IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

קליטת מחרוזת בC

אם אני רוצה לקלוט מחרוזת בC, אני חייב להשתמש מלכתכילה ב: קוד: #include <string.h> ?...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-11-10, 12:24   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Jigit
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 690
ברירת מחדל קליטת מחרוזת בC

אם אני רוצה לקלוט מחרוזת בC, אני חייב להשתמש מלכתכילה ב:
קוד:
#include <string.h>
?
Jigit לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-10, 14:09   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 2,099
ברירת מחדל

לא, הפקודות GETS וPUTS (שאיתם אפשר לקלוט מחרוזת) נמצאים בSTDIO.H
וגם אם אתה קולט עם SCANF ו%S אין צורך בסיפרייה
__________________

^^ תודה לרוניז על חתימה למעלה! ^^

עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?!
the crazy boy לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 28-11-10, 1:08   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Jigit
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 690
ברירת מחדל

TNX MAN
Jigit לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
קליטת רשת אלחוטית לא בארץ חן מונטג רשתות ותקשורת 25 25-09-09 1:39
בעיות קליטת ברשת אלחוטית RoNeN :P רשתות ותקשורת 5 20-07-09 20:04
הגדלת טווח קליטת רשת של הנייד? קישקשתא רשתות ותקשורת 17 06-12-08 13:52
קליטת כרטיס מסך עם VMWARE IdanBS תמיכה טכנית 6 21-01-08 23:34


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:35.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות