IOPanel

חזור   IOPanel > ציוד היקפי > רשתות ותקשורת
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

רשתות ותקשורת כאן תמצאו תשובה לכל שאלה בנושא רשת אלחוטית , רשת קווית , הגדרת ראוטר , נתב , שיתוף בין מחשבים , בעיות גלישה באינטרנט , חבילות גלישה וספקיות אינטרנט

ציוד היקפי : רשתות ותקשורת

בעיות באינטרנט במחשב בודד

שלום לכם, כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיות עם האינטרנט, לאחרונה זה פשוט משגע אותי- 1. כמעט כל תמונה ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-04-11, 21:59   #1 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל בעיות באינטרנט במחשב בודד

שלום לכם,

כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיות עם האינטרנט, לאחרונה זה פשוט משגע אותי-
1. כמעט כל תמונה שאני מעלה מופיעה עם פס בצבעים שונים כמו ירוק ואפור בצד ימין של התמונה (כל פעם במקום אחר אבל תמיד צמוד לצד הימני)- אני מניח שמידע הולך לאיבוד או נשלח פגום ובגלל זה התופעה.
2. הפינג לא נורמלי, שיחקתי עם חבר, בבית שלי עם מחשב נייד שלו והמחשב הנייח שלי, אצלו הפינג היה קבוע על 200 ואצלי הוא היה 400, כמובן שהוא התחבר בצורה איטית יותר וזה היה מורגש.
3. בכללי מורגשת איטיות באינטרנט, הדפדפן איטי (לפחות לפי מה שחבר אמר, אולי אני לא מרגיש כי אני רגיל).

אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי להחליף פורט בראוטר אבל זה לא עזר.

מה יכולה להיות הסיבה?
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-04-11, 20:44   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

הוספה של מידע:
חיברתי דונגל USB- כרטיס רשת אל חוטי, ניסיתי גם כרטיס רשת אחר (פנימי אבל לא המובנה בלוח) בכולם המהירות תקינה אבל הפינג לא תקין= 500.
ניסיתי עוד כמה מחשבים ניידים אחרים- כולל איפון- בכולם הפינג לא עולה על 100.

בגלל זה אני מנחש שיש בעיה במחשב עצמו, בעיית תוכנה כנראה.
יש דרך כלשהי לדעת מה גורם לבעיה ואיך אני מתקן אותה?
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-04-11, 20:49   #3 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 2,099
ברירת מחדל

ניסית לעשות בדיקת מהירות? כמה יצא לך? אם יצא לך פחות מהחבילה זה כנראה אשמת ספקית האינטרנט שלך... תקשר אליהם, הם ירצו שתבצע את הבדיקה שוב איתם והם יטבפלו בעיניין...
__________________

^^ תודה לרוניז על חתימה למעלה! ^^

עיבוד מידע משותף - עוד לא הצטרפת?!
the crazy boy לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-04-11, 20:54   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

http://www.speedtest.net/result/1236024447.png

התוצאה תקינה, מלבד הפינג שגם פה הוא רק בעייתי במחשב אחד בלבד, זאת אומרת שהבעיה היא במחשב הספציפי הזה ולא של הספקית.

עריכה:
עשיתי בדיקה ב SAFEMODE- הפינג היה 14 (!)

הנה פינג ממחשב נייד (לא הצלחתי להתחבר לפורום ב SAFEMODE):
http://www.speedtest.net/result/1236080999.png
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08

נערך לאחרונה על ידי The_MG, 04-04-11 בשעה 21:14.
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-11, 10:05   #5 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
סמל האישי של Sniffer
 
תאריך הצטרפות: Dec 2010
הודעות: 86
ברירת מחדל

תחבר את המחשב ישירות למודם ובדוק אם הבעיה נמשכת.

אם כן תקשר לתמיכה הטכנית של ספקי האינטרנט שלך. אין שום דבר נוסף שאתה יכול לעשות (איפוס מודם אולי).
Sniffer לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-11, 10:13   #6 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

פתרתי את זה,
הבעיה היתה האנטיוירוס- NOD32, מחקתי אותו ועכשיו הכל נורמלי.

תודה בכל מקרה.
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות באינטרנט ושירות פרמיום של בזק בינלאומי NiNi רשתות ותקשורת 8 09-08-09 18:26
בעיות מעצבנות באינטרנט tamos' רשתות ותקשורת 1 01-07-09 15:32
כמה בעיות באינטרנט וב-hotmail PoNi תוכנה ומערכות הפעלה 1 26-02-09 12:09
בעיות באינטרנט WEREWOLF רשתות ותקשורת 9 06-02-09 21:42
[בעיות] 2 באינטרנט ו-2 כלליות Almog Design תמיכה טכנית 9 14-01-08 1:01


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:45.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות