IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

שאלה בקשר לתוכנה Visual C#

שלום, רציתי לשאול אתכם כיצד מתקינים עברית בתוכנה Microsoft Visual C# 2008 Express Edition ? כרגע אנחנו לומדים רק ב- ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-01-10, 16:15   #1 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,098
שלח הודעה דרך MSN אל AnarchyE
ברירת מחדל שאלה בקשר לתוכנה Visual C#

שלום,
רציתי לשאול אתכם כיצד מתקינים עברית בתוכנה
Microsoft Visual C# 2008 Express Edition ?

כרגע אנחנו לומדים רק ב- Console Application,
אז הכוונה שלי היא,שכשאני ירשום דברים אני יראה בעברית ולא בג'יבריש.
לדוגמא:
קוד:
 Console.WriteLine("בדיקה");
אני רוצה לראות על המסך את המילה "בדיקה" ולא ג'יבריש..

יש אפשרות לעשות דבר כזה?
כי המורה שלנו אמר שאם הוא זוכר נכון אפשר להוריד איזה דרייבר ואז זה אפשרי.

תודה לעוזרים
AnarchyE לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-10, 16:36   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

אני לא יודע על מה אתה מדבר. יש לי XP מעודכן רגיל ואני רואה עברית עם הקונסול.
איפה בדיוק אתה מקבל את התוצאה?
בחלון ה Output? לזה אתה מתכוון?
תבדוק אם הווינדווס מוגדר נכון מבחינת השפות
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-10, 17:44   #3 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,098
שלח הודעה דרך MSN אל AnarchyE
ברירת מחדל

זה לא קשור לעברית במחשב..
בכל המחשבים זה לא מראה עברית,לא רק אצלי (הכוונה גם אצל חברים שלי,וגם במחשבים בכיתה).

אני יסביר את עצמי שוב,
כרגע אנחנו משתמשים רק ב- Console Application.
ברגע שאנחנו רושמים תוכנית,ואני רוצה להדפיס משהו על המסך,
אני לא יכול לרשום אותו בעברית כי אני יראה ג'יבריש.
כמו שהבאתי את הדוגמא של ה- Console.WriteLine("בדיקה").
ברגע שאני מריץ את התוכנה אני יראה על המסך משהו כמו: %^%$%$.

ואין לי מושג מה זה חלון Output,אני מתכוון לחלון השחור הזה שנפתח אחרי שמריצים את התוכנה ב- Console Application.


אתה בטוח שאצלך רואים עברית? כי זה מאוד מוזר מה שאתה אומר..
AnarchyE לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-10, 18:13   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

לדעתי זה פשוט מה שה console (לא האוביקט, אלא החלון השחור) מראה בגלל עניין של קידוד.
נתחיל במשהו פשוט - פתח CMD ותראה אם אתה יכול לכתוב בעברית.

אני אוסיף: אתה בדרך כלל יכול להשתמש ב Encoding - אובייקט שמאפשר לך לקודד בקידודים כאלה ואחרים, אבל זה לא יעזור אם הקונסול לא תומך בזה.
לא התעסקתי, אז אני לא יודע להגיד לך ממש.

אבל אתה חייב לראות דברים דוקא בקונסול?

נערך לאחרונה על ידי eddr666, 14-01-10 בשעה 18:23.
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-10, 18:22   #5 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,098
שלח הודעה דרך MSN אל AnarchyE
ברירת מחדל

מצטער על הבורות,אבל מה זה CMD?
אני די חדש בכל הקטע של התיכנות,
כמו שאמרתי אנחנו לומדים ככרגע בבית ספר שנה ראשונה (אומנם אנחנו עושים את כל חמשת היחידות בשנה הזאת,אבל עדיין),אז הנסיון שיש לי הוא רק ב- Console Application.

בכל אופן לפי מה שהמורה שלי אמר,יש אפשרות שיראו בעברית בחלון,רק אם מורידים דרייבר מסויים..
למישהו יש מושג מאיפה מורידים את אותו הדרייבר?

נערך לאחרונה על ידי AnarchyE, 14-01-10 בשעה 19:13.
AnarchyE לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-10, 18:51   #6 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של tamos'
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 3,078
ברירת מחדל

גם אצלי בוויזואל זה ככה
גם אצלי בCMD לא ניתן לכתוב עברית.
אבל אני כותה באנגלית זה ממש משנה איך יראה הOUTPUT?
__________________
Intel Core i5 750 @ 2.66GHZ 4.0GHZ+Scythe Mugen 2|GigaByte GA-P55A-UD3|G-Skill DDr3 1666Mhz Cl 9-9-9-24 Rip-Jaws Edition
Sapphire ATI HD5850|WesternDigital 1TB Cavier Black+
WesternDigital 2TB Green|Ocz-Z Series 650Watt|Thermaltake V9 Black-Edition
tamos' לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 14-01-10, 22:40   #7 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

גם אצלי עם VS2008 על WIN7 יש את הבעיה הזאת.
זה יותר בעיה של פונטים ב"דוס" (למרות שWIN7 לא משתמשת בדוס)
תנסה את השורה הזאת אולי זה יעבוד לך (אצלי זה לא עבד).
Console.OutputEncoding = Encoding.UTF8;
Console.WriteLine("שלום");
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-10, 22:57   #8 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,098
שלח הודעה דרך MSN אל AnarchyE
ברירת מחדל

זה שינה,אבל לג'יבריש אחר.. (זאת אומרת שבלי השורה הזאת רואים סימנים מסויימים,ועם השורה רואים סימנים אחרים ואותיות מוזרות)

אתם בטוחים שאין דריבר או משהו?
AnarchyE לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-10, 23:15   #9 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

כן אני יודע...
בטוח שיש פתרון, אבל הוא ברמת מערכת ההפעלה ולא קשור לתיכנות.

השאלה זה כמה זמן אתה מוכן להשקיע בחיפושים בגוגל.. :\

יש לי פתרון קצת עקום בשבילך תעשה ככה:
בחלק העליון של הפרויקט איפה שיש כל מיני שורות שמתחילות ב USING
תוסיף using System.Windows.Forms;

בנוסף תלחץ כפתור ימיני על שם הפרויקט שלך ב-SOLUTION EXPLORER (החלון שנמצא בצד ימין ומכיל את כל קבצי התוכנה שלך). --> תלחץ add refrence --> תחת הלשונית .net תבחר ב System.Windows.Forms.

עכשיו במקום לרשום console.writeline תכתוב:
MessageBox.Show("שלום");

עקום ביותר אבל עובד...
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 14-01-10, 23:21   #10 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,098
שלח הודעה דרך MSN אל AnarchyE
ברירת מחדל

מגניב זה עובד
אבל זה לא רושם את השלום בתוך החלון השחור,
זה פשוט מקפיץ לי חלון שרשום בו "שלום"..

וחיפשתי קצת בגוגל,מצאתי את הדבר הבא:
Why you can't code in Hebrew...

איך לעאזאזל הוא עשה שכל התוכנה שלו תהייה בעברית?
AnarchyE לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-01-10, 0:42   #11 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

קודם כל, אני שמח להודיע לך שאתה כבר חצי מתכנת ברגע שלמדת שגוגל הוא מלך בתכנות.
דבר שני, הלינק שהבאת מדבר על מה שיש בתוך הVS..

אני לא יודע למה אתה מתעקש לכתוב בעברית בתוך הקונסול הזה.בטח אפשר לחפש איזו חבילת multi languanal לCMD (שזה החלון השחור בערך)
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 15-01-10, 2:56   #12 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

AnarchyE פשוט רד מזה.. אף אחד לא כותב ל CONSOLE עם עברית מאז ימי הדוס... זה פשוט מיותר.

ב-WINDOWS APPLICATIONS כבר אפשר לעבוד עם עברית בצורה טובה מאוד למרות שתמיד עדיף להשאר באנגלית.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 20-02-16, 23:04   #13 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Feb 2016
הודעות: 1
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי static צפה בהודעה
כן אני יודע...
בטוח שיש פתרון, אבל הוא ברמת מערכת ההפעלה ולא קשור לתיכנות.

השאלה זה כמה זמן אתה מוכן להשקיע בחיפושים בגוגל.. :\

יש לי פתרון קצת עקום בשבילך תעשה ככה:
בחלק העליון של הפרויקט איפה שיש כל מיני שורות שמתחילות ב USING
תוסיף using System.Windows.Forms;

בנוסף תלחץ כפתור ימיני על שם הפרויקט שלך ב-SOLUTION EXPLORER (החלון שנמצא בצד ימין ומכיל את כל קבצי התוכנה שלך). --> תלחץ add refrence --> תחת הלשונית .net תבחר ב System.Windows.Forms.

עכשיו במקום לרשום console.writeline תכתוב:
MessageBox.Show("שלום");

עקום ביותר אבל עובד...
השאלה אם אני יכול לקלוט ככה..
איך אני קולט?
mosheb לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
לא מצליח להתקין Visual C#/Studio Dj-L@g0la5 תוכנה ומערכות הפעלה 1 28-08-09 22:01
Visual Studio 10.0 & PHP יש חיה כזאת? itaysela תיכנות 14 30-06-09 19:29
שאלה בקשר לתוכנה Visual C++ Fummon תיכנות 16 16-03-09 6:58
Visual C++ Runtime Erorr GoBravo תמיכה טכנית 4 05-08-08 10:47
שאלה בקשר לתוכנה everest oz12 תוכנה ומערכות הפעלה 2 03-06-08 3:08


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:17.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות