IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

עזרה בC

יש לי עבודה לעשות באלקט' לבגרות אני עושה כספת וצריך לתכנת בC תוכנית לכספת עשיתי את זה אבל אני רוצה ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-03-10, 10:00   #1 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 2,503
שלח הודעה דרך ICQ אל CHiPoPo שלח הודעה דרך MSN אל CHiPoPo
ברירת מחדל עזרה בC

יש לי עבודה לעשות באלקט' לבגרות
אני עושה כספת וצריך לתכנת בC תוכנית לכספת
עשיתי את זה אבל אני רוצה לשפר את זה
יש אולי דרך לעשות שאם אני מקיש נגיד 33333 אז זה מאפס את הספרות המוגדרות מראש (הסיסמא)
ואז אני אוכל לשים סיסמא חדשה?

(התוכנית שלי פועלת עם IF וELSE, אם NUM1 NUM2... שווים ל1,2,3... אז זה נפתח ואם הם לא שווים אז זה סגור)
CHiPoPo לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 11-03-10, 10:05   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

לא הבנתי מה הבעיה.
אם מישהו מכניס 33333 אז מה אמור לקרות?
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 11-03-10, 23:18   #3 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

תעלה את כל התוכנית לפה ננסה לעזור לך...
בעיקרון לא צריך להיות מסובך מדיי לפי התאור שלך.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 11-03-10, 23:56   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Holygun
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,120
ברירת מחדל

באמת לא נישמע קשה מידי אני גם ניגש השנה לבגרות הזאת.
לפי מה שהבנתי בשביל לעשות את הקטע הזה עם ה333 אתה צריך לעשות ככה:
if (num1==3 & num2==3 & num3==3) zz
printf("הכנס סיסמא חדשה(באנגלית)")
scanf("%d%d%d%d",&x,&y,&z,&a) zz

הXYZA הם משתני הסיסמא כמובן. והNUM123... הם המספרים המוכנסים פנימה.

תתעלם מהzz זה ליישור.
__________________
GA-EX38-DS4 || INTEL Q9550 2.83GHz || GTX275 || 4096MB 4x1GB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 || CROSAIR 550W VX || CoolerMaster 690 || TT V1 || Logitech G9 || Dell U2211H || Samsung F3 500GB || Seagate 7200.12 500GB
Holygun לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 1:08   #5 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 2,503
שלח הודעה דרך ICQ אל CHiPoPo שלח הודעה דרך MSN אל CHiPoPo
ברירת מחדל

התוכנית כרגע היא: (בלי הINCLUDE וכו')

Int num1, num2, num3

printf(הכנס סיסמא)
scanf(%d %d %d, num1 num2 num3)

if (num1==1 & num2==2 & num3==3)
printf(הכספת פתוחה)
else
printf(הכספת סגורה)

זאת התוכנית כרגע (אם יש משהו לא נכון זה בסדר)

במצב הזה הסיסמא מוגדרת כ1 2 3
אני רוצה שברגע שאני מכניס "קוד טכנאי" נגיד 3 3 3
אז הסיסמא (1 2 3) מתאפסת ואני אכניס סיסמא חדשה שתחליף את ה1 2 3
אני מקווה שזה מספיק ברור
CHiPoPo לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 2:09   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של NarKo
 
תאריך הצטרפות: Apr 2008
הודעות: 287
שלח הודעה דרך MSN אל NarKo
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי CHiPoPo צפה בהודעה
התוכנית כרגע היא: (בלי הINCLUDE וכו')

Int num1, num2, num3

printf(הכנס סיסמא)
scanf(%d %d %d, num1 num2 num3)

if (num1==1 & num2==2 & num3==3)
printf(הכספת פתוחה)
else
printf(הכספת סגורה)

זאת התוכנית כרגע (אם יש משהו לא נכון זה בסדר)

במצב הזה הסיסמא מוגדרת כ1 2 3
אני רוצה שברגע שאני מכניס "קוד טכנאי" נגיד 3 3 3
אז הסיסמא (1 2 3) מתאפסת ואני אכניס סיסמא חדשה שתחליף את ה1 2 3
אני מקווה שזה מספיק ברור
תנסה משהו בסיגנון הבא:

תוסיף עוד 3 משתנים עבור סיסמה, ותקבע אותם מראש לסיסמה הראשונית
int p1=1, p2=2,p3=3

את התנאי תשנה לתנאי כזה:
if (num1==3 & num2==3 &num3==3)
printf("הכנס סיסמה חדשה")
scanf("%d &d %d", p1,p2,p3)
else
if (num1==p1 & num2==p2 & num3 ==p3)
כאן תמשיך עם הקוד שלך...
__________________


Software is like sex, it's better free



Asus Z77 Maximus V gen| i7 3770K || Sumsung 30NM 2X4GB || Radeon HD7950 || OCZ vertex 4 + sumsung 2TB || Corsair AX750 || Corsair Obsidian 800D || DELL 2007WFP || water cooling: cooming soon
NarKo לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 12-03-10, 10:02   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 2,503
שלח הודעה דרך ICQ אל CHiPoPo שלח הודעה דרך MSN אל CHiPoPo
ברירת מחדל

זה אמור לאפס את הסיסמא המוגדרת מראש?
CHiPoPo לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 10:24   #8 (קישור ישיר)
IO Folding Captain
 
סמל האישי של Dj-L@g0la5
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,655
ברירת מחדל

כן.
בעצם מגדירים 3 משתנים ששומרים על הסיסמא המקורית.
בכל פעם התוכנית בודקת אם הכנסת את הקוד איפוס 333.
אם כן, היא תבקש ממך להכניס קוד חדש שישמר שוב ב-3 משתנים שהגדרנו קודם לסיסמא הראשונית. אם לא, היא פשוט תבדוק אם מה שהכנסת שווה ל-3 משתני סיסמא (p2, p1 ו-p3).

ד"א, התוכנית לא אמורה לרוץ בלופ תמידי בשביל לבדוק כל הזמן את מה שאתה מכניס?
והשורות של ה-scanf לא אמורות להיות ככה:
scanf("%d %d %d", &num1, &num2, &num3)
scanf("%d %d %d", &p1,&p2,&p3)
__________________
Intel Sandy Bridge i5 2500K @4GHz | Reeven RCCF-1201SP | MSI Z77A-GD55
G.Skill DD3-1600 Ripjaws-X 8GB CL8 (2 x 4GB) | nVIDIA GTX 780 | Cooler Master CM690 | Antec Neo Eco 620W
Crucial M4 SSD 128GB + Mushkin Callisto deluxe SSD 60GB + Western Digital ‎WD6400AAKS‎ + Western Digital WD10EARS + Western Digital WD20EARS

Join us to help the World get BETTER - IOPanel-WCG Team | HowTo: Install the Client ; Connect remotely to the Client
Dj-L@g0la5 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 10:50   #9 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 2,503
שלח הודעה דרך ICQ אל CHiPoPo שלח הודעה דרך MSN אל CHiPoPo
ברירת מחדל

שמתי את הקוד של NarKo לפני התוכנית שלי (אחרי הINT כמובן)
לא צריך להוסיף PRINTF וSCANF לפני?
כי כשאני עושה RUN זה מסך ריק

עריכה:
לא משנה, הבנתי אני אנסה עכשיו

וכן התוכנה אמור לפעול בלופ תמידי
ד"א באיזה תוכנה חינמית הכי כדאי להשתמש (אני משתמש בTURBO C)?

עריכה 2:
ניסיתי את התוכנית וכנראה שהשינוי סיסמא לא עובד
התוכנית החדשה:



נערך לאחרונה על ידי CHiPoPo, 12-03-10 בשעה 11:02.
CHiPoPo לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 12:00   #10 (קישור ישיר)
IO Folding Captain
 
סמל האישי של Dj-L@g0la5
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,655
ברירת מחדל

כי אתה לא משתמש במשתנים שהגדרת שישמרו לך על הסיסמא.
מצד אחד אתה שומר את הסיסמא החדשה במשתנים, אבל מצד שני מכריח את התוכנה לבדוק תמיד את הסיסמא 123 בשורה של ה-if השני.
במקום לרשום if (num1==1 && num2 == 2 && num3 == 3)i תשנה את הספרות 1, 2 ו-3 ל-p2, p1 ו-p3 בהתאמה.
__________________
Intel Sandy Bridge i5 2500K @4GHz | Reeven RCCF-1201SP | MSI Z77A-GD55
G.Skill DD3-1600 Ripjaws-X 8GB CL8 (2 x 4GB) | nVIDIA GTX 780 | Cooler Master CM690 | Antec Neo Eco 620W
Crucial M4 SSD 128GB + Mushkin Callisto deluxe SSD 60GB + Western Digital ‎WD6400AAKS‎ + Western Digital WD10EARS + Western Digital WD20EARS

Join us to help the World get BETTER - IOPanel-WCG Team | HowTo: Install the Client ; Connect remotely to the Client
Dj-L@g0la5 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 15:11   #11 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 2,503
שלח הודעה דרך ICQ אל CHiPoPo שלח הודעה דרך MSN אל CHiPoPo
ברירת מחדל

לשנות את זה בשורה השניה של הIF?

וחשבתי על לעשות שבמקום שיהיה NUMX= ספרה אני אעשה NUM1=1234 נגיד
זה אמור לעבוד אותו דבר נכון?
CHiPoPo לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 16:12   #12 (קישור ישיר)
IO Folding Captain
 
סמל האישי של Dj-L@g0la5
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,655
ברירת מחדל

כן, תשנה בשורה השנייה של ה-IF.
וכן, זאת גם אפשרות.
__________________
Intel Sandy Bridge i5 2500K @4GHz | Reeven RCCF-1201SP | MSI Z77A-GD55
G.Skill DD3-1600 Ripjaws-X 8GB CL8 (2 x 4GB) | nVIDIA GTX 780 | Cooler Master CM690 | Antec Neo Eco 620W
Crucial M4 SSD 128GB + Mushkin Callisto deluxe SSD 60GB + Western Digital ‎WD6400AAKS‎ + Western Digital WD10EARS + Western Digital WD20EARS

Join us to help the World get BETTER - IOPanel-WCG Team | HowTo: Install the Client ; Connect remotely to the Client
Dj-L@g0la5 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 16:32   #13 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

תוכנה חינמית לשפת C , תנסה את DEVCPP
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 16:40   #14 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של Holygun
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,120
ברירת מחדל

הבגרות היא עם TURBOC זה הסיבה היחידה שהוא משתמש בה תאמין לי.
__________________
GA-EX38-DS4 || INTEL Q9550 2.83GHz || GTX275 || 4096MB 4x1GB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 || CROSAIR 550W VX || CoolerMaster 690 || TT V1 || Logitech G9 || Dell U2211H || Samsung F3 500GB || Seagate 7200.12 500GB
Holygun לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-10, 17:45   #15 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 2,503
שלח הודעה דרך ICQ אל CHiPoPo שלח הודעה דרך MSN אל CHiPoPo
ברירת מחדל

זאת התוכנית לאחר תיקון הIF:
ציטוט:
#include <stdio.h>
int main () {
int num1;
int p1;
printf("Enter Pass: ");
scanf("%d",num1);
if(num1==1234) {
printf("Enter New: ");
scanf("%d",p1);
}
else

if(p1==4321) {
printf("Open\n");
} else {
printf("Close\n");
}
return 0;
}
עדיין לא עובד

זה בכלל אפשרי?
כי זה אמור להישמר איפשהו לא?
CHiPoPo לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה קטנה עם לימודי מחשבים, יותר עצה מאשר עזרה ZipoX מחשבים ומה שמסביב 4 07-09-09 18:23
עזרה חשובה!! יש לי מתכונת באנגלית וצריך עזרה! ZipoX דיבורים על הא ודא 17 15-04-09 21:38
עזרה|קונה מחר בבוקר מאוורר וצריך עזרה..... ZipoX קירור אוויר 30 20-08-08 12:31
[עזרה] קניתי כבל לחיבור המחשב לטלוויזיה ואני צריכה עזרה. yolia1111 תמיכה טכנית 14 23-07-07 1:18
[עזרה] צריך עזרה לגבי מפרט מחשב+בחירת מארז *התקציב: 5.5K! Almog Design מפרטי מחשב 145 27-06-07 16:54


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות