![]() |
|
|||||||
| תמיכה טכנית המחשב לא עולה ? לא נדלק ? מסכים כחולים ? הודעות שגיאה ? לפני שרצים לטכנאי מחשבים , כאן תוכלו לקבל עזרה לתקלות תוכנה וחומרה |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
לא יודע שאני במחשב אז אחרי 10-15 דקות הוא עושה ריסט אבל עשיתי שהוא לא יעשה ריסטים
אז הוא עושה לי מסך כחול כזה כול 20-10 דקות בדקתי טמפרטורה באוורט ועכשיו המעבד אצלי על 28 כרטיס מסך 48 והוא אמור להיות ככה ודיסק קשיח 35 מה עושים בעע איך פותרים את זה? טכנאי :(? בעע |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO legend
|
אם אני לא טועה כבר בדקתי לך DUMP לא?
זה התחיל בגלל התקנה של דרייבר לכרטיס מסך? בכל מקרה, תעלה DUMP נראה מה קורה.
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אני לא יודע מאז שהחלפתי זיכרון +כרטיס מסך וספק
אז זה עושה לי על כול דבר באינטרנט בדפדפן במשחקים דוח שגיאות כזה אתה מכיר. וביטלתי תריסטרט וזה ויש לי ספק שאמור להחזיק את הכרטיס HEC 400TRT לא משהוא הספק אבל הוא אמור להחזיק את 7600 גי טי הנה ה DUMP עוזי בבקשה http://rapidshare.com/files/48132980/j.zip.html בבקשה עוזי תגיד לי איך ליפתור את זה :( הלכתי לחנות SKYPC אמרו שלא ראו שום בעיה אבל החליפו לי תכרטיס |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO legend
|
משום מה 3 הוא לא נתן לי לנתח, רק את האחרון
והאחרון מצביע על win32k.sys שלצערי אין פתרון ככה מהיר, כשאני רואה קריסה של WIN32 אני רואה חושך בעיניים כי קשה לדעת בגלל מה זה נגרם. בכל מקרה,סריקת REG ואולי REPAIR. ונקווה לטוב.
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
קישורים חוזרים (?)
לינק חוזר לטראד: http://www.iopanel.net/forum/thread5195.html
|
||||
| נשלח על ידי | עבור | סוג | תאריך | |
| IOPaneL | טראד נוכחי | Refback | 10-08-07 17:54 | |
נושאים דומים
|
||||
| אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פעם ראשונה עושה OC לכרטיס מסך צריך קצת עזרה | RealG | אוברקלוקינג | 37 | 23-05-07 10:39 |
| [שאלה]איך אני עושה OC | EITANN | אוברקלוקינג | 7 | 22-05-07 19:55 |
| אם אני לא עושה OC אז לא כדאי לקנות e6600? | ANAT1 | מעבדי INTEL ולוחות אם | 4 | 19-04-07 14:24 |
| בריטני ספירס עושה קרחת!! | Shay | דיבורים על הא ודא | 6 | 17-02-07 20:34 |
| Dsl - מה זה עושה בפורום תוכנה ? | S&M | תוכנה ומערכות הפעלה | 6 | 21-01-07 9:15 |