![]() |
|
|||||||
| חדשות News |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
![]() עם סדרת ספקי הכח החדשים הנקראים TURBO אשר הוצגו בתערוכת Computex מתכוונת חברת CHIEFTEC להתמקד בפלח השוק העליון של צרכני ספקי הכח האיכותיים. כצפוי הספקים החדשים משתמשים ברכיבים איכותיים במיוחד ותואמים את הדרישות לעבודה עם מקסימום הספק ורמות רעש שקטות במיוחד, בנוסף כל ספקי הכח מקבלים את תקן האיכות 80plus seal ניהול כבלים מודרני של הספקים החדשים מבטיח שבתוך המארז לא ימצאו כבלים לא נחוצים ועל ידי כך תתאפשר זרימה טובה יותר של אוויר. ספקי ה TURBO יהיו זמינים בשלושה גירסאות של 650w, 750w ו 850w שכולם תומכים בתקן ה ATX 2,2 החדש ביותר והמתאים לכל המחשבים השולחניים והשרתים החדשים בשוק כיום. ![]() בונוס מיוחד נמצא על ספק ה CFT-850-14C בדמות זוג יציאות pci express בעלי שמונה פינים המאפשרים עבודה עם כרטיסי המסך החדשים ביותר בשוק ואף כרטיסים עתידיים אשר ידרשו את בחיבורים הללו. על קירור ספקי הכח יהיה אחראי מאוורר בגודל של 140 מילימטר המספק זרימת אוויר גבוהה בשקט מוחלט. ![]() ספקי הכח החדשים צבועים בצבע כחול מבריק, הם יסופקו רק באריזה מהודרת retail ומחירם עדיין אינו ידוע. מקור: Chieftec
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
Banned
|
נראים אחלה ספקים (:
תודה על החדשה CUPRA.. |
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
ניראה לי שאים הספק הסוס הזה אני יצליח לחבר 3 מחשבים בו זמנים...
ניראה חזק !...תודה על החדשה !!! יש לי גם שאלה קטנה ואני מיצטער שהיא טיפה לא קשורה ,אבל איזה חברה מיצרת את הספקים הטובים???? |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Chats
|
תלוי בדגם.. לTT יש סדרה מעולה כמו TP וכל שאר הסדרות על סף הג'נריות..
מצויין שיש עוד מתחרות בשוק הספקים.. זה עושה רק טוב. תודה על החדשה.
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Memory
|
נראה אחלה
![]() תודה על החדשה |
|
|
|