![]() |
|
|||||||
| ביקורות ביקורות מקיפות ומקצועיות בעברית על מוצרי חומרה , מחשבים , ניידים , פתרונות קירור וציוד היקפי |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות ביקורת | אפשרויות הצגת נושא |
|
#1 (קישור ישיר)
על ידי
dany_74q
ב
28-09-10, 11:09
|
|
רפרפתי על מבחני הביצועים -
מראה כמה השבב , או הדריברים - לא בשלים לשימוש יום-יומי מלא , אבל קיים פוטנציאל לא קטן . בעייתי לעשות מערך כפול (לדוג' מכאן - 5770+5870) ולהגיע לביצועי נמוכים יותר מכרטיס יחיד בחלק מהמקרים , ובאחרים קצת גבוהים יותר . ניתן לבטל את הצ'יפ (מערך שפועל על דריבר של יצרנית) ולעשות מערך כפול "רגיל" ולקבל 16x/16x? |
|
|
|
#2 (קישור ישיר)
על ידי
cupra
ב
28-09-10, 11:18
|
|
אני לא חושב שאפשר להגדיר אותם כלא בשלים, אני יתן דוגמא מנגד, גם במערכים כפולים של SLI או CF יש
יישומים שלא תקבל בהם שיפור, אז אפשר להגיד שהם לא בשלים ? כנראה שלא. גם בירידת הביצועים, היא עדיין באפליקציות בודדות, מצד שני שוב - יש יישומים שכן יש שיפור, בסה"כ זה שמיש לגמרי, גם בשל, מושלם? כנראה עדיין לא. בקשר למערך, אי אפשר לעבור ל SLI או CROSSFIRE, אלה לעבוד רק באחד ה MODE של LUCID, או כמובן לעבוד עם כרטיס יחיד. |
|
|
|
#3 (קישור ישיר)
על ידי
Juiced
ב
28-09-10, 11:25
|
|
ליאור תודה רבה על הביקורת
![]() באמת הרעיון בפני עצמו גאוני ויש פוטנציאל אדיר רק חבל שלבנתיים הוא לא ישים .. ![]() מה Lucid מפספסים? .. כי בתאכלס MSI ו-ECS חתמו איתם הסכם רק בגלל הרעיון השיווקי אבל אבל בשטח אין שום שיפור מתי נוכל ליראות או אם איי פעם בכלל ניראה באמת שיפור מי Lucid? |
|
נערך לאחרונה על ידי Juiced, 28-09-10 בשעה 11:39.
|
|
#4 (קישור ישיר)
על ידי
cupra
ב
28-09-10, 11:38
|
|
אני לא מסכים איתך, יש שיפור, הגענו גם לשיפור של 50 אחוזים (קיצוני), הגענו גם ל 10-15 אחוז שיפור - ריאלי.
כן היו מקרים שלא היו שיפור, אבל באופן כללי בעבודה עם מספר כרטיסים - המערך של לוסיד עדיף. הבעיה לבדוק את המערכים, יותר נכון את השילוב הלא נגמר של מערכים, אבל ברוב המקרים יהיה עדיף לשים את כרטיס המסך הישן ולעבוד איתו במערך של לוסיד מאשר למכור או לזרוק אותו, אני חושב שזאת יותר הכוונה מאשר לקנות נניח כרטיס HD 5870 עם GTX 480 ללוח כזה, ולעבוד ב A-MODE, זה יכול להיות באמת לא יעיל. אך שלא תסתכל על זה, לוח P55 רגיל - מול לוח עם HYDRA - תמיד יהיה ל HYDRA יתרון, מקסימום תמיד אפשר לבטל כרטיס אחד מהיישום. |
|
|
|
#5 (קישור ישיר)
על ידי
Juiced
ב
28-09-10, 11:50
|
|
עדיין, לא חושב שתכנלוגיה שנותנת שיפור במשחק אחד יש מספיק כוח לשכנע את הצרכן שמיתלבט (לפחות אחד שמבין קצת) עם להוסיף כסף ולקחת MSI Fuzion או כל לוח אם אחר עם אותם הנתונים רק בפחות כסף
חבל שלא בדקת את המשחקים הבאמת כבדים כמו Metro 2022 או קרייסיס |
|
|
|
#6 (קישור ישיר)
על ידי
VanHalen
ב
28-09-10, 12:18
|
|
אני תוהה אם אנחנו מסתכלים על אותם מבחנים?
אני לא רואה שום יתרון לשבב הזה, במקרה הטוב הוא לא גורם נזק, לרוב הוא רק מוריד FPS. אבל לא נורא, אני זוכר את הגרסאות הראשונות של ה SLI, גם הוא היה פתטי, היום כבר יש לו כבוד. |
|
|
|
#7 (קישור ישיר)
על ידי
cupra
ב
28-09-10, 13:34
|
|
דני, זה לוח שיעלה 750 שקל בערך, מחיר בהחלט סביר, ואופציה ששווה לשקול שקונים לוח LGA 1156.
ואנחנו מסתכלים על אותם מבחנים, ברוב המבחנים אין ירידת ביצועים, הוא לא מוריד FPS, יש מקרים שהוא לא מזיק, יש מקרים שיש עליה, בכל מקרה תמיד אפשר לבטל כרטיס אחד. |
|
|
|
#8 (קישור ישיר)
על ידי
tsrm
ב
28-09-10, 15:04
|
|
ואוו!
זה ממש גאוני. לפני כמה שנים, שרק נכנסתי לעניין המחשבים, חשבתי על רעיון לעשות דבר כזה שיאפשר לשלב כרטיסי מסך בלי תלות אחד בשני. כנראה שהייתי צריך עוד כמה שנים בכדי לייסם את הרעיון, אבל מישהו לקח לי אותו חח XD כל הכבוד לחברה הישראלית שתפסה יוזמה. ח"ח ענקי להם. וכמובן לליאור ולשאר החבר'ה שהכינו את הביקרות. נפלא, פשוט נפלא |
|
|
|
#9 (קישור ישיר)
על ידי
DeusExMachine
ב
29-09-10, 1:25
|
|
וואו אז כשאני יקנה את 4870 אני יוכל לשלב בין GT210 ו4870 יענו PSHYX עם ATI
וואו רעיון טוב גאוני הFPS שלי היה OVER 9000 חבל שכבר יש לי לוח אם טוב אבל גם זה P55 פשוט מושלם עם הלוח שלי ישרף אני קונה את זה בלי לחשוב פעמיים ![]() |
|
|
|
#10 (קישור ישיר)
על ידי
shachar189
ב
29-09-10, 1:40
|
|
הביצועים לא מזהירים אבל גם לא גרועים.
אני מניח שזה מה שיוצא שמשלבים כרטיסים מרמות שונות. מעניין אותי לי לראות איך זה יעבוד עם כרטיסים ממש ישנים. |
|
|
|
#11 (קישור ישיר)
על ידי
DeusExMachine
ב
29-09-10, 1:43
|
|
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר)
על ידי
shachar189
ב
29-09-10, 1:55
|
|
ישנים כמו GEFORCE 7 או 6
|
|
נערך לאחרונה על ידי shachar189, 29-09-10 בשעה 2:00.
|
|
#13 (קישור ישיר)
על ידי
lllliiioor
ב
29-09-10, 3:45
|
|
|
ציטוט:
מה שבעצם מיוחד פה, זה ששניהם יפעלו ככרטיס מסך לכל דבר, והNVIDIA לא יפעל לפיזיקה בלבד. |
|
|
|
|
#14 (קישור ישיר)
על ידי
DOCTOR ICE
ב
29-09-10, 11:02
|
|
קודם כל אחלה ביקורת !!!
כפי שטענתי בעבר , הרעיון עצמו הוא טוב , המימוש קצת פחות - אני מעריך שעם הזמן (אולי בגרסה הבאה - HYDRA 300) השיפורים יהיו דרמטיים יותר . ההגבלה של שימוש בכרטיסים שתומכים באותו DIRECT X היא קצת בעייתית . כי רוב האנשים לא משדרגים כרטיס מסך כל חצי שנה אלא לפחות כל שנה -שנה וחצי וכמעט כל שנה יוצא DIRECT X חדש ואז זה קצת גבולי .. אני מאמין ומקווה שהפיתרון הזה אכן "יגיע וישתקם אצל העם" . |
|
|
![]() |
| הגדרות ביקורת | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| ביקורת | כותב הביקורת | קטגוריה | תגובות | הודעה אחרונה |
| MSI BigBang FUZION | 1nfiNity | מעבדי INTEL ולוחות אם | 5 | 07-01-10 20:40 |
| D-TEK FUZION V1 + PROMOUNT 775 | firestorm>< | למכירה: חומרה מחשבים וציוד היקפי | 1 | 01-08-09 11:33 |
| בלוק מים D-Tek FuZion GFX | hreaper | למכירה: חומרה מחשבים וציוד היקפי | 4 | 21-07-08 1:32 |
| רעש מעצבן מ- D TEK FUZION | oron_s | קירור מים | 6 | 06-04-08 8:21 |
| MP-05 PRO VS Apogee GT VS D-TEK FuZion | cupra | ביקורות | 18 | 01-05-07 19:45 |