IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > תמיכה טכנית
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תמיכה טכנית המחשב לא עולה ? לא נדלק ? מסכים כחולים ? הודעות שגיאה ? לפני שרצים לטכנאי מחשבים , כאן תוכלו לקבל עזרה לתקלות תוכנה וחומרה

חומרה : תמיכה טכנית

יש לי שגיאה אחרי שחיברתי את הספק

היי קניתי ספק חדש ואני מחבר אותו (נראה לי שטוב) ואיך שאני מדליק את המחשב זה עושה לי שגיאה: מקווה ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-02-11, 9:24   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 123
ברירת מחדל יש לי שגיאה אחרי שחיברתי את הספק

היי
קניתי ספק חדש ואני מחבר אותו (נראה לי שטוב) ואיך שאני מדליק את המחשב זה עושה לי שגיאה:
מקווה שמישהו יידע לפני שאני אלך לטנכאי ואשלם לו כסף..
דרך אגב אני לא יודע לחבר סתם ניסיתי:( ועכשיו שאני גם מחבר את הספק הקודם זה עושה לי את אותה שגיאה
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

תודה רבה !
Texture לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-11, 10:00   #2 (קישור ישיר)
IO OwneR
 
סמל האישי של cupra
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 14,343
ברירת מחדל

היי, פה לא צריך את הדבר המוזר "עזרה|" הזה
אין קשר לספק הכח, הוא לא אשם ישיר. אתה מצליח לעשות פוסט ועולה למערכת ההפעלה למרות השגיאה ?

חבל מאוד שלא כתבת מה המפרט שלך בעיקר הקשיחים.
נראה שהביוס שלך התאפס, לפני הכל שים לב שכל הקשיחים מחוברים לספק הכח ולכבלי ה SATA
והם עובדים כמו שצריך (גע בהם).
__________________
Msi Z87 Mpower MAX | Intel Core i7 4770K | MSI GTX 680 lightning | 2x8gb Corsair Dominator 2133Mhz C9 | Rooket Kave
samsung 840 SSD 240GB G2
| 5x3TB |
Lian-Li P80 mod | Corsair CMPSU-HX1000 | 2x Dell 2407WFP |

Custom Built
Phase Change Unit
| Custom Built Water Cooling System (X2) | ln2/dice pot by Kingpin - Dragon extreme

LapTop: Lenovo yoga 2 pro - 13.3 QHD, Core i7 4500U, 8GB, SSD 256G

Old/Sold
NEXUS One ; HTC Desire HD ; Galaxy NEXUS ; NEXUS 4

Current LG G2 32GB + NEXUS 7 + IPAD 3







Join the IOpanel HWBOT
Team | Join the IOPanel world Community Grid Team | Join the IOPanel Super Pi DB
cupra לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-11, 13:56   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 123
ברירת מחדל

תודה על התגובה
אני כותב מהממחשב שלי אחי

המפרט שלי:
Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2)
Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO
Support Intel x 64 bit technology
2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory
Four Memory slots offering up to 8GB
Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory)
160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive
SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps
16X DVD+/-RW
Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
Internal speaker
USB Keyboard ; USB Mouse
MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height
Basic management ASF
DVI Adapter Card
FREE DOS


המחשב לא עולה בכלל הוא נתקע בהודעה הזאת
בקשר לזה שהכבלים לא מחוברים לדיסק קשיח אני אבדוק את זה שוב אני באמת זוכר שלפני שהוצאתי את הספק היו מחוברים לדיסק קשיח 2 כבלים
ועכשיו רק אחד מחובר אבל אני לא מוצא איפה לחבר את הכבל השני..
יש כבל אחד שמחובר לדיסק שהוא עם הספק
ויש עוד רק כבל אחד שמתאים להיכנס לדיסק אבל הוא לא קשור לספק.. הוא לא מחובר בכלל בטעת הוצאתי אותו בפעם הראשונה
אני יודע שצד אחד שלו נכנס לדיסק אבל הצד השני אין לי מושג לאיפה לחבר..

אני אנסה לחבר לכל מיני מקומות אם אני אצליח וואלה יופי אם לא אני אלך לטכנאי
Texture לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-11, 14:05   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של arkadur
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 2,976
ברירת מחדל

לדיסק הקשיח צריכים להתחבר 2 כבלים
1. כבל מהספק כוח- עבור החשמל.
2. כבל מידע - שמתחבר ללוח האם.

אם זה הלוח אם שלך (תנסה לזהות אותו),
הכבל של המידע צריך להתחבר לאחד מ- 6 המחברים השחורים בצד ימין למטה (מעל לחיבור הכחול),
ברגע שהוא יהיה מחובר - המחשב יזהה את הקשיח ומע' ההפעלה תוכל לעלות
__________________

EVGA SR-2 , 2X Intel Xeon 5620, 12X2GB Corsair Domminator 1600 MHZ CL7
3X GTX580,Corsair AX1200, Lian Li PC-Z70, LSI 9220-8I SAS Controller
Dell U2311H X3, Liliput 669GL 7" touchscreen
קרדיט לאלמוג על החתימה

arkadur לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-11, 14:13   #5 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 123
ברירת מחדל

תודה על העזרה!!!!!!!!1
חיברתי אבל עכשיו זה עושה לי את אותה הודעה כמו פה: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
רק בלי השורה הראשונה (Driver 0 not found.....)
Texture לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-11, 14:50   #6 (קישור ישיר)
GM - RIG MASTER
 
סמל האישי של gmmaster
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 9,102
ברירת מחדל

לפי מה שאני רואה יש מצב שהם רק לא מחוברים במיקום הנכון. יכול להיות שהבקר שלך מזהה 2-4 דיסקים בתור AHCI וזה מה שאתה רואה בהודעה ואת השאר בתור IDE. אם אתה יודע בוודאות מהו הדיסק ממנו אתה עושה בוט אז תתעסק רק איתו בתור התחלה ותנסה אותו על כל אחד מהחיבורים (כמובן שאתה משנה חיבור כשהמחשב כבוי ללא כבל חשמל מחובר לספק).
לדיסק הקשיח מתחברים 2 כבלים, אחד מתח מהספק ואחד כבל SATA ללוח.

*לפני שאתה קורא לטכנאי, כמעט לכל חנות יש אופציה להתקנת ספק וזה עולה פחות מ 100 ש"ח בד"כ, תוכל לגשת לחנות ממנה קנית ולשאול את העלות ושהם יעשו את העבודה.
gmmaster לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 07-02-11, 15:05   #7 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 123
ברירת מחדל

הכבל SATA הוא בצבא כתום
יש לי עוד כבל שהיציאות שהוא הם בערך כמו של ה-SATA אבל הוא בצבע כחול..
אני זוכר שלפני שהוצאתי את הספק הקודם הוא היה מחובר למשהו אין לי מושג לאן :S אתה מכיר אולי כבל כזה?
Texture לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-11, 15:52   #8 (קישור ישיר)
GM - RIG MASTER
 
סמל האישי של gmmaster
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 9,102
ברירת מחדל

לי יש כבלי SATA במלא צבעים (השבוע הוספתי לאוסף תכלת ושחור), אבל זה רק צבע, אין לזה משמעות.
gmmaster לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-11, 19:06   #9 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Nov 2010
הודעות: 123
ברירת מחדל

אין לא הלך לי
חיברתי את הספק הישן וזה עושה לי אותה שגיאה אבל בספק החדש אם אני לוחץ על F1 אז זה מעלה לי את הווינדוס בקודם זה לא פעל..
לא יודע מה יש שמה.. אני אחכה לאח שלי הוא אמור לבוא אליי עוד כמה ימים הוא מבין בזה מעדיף מאשר לשלם 100 שקל לאיזה טכנאי..
בינתיים המחשב עובד סבבה

תודה על העזרה
Texture לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
3DMARK 2011 - שגיאה אחרי התקנה חדשה. The Byter דריוורים ותוכנות באנצ'מארק 13 07-02-11 13:35
שגיאה אחרי התקנת STEAM piniz משחקים וקונסולות 4 24-04-10 20:39
בעיה, realtemp נות שגיאה אחרי פירמוט ZipoX תמיכה טכנית 2 17-05-09 23:44
נוצר שגיאה אחרי ניסיון צריבה עם אלכוהול 120% prizeeheb תמיכה טכנית 2 11-05-09 15:31
מה אני עושה ב OVERLORD אחרי שבחרתי את וולווט? ANAT1 משחקים וקונסולות 0 01-07-08 22:33


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:17.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות