IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

ויז'ואל סטודיו 2010 ב2008

אני מפתח תוכנה ASP.NET בסביבת Visual Studio 2010 ורוצה להעביר למחשב שבו מותקן Visual Studio 2008 לפעמים אני מקבל שגיאה ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-07-10, 22:14   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של r_rafaeli
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 202
ברירת מחדל ויז'ואל סטודיו 2010 ב2008

אני מפתח תוכנה ASP.NET בסביבת Visual Studio 2010
ורוצה להעביר למחשב שבו מותקן Visual Studio 2008
לפעמים אני מקבל שגיאה ולפעמים רק הודעה אבל תמיד אי אפשר לעשות בילד ואי אפשר להריץ את הפרויקט.
מה הפתרון למעבר בין הגרסאות?
__________________
Intel QX9650 * Thermalright Ultra-120 eXtreme * Asus Maximus Formula X38 * Corsair 550W * G.skill 4GB DDR2 1066Mhz * Radeon HD 4870 *
* Hitachi 2 500GB * NZXT Tempest * Logtiech diNovo Edge * Asus SupremeFX II * Denon AVR1706 * JBL f. E80 r. E20*

נערך לאחרונה על ידי r_rafaeli, 02-07-10 בשעה 22:21.
r_rafaeli לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-07-10, 22:22   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

לא הבנתי מה עשית
ב2010 יש לך אפשרות לקמפל לדוט.נט 3.5. זה מה שעשית?
או שזה לא מתקפל?
אם זה לא מתקפל אז או שחסרות לך ספריות שנמצאות ב 4.0 אבל לא ב3.5 או שיש לך משהו שמתקבל בסינטקס ב 4 אבל לא ב 3.5
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-07-10, 22:41   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של r_rafaeli
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 202
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eddr666 צפה בהודעה
לא הבנתי מה עשית
ב2010 יש לך אפשרות לקמפל לדוט.נט 3.5. זה מה שעשית?
או שזה לא מתקפל?
אם זה לא מתקפל אז או שחסרות לך ספריות שנמצאות ב 4.0 אבל לא ב3.5 או שיש לך משהו שמתקבל בסינטקס ב 4 אבל לא ב 3.5
לקחתי את הפרוקיט ב2010 כמו שהוא וניסיתי לפתוח אותו ב2008.
אני רוצה להמשיך לפתח את אותו הפרויקט מ2010 בסביבת 2008.
איפה נמצא הקימפול ל3.5?
יש איזהשהו compatabiility plugin או משהו?
__________________
Intel QX9650 * Thermalright Ultra-120 eXtreme * Asus Maximus Formula X38 * Corsair 550W * G.skill 4GB DDR2 1066Mhz * Radeon HD 4870 *
* Hitachi 2 500GB * NZXT Tempest * Logtiech diNovo Edge * Asus SupremeFX II * Denon AVR1706 * JBL f. E80 r. E20*
r_rafaeli לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 02-07-10, 22:48   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

מה בדיוק לא עובד לך?
אם עבדת עם 2010, יכול להיות שהשתמשת, גם בלי לדעת, בספריות של 4.0.
אם תקליק על properties של הפרוייקט, באחת הלשונית יש לך אפשרות לבחור באיזה פריימוורק להשתמש. לדעתי בלשונית הראשונה, הכללית
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-10, 20:51   #5 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

תעשה מה ש-eddr כתב לך, תכתוב את הקוד ב2010 עם שימוש ב .net 3.5
אם גם זה לא עובד, פשוט תתחיל בעבודת COPY PASTE, אין דרך נוחה להוריד גירסה לפרויקט קיים...
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-10, 0:46   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של r_rafaeli
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 202
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי static צפה בהודעה
תעשה מה ש-eddr כתב לך, תכתוב את הקוד ב2010 עם שימוש ב .net 3.5
אם גם זה לא עובד, פשוט תתחיל בעבודת COPY PASTE, אין דרך נוחה להוריד גירסה לפרויקט קיים...
השתמשתי ב3.5 וזה עבד.. אבל הייתי צריך לשים בהערה כמה פיצ'רים שלא מוכרים בויזואל סטודיו 2008.

עוד שאלה-
יש לי בדף 1 בסיס נתונים בטבלה, אני מאפשר ליוזר ללחוץ SELECT ולהעביר אותו לדף 2 שנותן את כל פרטי השורה שנבחרה בטופס נוח יותר. בשביל זה השתמשתי בENUM וזה עובד טוב.
הבעיה שאני מנסה לפתור היא כאשר אני רוצה לעבור לדף הבא עם נתונים ריקים (ז"א previouspage.selectrow = null)

אני מקבל את השגיאה המוכרת Object reference not set to an instance of an object
אני רוצה שמאותו עמוד 1 עם הטבלה יהיה אפשר ללחוץ על כפתור לעבור לעמוד הטופס כשהוא ריק (עמוד 2) ולמלות שם נתונים חדשים (שבהמשך אני אכניס בחזרה לטבלה בעמוד 1).
ניסיתי לעשות if previouspage.selectrow שווה Null אבל אני עדיין מקבל את אותה השגיאה..
יש רעיונות?

עכדון: הסתדר..
במקום לעשות previouspage.selectrow==null מסתבר שהיה צריך רק previouspage==nul כי הגעתי לעמוד 2 מעמוד אחר.
__________________
Intel QX9650 * Thermalright Ultra-120 eXtreme * Asus Maximus Formula X38 * Corsair 550W * G.skill 4GB DDR2 1066Mhz * Radeon HD 4870 *
* Hitachi 2 500GB * NZXT Tempest * Logtiech diNovo Edge * Asus SupremeFX II * Denon AVR1706 * JBL f. E80 r. E20*

נערך לאחרונה על ידי r_rafaeli, 07-07-10 בשעה 0:57.
r_rafaeli לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 06-08-10, 1:52   #7 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 20
ברירת מחדל

יש לך מובנה בוויזואל דרך להמיר לגרסאות ישנות כל מה שאתה עושה זה משנה את הפראוורק וזה ממיר לבד
אתה עושה את זה בלחיצה ימנית על הפרוייקט ואז מאפיינים ואז לשנות שם(כל התהליך מתרחש בתוך התוכנה כמובן)
Sophex לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
Fifa 2010 VS Pes 2010 lkpo14 משחקים וקונסולות 14 19-09-10 20:38
V-day 2010 iakovl דיבורים על הא ודא 10 10-05-10 21:57
Serious Sam- עוד גרסאות HD ב- 2010 YARONV משחקים וקונסולות 0 01-12-09 16:33
S.T.A.L.K.E.R החדש - רק ב- 2010 YARONV משחקים וקונסולות 18 14-10-09 8:27
Need For Speed חדש ב2008 RTR משחקים וקונסולות 45 23-05-07 23:31


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:42.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות