IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עזרה עם תרגיל בC#

אהלן, ניסיתי לעזור לבן דוד שלי עם תרגיל, למרות שלא ממש למדתי תכנות נסיתי לראות את ההגיון בו. התרגיל שלו ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-12-09, 3:14   #1 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 98
שלח הודעה דרך MSN אל Tds08
ברירת מחדל עזרה עם תרגיל בC#

אהלן, ניסיתי לעזור לבן דוד שלי עם תרגיל, למרות שלא ממש למדתי תכנות נסיתי לראות את ההגיון בו.

התרגיל שלו הוא: פתח ויישם אלגוריתם המציג כפלט את מספר הפעמים השלמים בין בין 1 ל-300 שהשורש שלהם הוא מספר שלם.

זו התוצאה שהגענו אליה עד עכשיו, שלא נכונה:

using System;

class Program
{
static void Main(string[] args)
{
int count = 0;
for (int i = 1; i < 301; i++)
{
if (Math.Sqrt(i) % 10== 0)
count++;

}
Console.WriteLine(count);


לי פשוט נראה היה הגיוני שה10 לא במקום ואם הנתון היה "אם %(הפרש) של חישוב שורש ריבועי של המספרים מעלה= ל0 אז תדפיס את המספרים האלה, לא יודע אם הוא בדק ככה או לא, אשמח להסבר
Tds08 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-09, 11:13   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

הלוגיקה שלך היתה נכונה מאוד, משום מה הקומפיילר לא פירק את המספר לשארית ולכן תמיד החזיר FALSE בשורת ה IF, לא ממש הבנתי למה אבל אני אבדוק שוב את הנושא.

היה צורך לשנות את המשתנה int i ל- double i כי אי אפשר לבדוק שארית אם כל הזמן אנחנו מעגלים את הנקודה העשרונית למספר שלם (INT).

חשבתי על משפט IF שונה קצת וכתבתי לך הסברים, הכל עובד ובדוק, תעדכן אותי אם אתה לא מבין משהו.

__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-12-09, 2:45   #3 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 98
שלח הודעה דרך MSN אל Tds08
ברירת מחדל

תודה רבה, שיחקת אותה
הכל נראה מובן, העברתי לו קישור לכאן.

אחלה לילה.
Tds08 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-12-09, 9:37   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

בכיף דרך אגב הפעולה שעשית MOD (%) לא עבדה מכיוון שהיא לא נותנת את מה שמגיע אחרי הנקודה העשרונית.

הפעולה נותנת את שארית החלוקה נגיד נחלק 12 ב-10 שארית החלוקה תהיה 2
או שנחלק 13.5 ב-10 השארית תהיה 3.5 ולא 0.5
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה עם תרגיל באלגברה Natz דיבורים על הא ודא 11 16-07-09 18:16
תרגיל במתמטיקה itaybm דיבורים על הא ודא 6 23-09-08 20:46
[עזרה] קניתי כבל לחיבור המחשב לטלוויזיה ואני צריכה עזרה. yolia1111 תמיכה טכנית 14 23-07-07 1:18
[עזרה] צריך עזרה לגבי מפרט מחשב+בחירת מארז *התקציב: 5.5K! Almog Design מפרטי מחשב 145 27-06-07 16:54


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:06.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות