IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עזרה c++

שלום התחלתי ללמוד c++ בביצפר ככה שזאת רמה מאוד מאוד בסיסית. יש לי משימה בשיעורי בית: כתוב תוכנית הקולטת מהמקלדת ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-10-09, 23:30   #1 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Holygun
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,120
ברירת מחדל עזרה c++

שלום
התחלתי ללמוד c++ בביצפר ככה שזאת רמה מאוד מאוד בסיסית.
יש לי משימה בשיעורי בית:
כתוב תוכנית הקולטת מהמקלדת 2 נתונים ומחשבת את ההפרש והחלוקה שלהם ותציג את התוצאות על המסך.[/font]

אז עשיתי ככה:http://up174.siz.co.il/up1/2i0jgmztbomt.jpg

אז אני מכניס נתונים שתי מספרים לא משנה איזה. אבל מישומה הוא מקבל גם בC וגם בD
תוצאה 0.000000
ואני לא מבין למה..
תודה לעוזרים
__________________
GA-EX38-DS4 || INTEL Q9550 2.83GHz || GTX275 || 4096MB 4x1GB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 || CROSAIR 550W VX || CoolerMaster 690 || TT V1 || Logitech G9 || Dell U2211H || Samsung F3 500GB || Seagate 7200.12 500GB
Holygun לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-10-09, 23:56   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל




תנסה להריץ את התוכנית שלך מבלי להשתמש בסימני ה-&
בכל מקרה הנה תוכנית עובדת כמו שאתה צריך אם משהו לא ברור תשאל

קוד:
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
main()
{
clrscr();
float a,b;
cout <<"enter any number";
cin >> a;
cout <<"enter any number";
cin >> b;
float c=a-b;
cout << c <<endl;
float d=a/b;
cout << d <<endl;
getch();
}
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 0:00   #3 (קישור ישיר)
IO Chats
 
סמל האישי של dany_74q
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 4,790
ברירת מחדל

התוכנית של Static מעולה וממצה את הכל,רק הייתי מחליף לDouble בשביל מספרים עשרוניים.
__________________
dany_74q לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 0:03   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Holygun
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,120
ברירת מחדל

סימני ה& הם חובה. זה לא עושה כלום בילעדיהם זה עושה ERRORE בהרצה.
ואני לא מבין כלום ממה שעשית אני רק התחלתי ואני ממש לא הולך להגיש את זה כמו שאתה עשיתה זה יהיה ברור שהעתקתי כי עוד לא למדתי כלום משם.
תודה בכל זאת.
__________________
GA-EX38-DS4 || INTEL Q9550 2.83GHz || GTX275 || 4096MB 4x1GB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 || CROSAIR 550W VX || CoolerMaster 690 || TT V1 || Logitech G9 || Dell U2211H || Samsung F3 500GB || Seagate 7200.12 500GB
Holygun לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 0:16   #5 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

אממ.. עשיתי בדיוק כמוך רק שבמקום PRINTF עשיתי COUT ובמקום SCANF עשיתי CIN
שהם מומלצים יותר לעבודה.

ברור שלא תעתיק את זה העיקר שתבין את הרעיון ותצליח לבד.


הנה פתרון שאפילו עובד בלי שימוש בעוד 2 משתנים ואתה מכיר בו את כל הפקודות:

קוד:
        float a,b,c,d;
        scanf("%f%f",&a,&b);        
        printf("hefresh %f",a-b);
        printf("helki %f",a/b);
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 0:27   #6 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Holygun
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,120
ברירת מחדל

תודה רבה אבל בסוף באמת הייתי צריך להוריד את ה& רק בשורה של הPRINTF ובהתחלה הורדתי גם בSCANF ובגלל זה זה לא עבד.
תודה רבה
__________________
GA-EX38-DS4 || INTEL Q9550 2.83GHz || GTX275 || 4096MB 4x1GB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 || CROSAIR 550W VX || CoolerMaster 690 || TT V1 || Logitech G9 || Dell U2211H || Samsung F3 500GB || Seagate 7200.12 500GB
Holygun לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 24-10-09, 13:51   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2009
הודעות: 1,083
ברירת מחדל

Holygun, אתה בטוח שאתם לא לומדים C?
כי ב-Scanf ו-Printf השתמשתי כשלימדו אותי C שנה ראשונה של התואר בקורסי מבוא.
intenGer לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 13:55   #8 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של SnirD
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,660
ברירת מחדל

static כתב בCPP בעוד אתה כתבת בשפת C.
הפתרון של static נכון, אבל לא בשבילך. אתה לומד C, לא CPP.
אם תצליח להבין את הפתרון של static לא אמורה להיות לך בעיה ליישם את זה בC.
__________________
Linux User - OpenSuSE Factory version
SnirD לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 21:22   #9 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2009
הודעות: 1,083
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SnirD צפה בהודעה
static כתב בCPP בעוד אתה כתבת בשפת C.
הפתרון של static נכון, אבל לא בשבילך. אתה לומד C, לא CPP.
אם תצליח להבין את הפתרון של static לא אמורה להיות לך בעיה ליישם את זה בC.
הנה עוד פתרון, שגם אותו static רשם רק שהוא בשפת C:
float a,b,c,d;
scanf("%f%f",&a,&b);
printf("hefresh %f",a-b);
printf("helki %f",a/b);
intenGer לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 22:42   #10 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Holygun
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,120
ברירת מחדל

כמו שאמרתי למעלה כבר מצאתי פיתרון.
אני לא יודע למה זה שפת C אולי כי רק התחלנו אבל המורה שלי אמר שהתחלה שאנחנו לומדים CPP...
אולי עוד נגיע לזה אני לא יודע. אני ישאל אותו שעור הבא.

עריכה:
וואלה צודקים טעות שלי אנחנו לומדים C ומישומה קראו לזה במערכת C++
__________________
GA-EX38-DS4 || INTEL Q9550 2.83GHz || GTX275 || 4096MB 4x1GB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 || CROSAIR 550W VX || CoolerMaster 690 || TT V1 || Logitech G9 || Dell U2211H || Samsung F3 500GB || Seagate 7200.12 500GB

נערך לאחרונה על ידי Holygun, 24-10-09 בשעה 22:54.
Holygun לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 23:12   #11 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של SnirD
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,660
ברירת מחדל

אתה לא מסוגל להבין כמה אני מקנא בך. אצלנו בבית ספר לומדים סי שארפ. ובתור שונא טכנולוגיות מיקרוסופט זה סיוט בשבילי, חוץ מזה שסי שארפ היא שפה מפגרת באופן כללי ואני מעריך מתכנתי סי שארפ בערך כמו שאני מעריך עובדי ניקיון ברחובות. שפת סי היא שפה שברמות הגבוהות שלה היא מרתקת ומאתגרת. אם אתה אוהב אתגרים, חידות ופתרונות מחשבתיים עמוקים אתה מאוד תהנה מהשפה ברמות הגבוהות שלה (למרות שקשה לי להאמין שתגיעו לרמות האלו במסגרת בית ספר).
בכל מקרה, חזרה לנושא, יש סיבה מיוחדת שאתה כותב את הקוד בטורבו סי ולא באיזה IDE נאור יותר? רוץ להוריד Eclipse, תעבוד מול הקומפיילר של GCC ותהנה. סביבת עבודה נוחה בהרבה. אפילו כיפית הייתי אומר.
__________________
Linux User - OpenSuSE Factory version
SnirD לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 23:18   #12 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Holygun
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,120
ברירת מחדל

אכן גם אני לא אוהב את הTURBOC.. גם בגלל שהיא גרועה באופן כללי שגם כי היא לא עובדת על המחשב שלי בחדר כי הוא 46 ביט והיא לא תומכת... אז אני צריך להשתמש במחשב אחר..
אני משתמש בה בגלל שהמורה מוכן לקבל את השעורים רק בתוכנה הזאת (צריך לשלוח לו PRINT SCREEN לאימייל על כל שאלה שמגישים שעורים). ביקשתי ממנו להשתמש במשהו אחר אבל הוא לא מרשה. בהתחלה חשבתי שהוא סתם טיפש אבל מתברר שזאת התוכנה שעושים עליה את הבגרות ובגלל זה הוא מכריח אותנו להשתמש בה.
__________________
GA-EX38-DS4 || INTEL Q9550 2.83GHz || GTX275 || 4096MB 4x1GB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 || CROSAIR 550W VX || CoolerMaster 690 || TT V1 || Logitech G9 || Dell U2211H || Samsung F3 500GB || Seagate 7200.12 500GB
Holygun לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-09, 23:45   #13 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של SnirD
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,660
ברירת מחדל

הטורבו C כולל בתוכו גם קומפיילר של חברת בורלנד. הקומפיילר לא עדכני ולא עומד בשום תקן חדש. למעשה, אם תנסה לכתוב קוד תקני ברמות היותר גבוהות הוא יציג לך שגיאות. עזוב את העובדה שהdebugger שלו גרוע ויקח לך שעות להבין איפה יש לך תקלה בתוכניות גדולות יותר.
מכל מה שאמרתי פה נובע בקיצור - משרד החינוך הם חבורה של מפגרים.
כאילו בכוח למקרה שאתה אוהב את התחום, לחסל כל חיבה שלך לתחום ולכבות כל התלהבות. שונא את זה.
__________________
Linux User - OpenSuSE Factory version
SnirD לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה קטנה עם לימודי מחשבים, יותר עצה מאשר עזרה ZipoX מחשבים ומה שמסביב 4 07-09-09 18:23
עזרה חשובה!! יש לי מתכונת באנגלית וצריך עזרה! ZipoX דיבורים על הא ודא 17 15-04-09 21:38
[עזרה]צריך עזרה עם ה-OC.. הזיכרון מגביל אותי :( kobi45 אוברקלוקינג 13 30-09-07 15:54
[עזרה] קניתי כבל לחיבור המחשב לטלוויזיה ואני צריכה עזרה. yolia1111 תמיכה טכנית 14 23-07-07 1:18
[עזרה] צריך עזרה לגבי מפרט מחשב+בחירת מארז *התקציב: 5.5K! Almog Design מפרטי מחשב 145 27-06-07 16:54


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 1:52.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות