IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > תמיכה טכנית
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תמיכה טכנית המחשב לא עולה ? לא נדלק ? מסכים כחולים ? הודעות שגיאה ? לפני שרצים לטכנאי מחשבים , כאן תוכלו לקבל עזרה לתקלות תוכנה וחומרה

חומרה : תמיכה טכנית

תקלה מוזרה , מצורפת תמונה

Uploaded with ImageShack.us קרה לי אתמול, ולפני זה כמה פעמים נוספות . המחשב לא מגיב ,ואני חייב לכבות אותו מהכפתור. ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-05-10, 13:29   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של roee7777
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 716
ברירת מחדל תקלה מוזרה , מצורפת תמונה


Uploaded with ImageShack.us


קרה לי אתמול, ולפני זה כמה פעמים נוספות . המחשב לא מגיב ,ואני חייב לכבות אותו מהכפתור. להפעיל מחדש וזה מסתדר .

יש לכם ניחוש ממה זה נובע ? תמונה אפורה על המסך , ופסים אנכיים לאורכה..

תודה
__________________
CPU: CORE i5 750 | Cooling: ZALMAN CNPS10X Quiet | MoBo:ASUS P7P55D DELUXE
Graphics: SAPPHIRE VAPOR-X HD5850 1G | Memory: G.SKILL 4096MB DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS
PSU: ENERMAX MODU82+ 525W | Display: DELL 22" 2209Wa | HDD's: WD 13TB | Case: ANTEC P183
roee7777 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-05-10, 13:41   #2 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 116
ברירת מחדל

תבדוק אם הכרטיס מסך/DVI מחוברים ויושבים טוב יכול להיות שיש איזשהו חיבור רופף. אם יש לך כבל DVI נוסף תנסה לראות אם גם איתו מופיעה התופעה.
__________________
CPU:Intel Core 2 Quad Q6600+Tuniq Tower 120mm
MB:Gigabyte P35 DS3L
Memory:2xOCZ Platinum 1024Mb 800Mhz
GPU:GeCube HD2900Pro 512Mb
HD:WD 320Gb AAKS
PSU:Corsair 450Vx
Chassis:NZXT Apollo
AvieL19 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-05-10, 13:48   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של roee7777
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 716
ברירת מחדל

הכרטיס מסך יושב טוב, ומאובטח בשני ברגים . בדקתי הרגע .
כבל DVI , לא נראה לי .
תודה

הנה תמונה מ- hwmonitor , אם אתם רואים משהו יוצא דופן תגידו לי.. תודה


Uploaded with ImageShack.us
__________________
CPU: CORE i5 750 | Cooling: ZALMAN CNPS10X Quiet | MoBo:ASUS P7P55D DELUXE
Graphics: SAPPHIRE VAPOR-X HD5850 1G | Memory: G.SKILL 4096MB DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS
PSU: ENERMAX MODU82+ 525W | Display: DELL 22" 2209Wa | HDD's: WD 13TB | Case: ANTEC P183
roee7777 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-05-10, 15:37   #4 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
סמל האישי של חנן KEEP IN
 
תאריך הצטרפות: May 2010
הודעות: 81
ברירת מחדל

תתקין מחדש את ה- Catalyst שתומך בכרטיס שלך וקצת ניקוי זבל גלישה / Registry

תוריד RegVac גירסת ניסיון פותרת לא מעט בעיות .
__________________
TOSHIBA L755
i5 2450M
2.50ghz x4

ram
4.0GB
חנן KEEP IN לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-05-10, 16:40   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של roee7777
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 716
ברירת מחדל

תודה על העצות
__________________
CPU: CORE i5 750 | Cooling: ZALMAN CNPS10X Quiet | MoBo:ASUS P7P55D DELUXE
Graphics: SAPPHIRE VAPOR-X HD5850 1G | Memory: G.SKILL 4096MB DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS
PSU: ENERMAX MODU82+ 525W | Display: DELL 22" 2209Wa | HDD's: WD 13TB | Case: ANTEC P183
roee7777 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 21-05-10, 17:08   #6 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של Bounty_Hunter
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,595
שלח הודעה דרך MSN אל Bounty_Hunter
ברירת מחדל

מתי זה קורה? (בזמן משחק? סתם ככה?...)
Bounty_Hunter לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 21-05-10, 18:27   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של roee7777
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 716
ברירת מחדל

אני לא משחק במחשב. זה קורה סתם ככה
__________________
CPU: CORE i5 750 | Cooling: ZALMAN CNPS10X Quiet | MoBo:ASUS P7P55D DELUXE
Graphics: SAPPHIRE VAPOR-X HD5850 1G | Memory: G.SKILL 4096MB DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS
PSU: ENERMAX MODU82+ 525W | Display: DELL 22" 2209Wa | HDD's: WD 13TB | Case: ANTEC P183
roee7777 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-05-10, 12:30   #8 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של Bounty_Hunter
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,595
שלח הודעה דרך MSN אל Bounty_Hunter
ברירת מחדל

נסה למצוא כבל DVI אחר, אולי אפילו תוציא ממחשב אחר ותבדוק, כי בדרך כלל זה נגרם בגלל כבל פגום
Bounty_Hunter לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-05-10, 13:09   #9 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של ShadowK
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,340
שלח הודעה דרך MSN אל ShadowK
ברירת מחדל

עם איזה דרייבר אתה ?

זאת בעיה מוכרת יותר בHD5XXX אבל יש מקרים נדירים גם לHD4XXX
__________________
DELL INSPIRON 5520

CPU :
INTEL CORE I5 HT 2.5GHZ
MEMORY : DDR3 16GB RAM 2X8GB 1333MHZ CL9
GRAPHICS : INTEL HD4000 / AMD RADEON 7670M 1GB
STORAGE : SSD 60GB G.SKILL PHEONIX PRO II *DVD Removed
STORAGE : HDD SEAGATE 1TB 5400RPM
OPERATION SYSTEM : LINUX KUBUNTU 13.04 X64
ShadowK לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-05-10, 14:53   #10 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של roee7777
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 716
ברירת מחדל

אני עם הדרייבר של windows 7
אתה חושב שאם אני אעדכן דרייבר זה יכול לפתור את הבעיה?

אני אנסה להחליף הכבל ...

תודה
__________________
CPU: CORE i5 750 | Cooling: ZALMAN CNPS10X Quiet | MoBo:ASUS P7P55D DELUXE
Graphics: SAPPHIRE VAPOR-X HD5850 1G | Memory: G.SKILL 4096MB DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS
PSU: ENERMAX MODU82+ 525W | Display: DELL 22" 2209Wa | HDD's: WD 13TB | Case: ANTEC P183
roee7777 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-05-10, 16:08   #11 (קישור ישיר)
IO 127.0.0.1
 
סמל האישי של doscape
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 6,745
ברירת מחדל

יש מצב שצריך לעדכן את הקושחה של הכ.מסך ?
__________________
אבקש לא לפנות אליי עם שאלות לפרטי, למי שיש בעיה שיפתח נושא(טראד) בפורום במקום הראוי ויקבל תשובות ועזרה בבוא העת, תודה,
doscape לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-05-10, 17:34   #12 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של ShadowK
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,340
שלח הודעה דרך MSN אל ShadowK
ברירת מחדל

מי משתמש בדרייבר של WINDOWS ?

תתקין את הכי חדש

הם תינו את את הGRAY SCREEN OF DEATH ב10.2 עם HOTFIX
כיום רנחנו ב10.4 אמור לפתור לך את הבעיה
__________________
DELL INSPIRON 5520

CPU :
INTEL CORE I5 HT 2.5GHZ
MEMORY : DDR3 16GB RAM 2X8GB 1333MHZ CL9
GRAPHICS : INTEL HD4000 / AMD RADEON 7670M 1GB
STORAGE : SSD 60GB G.SKILL PHEONIX PRO II *DVD Removed
STORAGE : HDD SEAGATE 1TB 5400RPM
OPERATION SYSTEM : LINUX KUBUNTU 13.04 X64
ShadowK לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-05-10, 18:31   #13 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של roee7777
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 716
ברירת מחדל

התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של ATI , התקנתי רק את ה- display driver ,
תודה רבה... מקווה שזה לא יחזור..
__________________
CPU: CORE i5 750 | Cooling: ZALMAN CNPS10X Quiet | MoBo:ASUS P7P55D DELUXE
Graphics: SAPPHIRE VAPOR-X HD5850 1G | Memory: G.SKILL 4096MB DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS
PSU: ENERMAX MODU82+ 525W | Display: DELL 22" 2209Wa | HDD's: WD 13TB | Case: ANTEC P183
roee7777 לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
תקלה מוזרה Danny תמיכה טכנית 1 27-07-09 11:10
בעיה בחיבור usb serial cable ל xp ב VM, מצורפת תמונה של הכבל doronkdoron תמיכה טכנית 11 12-05-09 16:42
תקלה מוזרה - מסך שחור קבוע mx-3 תמיכה טכנית 1 19-12-08 16:47
תקלה מוזרה - בהתקנת מערכת הפעלה ו BOOT מ USB arik3k מעבדי INTEL ולוחות אם 3 11-12-08 2:38
בעיה בהתקנת מדפסת מצורפת תמונה, עזרה בבקשה Cyborg מדפסות, מקלדות, עכברים, ידיות משחק, הגאים 0 23-03-08 14:34


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 8:37.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות