IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

קטע קוד שמקבל שלושה מערכים

בעיקרון אתה יכול להעביר את זה ל- HALFARR אבל נראה לי שעדיף שתשאיר את זה שם....
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-12-09, 10:18   #16 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

בעיקרון אתה יכול להעביר את זה ל- HALFARR
אבל נראה לי שעדיף שתשאיר את זה שם.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-12-09, 10:41   #17 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

OK, בכל מקרה אני צריך לעוף, אני ישאל את המורה שלי מה לא בסדר, כי הוא לא ממיין את המערך, בכל מקרה אם יש לך פתרון תרשום פה שאני אדע אחרי זה
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 09-12-09, 18:27   #18 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

טוב אז ככה, הצלחתי לגרום לתוכנה לעבוד, היתה לי טעות בחלוקה שם, בכל מקרה עכשיו במקום למיין הוא פשוט מדפיס את שני המערכים, כאילו נגיד המערך הראשי זה 1,4,6,0,2 אז שני המערכים יהיו : הראשון 1,4 והשני 6,0,2 ואחרי זה במקום למיין אותם כמו שצרים הוא פשוט מדפיס את שניהם אחד אחרי השני, בעצם כמו המערך הראשון, יאללה עזרה
קוד:
public class Tar1
{
    public static void main(String [] arg)
    {
        int [] arr = {3,8,-32,848,1,0,58,12,-1,9};
        mSort(arr);
        for(int i=0;i<arr.length;i++)
        {
            System.out.println(arr[i]);
            System.out.print(",");
        }
    }
    public static int [] merg (int [] arr1, int [] arr2)
    {
        int [] arr3 = new int [arr1.length+arr2.length];
        int a1=0, a2=0,a3=0;
        while (a1<arr1.length&&a2<arr2.length)
        {
            if(arr1[a1]<arr2[a2])
            {
                arr3[a3]=arr1[a1];
                a1++;
            }
            else
            {
                arr3[a3]=arr2[a2];
                a2++;
            }
            a3++;
        }
        while (a1<arr1.length)
        {
            arr3[a3]=arr1[a1];
            a1++;
            a3++;
        }
        while (a2<arr2.length)
        {
            arr3[a3]=arr2[a2];
            a2++;
            a3++;
        }
        return arr3;
    }
    public static void halfArr(int [] arr1,int [] arr2, int [] arr3)
    {
        for(int i=0; i<arr2.length; i++)
        {
           arr2[i] = arr1[i];
        }

        int j=0;
        for(int i=arr2.length; i<arr1.length; i++)
        {
           arr3[j] = arr1[i];
           j++;
        }
    }
    public static void mSort(int[] arr)
    {  
        int [] arr2;
        if(arr.length%2!=0)
            arr2=new int [arr.length/2 +1];
        else
            arr2 = new int [arr.length/2];
        int [] arr3 = new int[arr.length-arr2.length];
        if(arr.length>1)
        {
            halfArr(arr,arr2,arr3);
            mSort(arr2);
            mSort(arr3);
            arr = merg(arr2,arr3);
        }
        
            
    }

}
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות

נערך לאחרונה על ידי ZipoX, 09-12-09 בשעה 18:58.
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-09, 17:02   #19 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

אין לי כ"כ זמן לעבור על הקוד לעומק אני בעבודה,
הכי קל שתעשה דיבאג ותשים את המשתנים שלך ב Watch ואז תוכל לראות מה הערך של המערכים בכל רגע נתון ותוכל לגלות איפה התוכנית שלך בעצם נופלת.

הייתי עושה את זה בעצמי אבל אין לי פה קומפיילר של JAVA.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-09, 18:14   #20 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

האמת שהמורה שלי גם הסביר לי, ניסיתי אבל משום מה זה לא הלך.....
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-09, 22:11   #21 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

פליז אחי אני משתגע תעזור לי!!
טוב אחרי דיבאג קטן, הבנתי שהבעיה כנראה שבתוך הmSort הוא כל הזמן יוצר את המערכים arr2 ו-arr3 מהתחלה, ולכן שום דבר לא נשמר, ומתקבל המערך המקורי...
יש לך מושג איך לסדר את הבעיה? אני עדיין רוצה להישאר עם הפעולה halfArr, פשוט אני צריך לחשוב כיצד הוא לא ייצור את המערכים כל פעם מחדש, אם תוכל תעזור לי בבקשה
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות

נערך לאחרונה על ידי ZipoX, 10-12-09 בשעה 22:28.
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 11-12-09, 16:37   #22 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

תגדיר את arr2 ואת arr3 מחוץ לכל הפונקציות בתור משתנים גלובלים של הקלאס
int [] arr2
int [] arr3

ובפונקצייה שאתה רוצה לקבוע להם את הגודל תכתוב
arr2 = new int [מספר כלשהו[
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-12-09, 18:50   #23 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

לא ממש הבנתי.....אתה יכול להדגים בתוכנית?
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-12-09, 9:09   #24 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

קוד:
public class Tar1
{
    public int [] arr3;
    public int [] arr2;

    public static void main(String [] arg)
    {
        int [] arr = {3,8,-32,848,1,0,58,12,-1,9};
        mSort(arr);
        for(int i=0;i<arr.length;i++)
        {
            System.out.println(arr[i]);
            System.out.print(",");
        }
    }
    public static int [] merg (int [] arr1, int [] arr2)
    {
        arr3 = new int [arr1.length+arr2.length];
        int a1=0, a2=0,a3=0;
        while (a1<arr1.length&&a2<arr2.length)
        {
            if(arr1[a1]<arr2[a2])
            {
                arr3[a3]=arr1[a1];
                a1++;
            }
            else
            {
                arr3[a3]=arr2[a2];
                a2++;
            }
            a3++;
        }
        while (a1<arr1.length)
        {
            arr3[a3]=arr1[a1];
            a1++;
            a3++;
        }
        while (a2<arr2.length)
        {
            arr3[a3]=arr2[a2];
            a2++;
            a3++;
        }
        return arr3;
    }
    public static void halfArr(int [] arr1,int [] arr2, int [] arr3)
    {
        for(int i=0; i<arr2.length; i++)
        {
           arr2[i] = arr1[i];
        }

        int j=0;
        for(int i=arr2.length; i<arr1.length; i++)
        {
           arr3[j] = arr1[i];
           j++;
        }
    }
    public static void mSort(int[] arr)
    {          
        if(arr.length%2!=0)
            arr2=new int [arr.length/2 +1];
        else
            arr2 = new int [arr.length/2];
        int [] arr3 = new int[arr.length-arr2.length];
        if(arr.length>1)
        {
            halfArr(arr,arr2,arr3);
            mSort(arr2);
            mSort(arr3);
            arr = merg(arr2,arr3);
        }
        
            
    }

}
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-12-09, 10:24   #25 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

nope, לא עוזר....עדיין אותו הדבר...אני חושב שהבעיה שהוא מקבל את שני המערכים הנוספים כפרמטרים בhalfArr..וואי איזו בעיה מעצבנת....
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-12-09, 12:58   #26 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

אולי בגלל שאתה משתמש באותם שמות כל הזמן אז יש בלבול בין המערכים המקורים לבין המערכים שאתה שולח לפונקציות הוספתי THIS שהוא ידע שהוא בעצם מעדכן את המערכים הגלובלים שהגדרנו בתחילת התוכנית ולא את המערך הלוקאלי שנוצר בפונקציה HALFARR

קוד:
    public static void halfArr(int [] arr1,int [] arr2, int [] arr3)
    {
        for(int i=0; i<arr2.length; i++)
        {
           this.arr2[i] = arr1[i];
        }

        int j=0;
        for(int i=arr2.length; i<arr1.length; i++)
        {
           this.arr3[j] = arr1[i];
           j++;
        }
    }
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-12-09, 14:07   #27 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

טוב זה לא עובד מכמה סיבות, יש ארורים, הפעולות צריכות להיות סטטיות (הרי הם לא קשורות למחלקה), וגם אחרי שאני עושה אותם סטטיות זה לא הולך.....
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 16-12-09, 12:43   #28 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

STATIC? ממש חייב עזרה אני צריך לפתור את זה לפני החופש....
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 20-12-09, 18:13   #29 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של ZipoX
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 3,046
שלח הודעה דרך MSN אל ZipoX
ברירת מחדל

טוב הינה תשובת המורה שלי
הבעיה אצלך בפעולה mSort בשורה האחרונה - כאשר אתה עושה מיזוג.
הערך המוחזר הוא מערך ולכן את מחליף את ערכו של arr בערך המוחזר מהפעולה merge - וכאן הטעות!
זאת טעות נפוצה בנושא של הפניית! אם תעשה מעקב עצמים תגלה את הבעיה.
הפתרון: להעתיק את כל האיברים מהמערך המוחזר למערך הקיים
מה שנוסף מובלט...
קוד:
public class Tar1
{
    public static void main(String [] arg)
    {
        int [] arr = {3,8,-32,848,1,0,58,12,-1,9};
        mSort(arr);
        for(int i=0;i<arr.length;i++)
        {
            System.out.println(arr[i]);
            System.out.print(",");
        }
    }
    public static int [] merg (int [] arr1, int [] arr2)
    {
        int [] arr3 = new int [arr1.length+arr2.length];
        int a1=0, a2=0,a3=0;
        while (a1<arr1.length&&a2<arr2.length)
        {
            if(arr1[a1]<arr2[a2])
            {
                arr3[a3]=arr1[a1];
                a1++;
            }
            else
            {
                arr3[a3]=arr2[a2];
                a2++;
            }
            a3++;
        }
        while (a1<arr1.length)
        {
            arr3[a3]=arr1[a1];
            a1++;
            a3++;
        }
        while (a2<arr2.length)
        {
            arr3[a3]=arr2[a2];
            a2++;
            a3++;
        }
        return arr3;
    }
    public static void halfArr(int [] arr1,int [] arr2, int [] arr3)
    {
        for(int i=0; i<arr2.length; i++)
        {
           arr2[i] = arr1[i];
        }

        int j=0;
        for(int i=arr2.length; i<arr1.length; i++)
        {
           arr3[j] = arr1[i];
           j++;
        }
    }
    public static void mSort(int[] arr)
    {
        int [] arr1; // <===========

        int [] arr2;
        if(arr.length%2!=0)
            arr2=new int [arr.length/2 +1];
        else
            arr2 = new int [arr.length/2];
        int [] arr3 = new int[arr.length-arr2.length];
        if(arr.length>1)
        {
            halfArr(arr,arr2,arr3);
            mSort(arr2);
            mSort(arr3);
            arr1 = merg(arr2,arr3);
            for(int i = 0; i < arr1.length; i++)   //<==========
                arr[i]=arr1[i];                   //<=========
        }


    }

}
__________________
MAIN : E5200 | MUGEN II | DFI P35 T2L | OCZ Platimum 2X2G 800MHZ CL4 | CLUB3D HD4850 | ENERMAX LIBERTY 400W
HTPC : AMD Sampron 140 2.7GHZ@AMD ATHLON II 440X2 | GA MA785GM-US2H | Wintec AMPX 2G 800MHZ | O\B HD4200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי raziel1981 צפה בהודעה
העולם הוא בית משוגעים, ואנחנו המחלקה שהכי טוב להיות בה בנסיבות הקיימות
ZipoX לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 20-12-09, 22:22   #30 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

סבבה, העיקר הסתדר בסוף זה היה ברור שהיית מאוד קרוב לפתרון, עבודה יפה, רק אתה חייב ללמוד לעשות דיבאג ומעקב אחרי האובייקטים בקומפיילר שבו אתה עובד והיית עולה על זה בעצמך.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה בC# עם שני מערכים ~ YosiAT תיכנות 19 15-10-09 21:36
שלושה פרוייקטים ? YosiAT מחשבים ומה שמסביב 17 29-03-09 14:39
החזרת מחסניות דיו - יש מקום שמקבל אותם תמורת זיכוי/החזר? ofir מחשבים ומה שמסביב 2 28-11-08 17:33
שלושה כרטיסי מסך HD4850 maxim880 כרטיסי מסך 14 08-09-08 23:41
חייב עזרה בבחירה בין שני מערכים asi2k5 כרטיסי מסך 7 08-04-08 7:09


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 6:06.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות