IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עזרה בתוכנית ב-C?++

התוכנית קולטת מספר שלם המוגבל ל-999999999 ומורידה ספרות כפולות ופולטת ספרות מהספרה הקטנה לגדולה. לדוגמא :נקלט 12362397 נפלט 123679 נקלט ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-11-09, 22:36   #1 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של ANDREY12341
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 2,539
ברירת מחדל עזרה בתוכנית ב-C?++

התוכנית קולטת מספר שלם המוגבל ל-999999999 ומורידה ספרות כפולות ופולטת ספרות מהספרה הקטנה לגדולה.
לדוגמא :נקלט 12362397 נפלט 123679
נקלט 2002 נפלט 02

תודה מראש זה דיי דחוף.
ANDREY12341 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-09, 1:53   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

כתבת איזה התחלה ונתקעת או שאתה רוצה פתרון מ-0 ?, מה למדתם? , איזה רמה?
יש הגבלות או שאפשר להשתמש בכל מה שרוצים מהשפה?
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-09, 9:03   #3 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של ANDREY12341
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 2,539
ברירת מחדל

תיקון:ניתן להשתמש רק בלולאות FOR ו WHILE ,התוכנית פולטת את המספר החדש לפי הסדר הקודם והיא רק מורידה ספרות כפולות,אני צריך את התוכן של התוכנית בעקרון ואת העקרון.
http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wik.../ass1c2010.exe
http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wik.../ass1c2010.pdf
ANDREY12341 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-09, 13:38   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

עיקרון:
1. תעבור על המספר הגדול ספרה-ספרה באמצעות לולאה ובאמצעות חלוקת המספר הגדול ב-10 כל פעם.

2. תפתח לך מערך של int-ים בגודל 10 מאותחל כולו באפסים.

3. כל פעם שאתה מבצע חלוקה ב-10 תבדוק איזה מספר יצא לך ותגדיל את התא במערך ה INTים במקום המתאים, לאחר שתעבור על כל המספר תדע כמה פעמים חוזרת כל ספרה.

4. עכשיו תעבור על המספר ההתחלתי מהסוף להתחלה ותבדוק אותו מול המערך שייצרת ואם אתה רואה מספר שקיים יותר מפעם אחת תעיף אותו.

תתחיל לפתור, אם תתקע תראה מה כתבת וננסה לעזור לך יותר.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-09, 15:47   #5 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של ANDREY12341
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 2,539
ברירת מחדל

קודם כל תודה על העזרה,עד עכשיו כתבתי את זה אבל אין לי מושג אם זה יעבוד וזה לא גמור.


#include <stdio.h>
void main (){
int i=0,num1,num2=0;

printf("Please enter a positive number");
scanf("%d",&num1);
if((num1 > 0) && (num1 < 1000000000))
{
while(i<9 && num1 != 0){
if(
num2 = num2+10 ^ i* (num1%10);
num1=num1/10;
i--;
}



איך מוסיפים בפורום קודים ?
ANDREY12341 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-09, 17:26   #6 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של ANDREY12341
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 2,539
ברירת מחדל

בתוכנית ניתן להשתמש רק בלולאות.
ANDREY12341 לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה קטנה עם לימודי מחשבים, יותר עצה מאשר עזרה ZipoX מחשבים ומה שמסביב 4 07-09-09 18:23
עזרה|קונה מחר בבוקר מאוורר וצריך עזרה..... ZipoX קירור אוויר 30 20-08-08 12:31
[עזרה]צריך עזרה עם ה-OC.. הזיכרון מגביל אותי :( kobi45 אוברקלוקינג 13 30-09-07 15:54
[עזרה] קניתי כבל לחיבור המחשב לטלוויזיה ואני צריכה עזרה. yolia1111 תמיכה טכנית 14 23-07-07 1:18
[עזרה] צריך עזרה לגבי מפרט מחשב+בחירת מארז *התקציב: 5.5K! Almog Design מפרטי מחשב 145 27-06-07 16:54


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 2:22.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות