IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > תמיכה טכנית
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תמיכה טכנית המחשב לא עולה ? לא נדלק ? מסכים כחולים ? הודעות שגיאה ? לפני שרצים לטכנאי מחשבים , כאן תוכלו לקבל עזרה לתקלות תוכנה וחומרה

חומרה : תמיכה טכנית

בעיות יציבות

בעיה רצינית מאוד במחשב שלי - אני כרגע כותב בSAFE MODE הבעיה התחילה בזה שהמחשב החליט שהוא עולה רק עם ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-11-09, 8:14   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 146
ברירת מחדל בעיות יציבות

בעיה רצינית מאוד במחשב שלי - אני כרגע כותב בSAFE MODE
הבעיה התחילה בזה שהמחשב החליט שהוא עולה רק עם אוברקלוק למעבד. בלי אוברקלוק הוא היה נתקע בזמן שהתוכנות בסרגל של ווינדוס עולות. בגלל האוברקלוק מידי פעם יש לי מסכים כחולים וזה פשוט מטריף, אני לא רוצה אוברקלוק, רוצה מחשב רגיל!!!
פתאום לפני כמה ימים המחשב נזכר לעלות בDEFAULT שלו והכל היה תקין עד עכשיו שהפעלתי את המחשב מחדש וחזרנו לאותו סיפור רק שהפעם המחשב לא עולה אפילו עם אוברקלוק!!!
אני לא מבין מה הבעיה המטומטמת הזאת אני פשוט משתגע! יש לי מלא עבודות להגיש ללקוחות השבוע

בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה.
ניסיתי הכל. אוברקלוק רק למעבד, אוברקלוק רק לזכרונות, אוברקלוק לשניהם, כלום לא עוזר. המחשב נתקע כשהתוכנות בצד נטענות.
ניסיתי להוריד דברים בMSCONFIG ולא עזר.
בSAFE כמו שאתם רואים המחשב כן עולה. איפה הבעיה? בווינדוס? ברכיבי המחשב? אולי נדפק הביוס?
איפסתי את הביוס גם ידנית וגם עם כפתור הCMOS ועדיין המחשב לא עולה. איך זה יכול להיות שמחשב לא עולה במצב דיפולט שלו??
עכשיו כשאני עושה אוברקלוק והמחשב לא עולה(נתקע) ואני מפעיל מחדש ושוב נכנס לביוס אז זה לא מראה לי שעשיתי אוברקלוק בכלל(זה על הדיפולט), גם מוזר..

בקיצור אני חייב בבקשה עזרה
תודה!
Titan לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 8:19   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של Bounty_Hunter
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,595
שלח הודעה דרך MSN אל Bounty_Hunter
ברירת מחדל

יש מצב שזה בעיה בזכרונות, נסה להעלות מתח לזכרונות ל2.1V ולראות אם זה עולה (לא צריך לעשות שום אוברקלוק)
אם עדיין זה לא יעבוד, תנסה להריץ בדיקה של MEMTEST
אם הזכרונות בסדר אני מעריך שזה בעיה בדיסק הקשיח, תעשה לו בדיקה של HDTUNE דרך הSAFE MODE
Bounty_Hunter לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 8:38   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 146
ברירת מחדל

עשיתי מה שאמרת עם הזכרונות והמחשב עדיין לא עולה.
אני לא יכול להפעיל MEMTEST כי אין לי CD-ROM(הוא בחנות) וגם לא פלופי. לא יודע אם המידע הזה עוזר אבל לפני יומיים כשבדקתי בCPU-Z אז הוא זיהה הכל כמו שצריך, זכרונות ומעבד.
וגם לפני כמה ימים כשהמחשב לא עלה לאחר הטעינה של הויסטה(הקו-קוים האלה) קיבלתי מסך כחול עם DUMP והיה רשום שיש בעיה בקובץ SYS כלשהו ולאחר מכן קובץ SYS אחר ואח"כ קובץ SYS אחר(הפעלתי 3 פעמים את המחשב וכל פעם קיבלתי קראש דאמפ) עד שפתאום המחשב עלה רגיל בDEFAULT שלו ולפני שעה הפעלתי את המחשב מחדש וחזרנו לאותה בעיה.
עכשיו בSAFE MODE אני רק פותח טאב חדש בFF, המחשב נתקע כזה ל10 שניות ואז נפתח הטאב(או כל פעולה 'רצינית' אחרת בFF).
איך בעיה בדיסק הקשיח? לי זה נראה כמו בעיה בווינדוס או שיש תוכנה כלשהי שתוקעת את המחשב כי בSAFE הכל נראה בסדר.

נערך לאחרונה על ידי Titan, 10-11-09 בשעה 8:45.
Titan לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 9:00   #4 (קישור ישיר)
IO 127.0.0.1
 
סמל האישי של doscape
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 6,745
ברירת מחדל

דברים שהייתי מנסה:
החלף כבל חשמל (כן כבל חשמל עלול לגרום לבעיות) - מה שמתחבר לספק כח ולשקע בקיר.
אולי יש לך עוד ספק כח לבדוק איתו (במידה והספק שלך גורם לבעיות)
נסה לחבר בשקע אחר.
יכול להיות שיש בעיה בלוח אם, האם ניסית להחליף לוח אם (אולי תפרט לנו בדיוק אילו חלקים יש לך לפי דגם מדוייק הכל כולל כולל הכל)
__________________
אבקש לא לפנות אליי עם שאלות לפרטי, למי שיש בעיה שיפתח נושא(טראד) בפורום במקום הראוי ויקבל תשובות ועזרה בבוא העת, תודה,
doscape לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 9:09   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 146
ברירת מחדל

איך כבר הספקתם לרוץ לבעיה בספק, לוח אם וכו'. אל תלחיצו אותי
משום מה לא עובד האלט-שיפט \:

Q6600
ASUS STRIKER II FORMULA
4GB CORSAIR DHX CL4
HD500AAKS
HD640AAKS
TT750W MODULER
SLI 9600GT SUPERCLOCKED
ויסטה 32ביט
זהו בעיקרון..


ושוב, איך כבל חשמל ואיך ספק ואיך לוח אם?
עד לפני שעה קלה המחשב עבד יופי עם ביוס בDEFAULT ולאחר הפעלה מחדש המחשב לא מוכן לעלות בדיפולט ואפילו לא עם אוברקלוק(עד עכשיו[מאז שהתחילה הבעיה] המחשב היה עולה רק עם האוברקלוק ועכשיו גם עם זה הוא לא עולה)
הבעיה התחילה בכלל פה, הייתי עם אוברקלוק ל3GHZ וזכרונות על 1000 ואז יום אחד החלטתי שאני מחזיר לדיפולט והמחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות ומפה הכל התחיל..
החזרתי אוברקלוק והמחשב עלה עד שקרה מה שקרה היום, שאפילו עם אוברקלוק הוא לא עולה. נכון יש את הסרגל הצידי הזה של ווינדוס, אז יש לי שם תוכנה שמראה אחוזים של המעבד, אז כשהמחשב עולה וטוען את כל הדברים אז הסרגל הזה גם כן עולה והראה 70% במעבד ואז המחשב נתקע.
אני כרגע מריץ HD TUNE ובינתיים הכל נראה תקין.

יכול להיות שזה בעיה בווינדוס?
יש בעיות בביוס?

אגב, שמתי לב שהגשר הצפוני חם(58-59), זה בסדר?
ועוד משהו...
כשאני עושה אוברקלוק והמחשב עולה ואז נתקע בטעינה של התוכנות וכו' ואז אני מפעיל מחדש את המחשב ושוב נכנס לביוס, האוברקלוק לא אמור להשמר שם? כי משום מה הוא לא נשמר וזה בדיפולט(הFSB) אבל המתחים כן נשמרים.
Titan לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 9:18   #6 (קישור ישיר)
IO 127.0.0.1
 
סמל האישי של doscape
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 6,745
ברירת מחדל

תוציא סטיק אחד של זיכרון (תעבוד עם מודול אחד), תנסה כל פעם עם מודול אחר, אתה יכול גם לנסות לשים אותם במקומות שונים בלוח(אבל קודם נסה עם 1 בלבד, אולי יש מודול תקול או שמשהו לא יושב טוב)
__________________
אבקש לא לפנות אליי עם שאלות לפרטי, למי שיש בעיה שיפתח נושא(טראד) בפורום במקום הראוי ויקבל תשובות ועזרה בבוא העת, תודה,
doscape לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 10-11-09, 9:26   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 146
ברירת מחדל

המחשב עולה
הוצאתי סטיק אחד(כנראה קלעתי על הראשון).
אז הבעיה בזיכרון? בדוק?

טוב אני יכבה את המחשב ויחליף בין הסטיקים והסלוטים בכדי לשלול בעיה בלוח אם.
Titan לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 9:28   #8 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

רגע, אז עם OC ועכשיו עם Default הוא לא עולה?
היית מתי שהוא על Default?

לשאלותיך - כן, הBIOS אמור להישמר! בהחלט!
יכול להיות ששמת אותו על איזו אופציה שהוא משנה אוטומטית את הנתונים? או שנגמרה הסוללה (למרות שזה לא סביר)

קודם כל, תפסיק עם הOC. לעשות OC כשהמחשב לא עולה זה לא חכם.
מה שיכול להיות זה משהו שבאמת פעם קרה לי - מאיזו סיבה, כששמים על Default ההגדרות לא ממש טובות למעבד או לזכרונות.
מה שהיה אצלי זה שהוא היה שם מהירות לא נכונה לזכרונות או משהו כזה ולכן היתה איזו בעיה.
אז תבדוק שבDEFUALT כל הנתונים מוגדרים כראוי
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 9:34   #9 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 146
ברירת מחדל

אוקיי אז הסטיק זכרון שהשארתי, שמתי אותו בסלוט של הסטיק שהוצאתי והמחשב עולה. אני חושב שזה שולל בעיה בלוח אם. עכשיו רק צריך לעשות בדיקה אחרונה רק עם הסטיק שהוצאתי וזה יאשר שהסטיק דפוק.

eddr666,
ברור שהייתי מתישהו על דיפולט.
סתם הייתה תקופה קצרה שהייתי על אוברקלוק של 3GHZ ואחרי שהורדתי חזרה לדיפולט המחשב לא רצה לעלות ואז לא הבנתי מה קרה והחזרתי את האוברקלוק והמחשב כן עלה ואז מפה התחיל הסיפור שהמחשב לא רוצה לעלות בדיפולט אלא רק עם האוברקלוק והיום הוא החליט שהוא לא עולה גם עם האוברקלוק.
וגם לי היה נראה קצת מוזר שאני עושה OC ל3GHZ, המחשב עולה אך נתקע בזמן טעינת התוכנות ואז כשאני מפעיל מחדש וחוזר לביוס אז הOC לא נשמר אלא רק המתחים שהעלתי והFSB חזר לדיפולט. מוזר.


עריכה:
קטע ממש מוזר.
הסטיק שחשבתי שהוא לא טוב, הפעלתי רק איתו את המחשב והמחשב לא עלה בכלל. מסך כבוי.
שמתי את אותו הסטיק בסלוט של הסטיק הטוב והמחשב פתאום כן עולה איתו.
אז הבעיה עכשיו בלוח?? הרי הסטיק הטוב כבר היה בסלוט הזה והמחשב כן עלה.
אולי לא שמתי טוב את הסטיק הלא טוב? אני ינסה שוב. אם המחשב לא יעלה, זה בעיה בלוח? מוזר!!

עריכה 2:
חחח עד עכשיו המחשב היה באוברקלוק ל3GHZ כשאמרתי שהוא עולה
הורדתי הכל לדיפולט ושמתי רק כרטיס זיכרון אחד(זה שאני חושב שהוא תקין) ואכן המחשב עולה. אני עכשיו יחליף בין הכרטיסים ונראה מה קורה.

עריכה3:
שמתי את הכרטיס ה'תקול' בסלוט של הכרטיס התקין והמחשב עולה אז נראה לי שאין בעיה בכרטיס. משהו פה מוזר מאוד.
שמתי אותו עכשיו גם בסלוט השני שחשבתי שאולי הסלוט לא תקין ועדיין המחשב עולה.
כמו שזה נראה המחשב לא עולה ששני הכרטיסים פועלים ביחד. מה זה אומר?

נערך לאחרונה על ידי Titan, 10-11-09 בשעה 10:55.
Titan לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 15:22   #10 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של Bounty_Hunter
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,595
שלח הודעה דרך MSN אל Bounty_Hunter
ברירת מחדל

זה בטח בעיה בלוח, כנראה הבקר זכרון נדפק...
תממש אחריות על הלוח, או שאם אתה יכול לפני זה תבדוק את המחשב על לוח אחר (אם זה אפשרי כמובן)
Bounty_Hunter לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 16:15   #11 (קישור ישיר)
IO OwneR
 
סמל האישי של cupra
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 14,343
ברירת מחדל

דווקא הבקר זיכרון נמצא במעבד, לא בלוח.

Titan, ערכתי לך את ההודעות, הכתיבה הזאתתתתתתת וסוףףף שורה רק מוריד את החשק לעזור.

די איבדתי את הכיוון בטראד הזה, אבל לפי מה שהבנתי (ומקווה שהבנתי) יכול להיות שנדפק לך הסלוט בלוח.

תעלה כמו שצריך לביוס, תשחזר הגדרות ברירית מחדל, ותבדוק את זה, על זוג החריצים האחר.
__________________
Msi Z87 Mpower MAX | Intel Core i7 4770K | MSI GTX 680 lightning | 2x8gb Corsair Dominator 2133Mhz C9 | Rooket Kave
samsung 840 SSD 240GB G2
| 5x3TB |
Lian-Li P80 mod | Corsair CMPSU-HX1000 | 2x Dell 2407WFP |

Custom Built
Phase Change Unit
| Custom Built Water Cooling System (X2) | ln2/dice pot by Kingpin - Dragon extreme

LapTop: Lenovo yoga 2 pro - 13.3 QHD, Core i7 4500U, 8GB, SSD 256G

Old/Sold
NEXUS One ; HTC Desire HD ; Galaxy NEXUS ; NEXUS 4

Current LG G2 32GB + NEXUS 7 + IPAD 3







Join the IOpanel HWBOT
Team | Join the IOPanel world Community Grid Team | Join the IOPanel Super Pi DB
cupra לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 16:40   #12 (קישור ישיר)
IO 127.0.0.1
 
סמל האישי של doscape
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 6,745
ברירת מחדל

קופרה נראה לי התבלבלת לגבי הבקר זיכרון, בAMD ובI5/7 הוא נמצא על המעבד, בCOREים למיניהם זה בגשר הצפוני על הלוח אם.
__________________
אבקש לא לפנות אליי עם שאלות לפרטי, למי שיש בעיה שיפתח נושא(טראד) בפורום במקום הראוי ויקבל תשובות ועזרה בבוא העת, תודה,
doscape לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-09, 20:04   #13 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 146
ברירת מחדל

שמתי את 2 הסטיקים בסלוטים האחרים והמחשב לא עלה.
הוצאתי סטיק אחד והמחשב עלה. החלפתי בין הסטיקים והוא גם כן עלה.
זה נראה כששניהם ביחד אז המחשב נתקע בטעינה של השולחן עבודה. אני רק מקווה שזה לא בעיה בלוח, איזה סרט זה להחליף ולהרכיב הכל. \:

אז היכן הבעיה?
Titan לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 11-11-09, 20:46   #14 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של Bounty_Hunter
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,595
שלח הודעה דרך MSN אל Bounty_Hunter
ברירת מחדל

נראה כמו בעיה בלוח, לא ידוע לי על שום דבר אחר שיכול לגרום לזה...
Bounty_Hunter לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-09, 15:05   #15 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 146
ברירת מחדל

יכול להיות שיש בעיה בווינדוס?
המחשב עולה במצב בטוח עם 2 הכרטיסי זיכרון.
Titan לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בדיקות יציבות אחרי OC לP4 Arsenal אוברקלוקינג 8 30-10-08 8:44
איך בודקים יציבות? Smoli4 אוברקלוקינג 9 22-10-08 19:18
בעיות יציבות eranza ספקי כח, מארזים ומודינג 2 27-02-08 20:52
בדיקת יציבות באורטוס OR2 תוכנה ומערכות הפעלה 3 03-10-07 23:27
HOT CPU TESTER PRO4 באנצמארק\יציבות BELPHEGOR תוכנה ומערכות הפעלה 5 01-06-07 11:42


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:32.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות