IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

מערכים בJAVA

public MyVector loop() – השיטה מחזירה תיאור של הלולאה הראשונה (והקצרה ביותר) במערך. במידה ולא קיימת לולאה כזאת השיטה או ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-12-10, 23:37   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 169
ברירת מחדל מערכים בJAVA

public MyVector loop() – השיטה מחזירה תיאור של הלולאה הראשונה (והקצרה ביותר) במערך. במידה ולא קיימת לולאה כזאת השיטה או אם והאובייקט ריק הגדרת לולאה מופיעה בנספח מס' 2 שבסוף התרגיל.


נספח מס' 2 – איתור לולאה במערך
עבור מערך חד-מימדי (A[]) של מספרים שלמים נאמר כי תא i מצביע על תא j אםA[i] = j .
לולאה במערך הנ"ל הינה סדרה של תאים (לפחות באורך 2) כך שהראשון מצביע על השני, השני על השלישי וכך הלאה עד שהאחרון מצביע על התא הראשון.
באופן פורמאלי: המספרים i1, i2, …, ik מהווים לולאה אם
• k >= 2
• עבור 1 <= i < k מתקיים A[i] = i+1
• A[ik] = i1

לדוגמה:
במערך [2, 5, 4, 5, 17, 6, 3] התאים באינדקסים 3, 5 ו 6 מהווים לולאה באורך 3: A[3]=5, A[5]=6 ו A[6]=3.
התאים 0 ו 2 הם התחלה של לולאה A[0]=2 A[2]=4 אבל תא מס' 4 מכיל 17 (ולא מכיל 0) כך שאין כאן לולאה.



אני צריך את התשובה עד רבע לחצות בבקשה
yogev14 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-10, 23:38   #2 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 169
ברירת מחדל

נ.ב אני אעשה ריפרש כל 10 דקות בערך... אז אל תתביישו לכתוב שאלות
yogev14 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-10, 23:40   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 169
ברירת מחדל

אני אתן הסבר נוסף, שיסביר את הגועל שנכתב למעלה

אני צריך שיווצר לולאה של ערך שמצביע על מיקום מסויים, ככה שהמיקום יחזיר לנקודה ההתחלתית...

לדוגמא
{1,2,0} זאת לולאה
yogev14 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-12-10, 0:42   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

פורום שיעורי ?

תכתוב את הקוד שהתחלת ותסביר איפה נתקעת, ואז נוכל לעזור לך.
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 12-12-10, 12:25   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 169
ברירת מחדל

אין לי אפילו רעיון איך להתחיל...

השעורי בית כבר הוגשו בלי השיטה הזאת, ניחא...

אבל עדיין מעניין אותי איך לעשות את זה... באמת שאין לי מושג!
אגב, אפשר גם כזה שחוזר אחורה

(לדוגמא 0,2,5,79,1,4,7,0)
yogev14 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 13-12-10, 10:50   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 169
ברירת מחדל

עזרה מישהו?
yogev14 לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
קטע קוד שמקבל שלושה מערכים ZipoX תיכנות 32 21-12-09 16:50
עזרה בC# עם שני מערכים ~ YosiAT תיכנות 19 15-10-09 21:36
חייב עזרה בבחירה בין שני מערכים asi2k5 כרטיסי מסך 7 08-04-08 7:09
בעיה בJAVA/FLASH IdanBS תוכנה ומערכות הפעלה 2 25-03-08 11:08


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 3:22.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות