IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

מה עושה התכנית הבאה?

# include <stdio.h > (void main(void } int sum = 0, i = 0, input = 0 (while (i < ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-11-09, 15:07   #1 (קישור ישיר)
vl4
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Aug 2009
הודעות: 20
ברירת מחדל מה עושה התכנית הבאה?

#
include <stdio.h>
(void main(void


}
int sum = 0, i = 0, input = 0
(while (i < 5 && input >= 0
}
;(scanf("%d", &input


)
if (input >= 0
;sum = sum + input



;i=i+1
{
printf("sum = %d", sum


{



vl4 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 30-11-09, 15:30   #2 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 221
שלח הודעה דרך MSN אל Chosen Generl
ברירת מחדל

היא מקבלת עד 5 מספרים שלמים (int), וצוברת אותם במשתנה sum, אם מספר שהוכנס הוא קטן מאפס אז היא עוצרת את הצבירה והקליטה.
לאחר מכן היא מדפיסה sum = לכמה שנצבר.
__________________
שי בן משה - בונה אתרים
חותך אתרים, ומתכנת צד לקוח וצד שרת.
מסנגר, אימייל: shayfalador@gmail.com

חשמלאי מוסמך בנית אתרים
Chosen Generl לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 30-11-09, 15:33   #3 (קישור ישיר)
vl4
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Aug 2009
הודעות: 20
ברירת מחדל

הצבירה נעצרת אחרי הכנסת 5 מספרים גדולים מ 0
כלומר אי אפשר לקלוט 0?
vl4 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 30-11-09, 15:36   #4 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 221
שלח הודעה דרך MSN אל Chosen Generl
ברירת מחדל

להפך, הצבירה נעצרת אחרי הכנסת 5 מספרים או אם הוכנס מספר קטן מאפס.
__________________
שי בן משה - בונה אתרים
חותך אתרים, ומתכנת צד לקוח וצד שרת.
מסנגר, אימייל: shayfalador@gmail.com

חשמלאי מוסמך בנית אתרים
Chosen Generl לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 30-11-09, 15:45   #5 (קישור ישיר)
vl4
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Aug 2009
הודעות: 20
ברירת מחדל

תודה על ההסבר וההבהרה
vl4 לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
ספק למערכת הבאה RoNeN :P ספקי כח, מארזים ומודינג 4 01-08-09 12:59
מה אומרת השגיאה הבאה? tsrm משחקים וקונסולות 3 12-04-09 16:16
מה הבעיה הבאה אומרת? tsrm משחקים וקונסולות 2 05-04-09 2:43
מחפש ספק למערכת הבאה Papa ספקי כח, מארזים ומודינג 4 27-06-08 2:00
מתי מגיעה הסדרה הבאה? eddr666 כרטיסי מסך 11 21-01-08 0:36


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:21.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות