IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

בעיה בהוספת נתונים לDB ב ASPX

שלום! כבר כמה זמן אני עובד על הפרויקט של השנה: אתר דינמי, את העיצוב כמעט סיימתי, להראות נתונים אני הצלחתי ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-04-10, 20:18   #1 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל בעיה בהוספת נתונים לDB ב ASPX

שלום!
כבר כמה זמן אני עובד על הפרויקט של השנה: אתר דינמי,
את העיצוב כמעט סיימתי, להראות נתונים אני הצלחתי אבל להוסיף משום מה יש בעיה.
עשיתי דף HTML עם FORM בשיטה של POST שמכוון לדף ASPX אחר, בדף ה ASPX כתובה הפקודה:
ציטוט:
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
string UserEmail = Request.Form["UserEmail"];
string UserName = Request.Form["UserName"];
string UserPass = Request.Form["UserPass"];

string q = String.Format("insert into TblUsers (UserEmail, UserName, UserPass,) values ('{0}', '{1}', '{2}',)", UserEmail, UserName, UserPass);
DbQ.ExecuteNonQuery("SiteDB.mdb", q);
Response.Redirect("TrackSelect.aspx");
}
כאשר שלושת אלה הם המשתנים המשמעותיים, יש עוד פרמטר- אדמין (בוליאני) ומספור אוטומתי.
אפשר לראות שיש פה מעבר לשיטה:
ציטוט:
public int ExecuteNonQuery(String QueryString)
{
int retVal;
con.Open();
cmd = new OleDbCommand(QueryString, this.con);
try
{
retVal = cmd.ExecuteNonQuery();
}
catch
{
retVal = -1;
}
finally
{
con.Close();

}
return retVal;
}
כשאני רושם משתמש הוא אכן עושה הכל בלי שגיאות, מעביר לדף שאותו הגדרתי אבל כשאני מסתכל על קובץ ה DB אני לא רואה שום דבר חדש.
איפה הבעיה?
תודה רבה.
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-10, 18:44   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

הקפצה:
הבנתי שהוא מראה שהכל בסדר בגלל ה TRY, כשאני מוריד אותו הוא כותב שגיאה במשפט של ה TRY.
יש למישו מושג מה לעשות?
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-10, 18:50   #3 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

אז אתה כן מקבל שגיאה?
ומה אתה עושה אם הוא לא הצליח להכניס מידע לDB?
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-10, 18:56   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

כן השגיאה קופצת ב WEB DEVELOPER ואומרת:
Syntax error in INSERT INTO statement.

היא לא קפצה קודם בגלל שהיה את ה TRY ו CATCH שכל המתרה שלהם היא שהאתר לא יקרוס כשיש שגיאה.
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-10, 19:10   #5 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

סביר להניח שאתה מכניס נתונים לא בדיוק לפי הסדר שהם מופיעים בעמודות של ה DB
לפעמים מקבלים על זה שגיאה קטנונית ומעצבנת.

נגיד הטבלה שלך מכילה עמודות: A,B,C ואתה מכניס נתונים בסדר שונה A,C,B.

עוד אופציה, אולי היוזר שאתה מנסה להכניס כבר קיים ב DB והגדרת אותו כ-UNIQUE או כמפתח ואז יש לך שם התנגשות.

בדקת אם באמת עובר מידע ב- Request.Form שלך? שים בריק פוינט ותבדוק

הערה: השאילתה שלך לא מוגנת מפני פריצות אין שימוש בפרמטרים כדאי שתקרא על זה, אבל זה לא מה שמעקב אותך פה.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-10, 19:18   #6 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

תודה רבה!!!
אכן לא היה בסדר הנכון, לא ידעתי שזה משפיע.
האתר לא מוגן כי לא לימדו אותנו שום דבר לגבי הגנה, כנראה שנלמד יותר מאוחר.
ככה או ככה האתר לא אמור להיות אתר פעיל, זה פשוט עוד יחידה (דיי קלה) לבגרות במחשבים.
שוב תודה!
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 29-04-10, 19:18   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

קודם כל, ככלל אצבע תשתדל להשתמש באובייקטים המיועדים לכל DB. אוראקל - OracleConnection נגיד, כן?
שנית, בדרך כלל יש פירוט של השגיאה.

וגבר שלישי, כשאתה שואל שאלות, תשתדל שהקוד יהיה מסודר ומעומד + תוסיף את השגיאה שמתרחשת. זה הרבה יותר קל ככה, ועוזר לאנשים לעזור לך.

תתחיל מלכתוב את השאילתא כאן, ואת העמודות של הטבלא, בדיוק כמו שהן מופיעות.
כמו שSTATIC אמר, כאן הבעיה היא בבירור שהinsert שלך לא טוב. בעיה קטנה ופשוטה כנראה.

עריכה:
אני רואה שמצאת (-:
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-10, 21:53   #8 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

[quote=eddr666;422339]קודם כל, ככלל אצבע תשתדל להשתמש באובייקטים המיועדים לכל DB. אוראקל - OracleConnection נגיד, כן?
שנית, בדרך כלל יש פירוט של השגיאה.


לפי מה שהוא כתב הוא דווקא בסדר בקטע של האובייקטים הוא השתמש ב-
OleDbCommand
וזה האובייקט שמתאים לעבודה מול DB של ACCESS (קבצי MDB)
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-10, 21:58   #9 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

הOLE הוא לא משהו, אבל אתה צודק. דיברתי באופן כללי על שימוש באובייקטים של ADO
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה בהוספת זיכרון נוסף למחשב kozimus זיכרונות 3 26-09-09 21:07
צריך עזרה קטנה בהוספת HDD amadey אחסון 7 08-03-09 1:47
בעיה בהוספת כסף לחשבון בpaypal reuven5 דיבורים על הא ודא 0 10-10-08 23:14
צריך עזרה בהוספת זכרון למחשב Parkinson זיכרונות 4 30-08-08 20:40
נתונים טכניים של AMD lebron מעבדי AMD ולוחות אם 1 06-12-07 0:40


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:17.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות