למצוא את המעודכן ביותר
(לא זכור לי בכלל שהתקנתי דרייבר לכרטיס רשת, מאז ומתמיד היה זיהוי אוטומטי ללא בעיות...)

לוח אם- gigabyte p35 s3
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-10-09, 19:52   #13 (קישור ישיר)
IO Folding Captain
 
סמל האישי של Dj-L@g0la5
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,655
ברירת מחדל

בגלל שגם באתר של Gigabyte לא רשום באיזה רכיב הם השתמשו, פשוט תתקין את מה שיש להם באתר להורדה:
GIGABYTE - Support&Download - Motherboard - Driver - GA-P35-S3 (rev. 1.0)
פשוט תבחר באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש ותוריד מאחד המקורות שלהם.
__________________
Intel Sandy Bridge i5 2500K @4GHz | Reeven RCCF-1201SP | MSI Z77A-GD55
G.Skill DD3-1600 Ripjaws-X 8GB CL8 (2 x 4GB) | nVIDIA GTX 780 | Cooler Master CM690 | Antec Neo Eco 620W
Crucial M4 SSD 128GB + Mushkin Callisto deluxe SSD 60GB + Western Digital ‎WD6400AAKS‎ + Western Digital WD10EARS + Western Digital WD20EARS

Join us to help the World get BETTER - IOPanel-WCG Team | HowTo: Install the Client ; Connect remotely to the Client
Dj-L@g0la5 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-10, 11:35   #14 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

הקפצה, מצטער...

התקנתי את הדרייבר של ה LAN ETHERNET של גיגהבייט
אך עדיין ללא הצלחה - אין אינטרנט בהפעלה הראשונה של המחשב
ורק לאחר 1-2-3 ריסטרטים יש אינטרנט והכל טוב ויפה
המחשב עבר פירמוט , וגם ניקיון כולל לכל החיבורים מאבק...

עוד רעיונות חברים? האם שמעתם על הבעיה מעוד גורמים?
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-10, 19:12   #15 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

רצוי לציין, שממכשירים שמתחברים לראוטר באופן אלחוטי - אין כל בעיה
גם כאשר במחשב הראשון יש בעיה שאין אינטרנט - במחשב השני שמחובר לראוטר
באופן פיזי - יש אינטרנט
וכן גם למכשירים שמחוברים אליו באופן אלחוטי יש... - מכאן אני רק יכול לנחש
שזה קשור איכשהו לוינדוס 7 [הפעם ההיחידה שהתרחשה התקלה היא בוינדוס 7]
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה בהתחברות מחשב נייד לאינטנרט shacharlevy013 תמיכה טכנית 19 23-08-08 19:09
בעיה- בקשר לאינטרנט Jigit תמיכה טכנית 10 15-12-07 19:55
תגידו לעוד מישהו יש בעיה בהתחברות של פורטים ? Concept 5000-FX רשתות ותקשורת 4 27-07-07 20:01
בעיה בהתחברות על פורט 80 עם ראוטר אל-חוטי של 3com. MarioMan רשתות ותקשורת 0 24-03-07 13:29
בעיה רצינית בוינדוס Xp. Concept 5000-FX תוכנה ומערכות הפעלה 18 22-02-07 3:25


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:52.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות