IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

בעיה javaScript

אני משתמש ב js בשביל לבדוק תקינות של טפסים באתר שלי. במקרה שיש שגיאה אז מוצג תמונה של X וטקסט. ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-03-10, 22:01   #1 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 79
ברירת מחדל בעיה javaScript

אני משתמש ב js בשביל לבדוק תקינות של טפסים באתר שלי. במקרה שיש שגיאה אז מוצג תמונה של X וטקסט.
הבעיה זה שברגע שהוא אמור להציג את התמונה המסורת ואת הטקסט הוא מוריד אותם שורה אחת, למרות שכאשר לא משתמשים בפעולה שמסתירה הכל הם באותה שורה.
אשמח לעזרה בפתרון הבעיה

הקוד הוא רק ניסיון לטופס היותר גדול שנמצא בדף נפרד.
קוד:
<head>
<script type="text/javascript">
function show(idString)
{
	document.getElementById(idString).style.display="block";
}
function hide(idString)
{
	document.getElementById(idString).style.display="none";
}
function hideAll()
{
	hide('CityV'); hide('CityX'); hide('PassV'); hide('PassX'); hide('CityT');
}
function checkPname()
{
	var id = document.getElementById("City").value;
	id = id.toLowerCase();
	if (id.length == 0)
	{
		hide('CityX');
		hide('CityV');
		hide('CityT');
		return;
	}
	for (i = 0; i < id.length; i++)
	{
		if ('a' > id.charAt(i) || 'z' < id.charAt(i))
		{
			show('CityX');
			hide('CityV');
			show('CityT');
			return;
		}
	}
	var id = document.getElementById('CityT');
	id.innerHTML = "בא לי בננה";
	show('CityV');
	hide('CityX');
	show('CityT');
}
</script>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255">
<title>Insert title here</title>
</head>
<body onload=hideAll()>
<form id=login action=testing.jsp method=post>
<br>
שם משתמש: <input type=text name=City id=City size=30 onblur="checkPname()"/> <img id="CityX" src="images\xmarker.jpg" align="top" alt=wtf height = 25x width = 25x/><img id=CityV src="images\vmarker.jpg" align="top" alt=wtf height = 25x width = 25x/><font id=CityT color="red" size=-1>ניתן להירשם באנגלית בלבד.</font>
<br>
סיסמא: <input type=password name=password id=password size=20/> <img id="PassX" src="images\xmarker.jpg" align="top" alt=wtf height = 25x width = 25x/><img id=PassV src="images\vmarker.jpg" align="top" alt=wtf height = 25x width = 25x/>
<br>
<input type=submit value=כניסה />
</form>
</body>
(הוא בודק רק אם השדה username הוא באנגלית בלבד)
Schnitzel לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-10, 19:04   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של VanHalen
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

השאלה שלך לא כלכך ברורה.
אם אפשר להוסיף תמונה להבין במה מדובר...
__________________
משחק עכשיו: The Witcher II
שחקתי קודם: Dungeon Siege III, Divinity II - The Dragon Night Saga,Two Worlds II
Intel I5 3470| AC Freezer 7 | Asus P8Z77-V LX2 | Corsair XMS3 2x4GB 1600MHZ | Sapphire HD 7850 | Corsair Force 3 120GB| Topower Top 550W | TT Strike MX | LG L207WT | Microsoft Sidewinder X6 | Razer Naga
Sony Xperia Z1 Compact
Xiaomi MI-2 16GB - MIUI V5
מדריכים: תצוגת משאבי מערכת בזמן אמת תוך כדי משחק
VanHalen לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-03-10, 21:18   #3 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 79
ברירת מחדל

שכל הדברים מוסתרים זה נראה ככה (כמובן שהכל מוסתר) http://img535.imageshack.us/img535/8537/123vh.png

אבל ברגע שקורה משהו וזה אמור להציג זה נראה ככה.
Imageshack - 456t.png
Schnitzel לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-03-10, 23:14   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של VanHalen
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

אוקיי, נראה לי שאני מתחיל להבין
אני רואה שאתה מבצע את הפעולה display=block
זה מה שמפיל אותך. בלוק = שורה בפני עצמה.
display=inline
זה יפתור לך את הבעיה
__________________
משחק עכשיו: The Witcher II
שחקתי קודם: Dungeon Siege III, Divinity II - The Dragon Night Saga,Two Worlds II
Intel I5 3470| AC Freezer 7 | Asus P8Z77-V LX2 | Corsair XMS3 2x4GB 1600MHZ | Sapphire HD 7850 | Corsair Force 3 120GB| Topower Top 550W | TT Strike MX | LG L207WT | Microsoft Sidewinder X6 | Razer Naga
Sony Xperia Z1 Compact
Xiaomi MI-2 16GB - MIUI V5
מדריכים: תצוגת משאבי מערכת בזמן אמת תוך כדי משחק
VanHalen לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-03-10, 23:31   #5 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 79
ברירת מחדל

תודה רבה.

יש לי עוד שאלה, אני עובד עם apache tomcat, ו mysql.
הבעיה שמסיבה כלשהי לא נתמך לי עברית, למשל שאני מכניס משהו ל sessions.
אז איך מאפשרים עברית?
Schnitzel לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-10, 0:19   #6 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של VanHalen
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

שאתה אומר Sessions אתה מתכוון למידע שאתה שומר בדפדפן עצמו כאשר במידע נע בין השרת ללקוח, או שיש לך בעיה אם המידע שנשמר בבסיס הנתונים שלך? תרחיב קצת.

אם כבר התחלת לרמוז במה אתה מפתח תן את התמונה הכללית.
אני מבין שאתה עובד עם ג'אווה, אבל עם איזה Framework או שאתה עובד רק עם JSP וSERVLETS?

אגב, הרבה פעמים ה ECLIPSE עצמו ממרר את החיים בכל מה שקשור לעברית( או UTF8 לצורך העניין) .
__________________
משחק עכשיו: The Witcher II
שחקתי קודם: Dungeon Siege III, Divinity II - The Dragon Night Saga,Two Worlds II
Intel I5 3470| AC Freezer 7 | Asus P8Z77-V LX2 | Corsair XMS3 2x4GB 1600MHZ | Sapphire HD 7850 | Corsair Force 3 120GB| Topower Top 550W | TT Strike MX | LG L207WT | Microsoft Sidewinder X6 | Razer Naga
Sony Xperia Z1 Compact
Xiaomi MI-2 16GB - MIUI V5
מדריכים: תצוגת משאבי מערכת בזמן אמת תוך כדי משחק
VanHalen לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 24-03-10, 0:31   #7 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 79
ברירת מחדל

אני משתמש רק במה שמלמדים ליחידה של אתר במחשבים, שזה sql jsp ו js(כיתה י')
אני לא יודע אם המסד נתונים עובד עם עברית בגלל שהבעיה זה ב jsp. עוד לפני שלמדנו מסדי נתונים גם ששולחים טופס לדף, וקוראים את השדה, זה הציג את המידע בג'יבריש.
Schnitzel לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-10, 0:43   #8 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של VanHalen
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

הבנתי, אחלה
מצטער ידידי, אני שוב צריך דוגמא בשביל להבין את המקרה ואתה הבעיה.

אתה טוען שאם משתמש הקיש טקסט בעברית בשדה טקטס, כאשר הוא מגיע לשרת הוא משתבש?
שים לב לדף JSP שלך שמחזיק את הטופס. איזה קידוד מוגדר בו, או שלא מוגבר בכלל?
לדוגמא:
ציטוט:
<%@ page contentType="text/html; charset=UTF-8" pageEncoding="ISO-8859-1" %>
או
ציטוט:
<META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
__________________
משחק עכשיו: The Witcher II
שחקתי קודם: Dungeon Siege III, Divinity II - The Dragon Night Saga,Two Worlds II
Intel I5 3470| AC Freezer 7 | Asus P8Z77-V LX2 | Corsair XMS3 2x4GB 1600MHZ | Sapphire HD 7850 | Corsair Force 3 120GB| Topower Top 550W | TT Strike MX | LG L207WT | Microsoft Sidewinder X6 | Razer Naga
Sony Xperia Z1 Compact
Xiaomi MI-2 16GB - MIUI V5
מדריכים: תצוגת משאבי מערכת בזמן אמת תוך כדי משחק
VanHalen לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-10, 0:54   #9 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 79
ברירת מחדל

רשום ככה
<%@ page language="java" contentType="text/html; charset=UTF-8"
pageEncoding=%>

וזהו.
Schnitzel לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה בקוד JAVASCRIPT שלי הצילו GraFiTy תיכנות 2 23-02-10 19:39
בעיה במשחק MGO ורשת אלחוטית בעיה (0903:FFFFFF60) bugmenot משחקים וקונסולות 4 28-11-08 3:32
באג באתר למי שמבטל JavaScript debaser הערות/הצעות לאתר 4 15-08-08 23:01
בעיה במאחה דיסק של ווינדוס .. בעיה מוזרה בהחלט. natih1 תמיכה טכנית 2 17-07-08 20:13
בעיה דחופה! | בעיה בהעברת תמונות מהמצלמה למחשב!!! Almog Design אומנות דיגיטלית 16 16-07-07 18:58


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 3:14.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות