IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

[C] הצגת מערך דו מימדי

אחת המשימות שלי היא להציג מערך דו מימדי (מטריצה) ממספר עמודות ומספר שורות שקלטתי מהמשתמש. הגעתי לתבונה שהדרך הטובה ביותר ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-12-11, 23:19   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של סמיון
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 158
ברירת מחדל [C] הצגת מערך דו מימדי

אחת המשימות שלי היא להציג מערך דו מימדי (מטריצה) ממספר עמודות ומספר שורות שקלטתי מהמשתמש.
הגעתי לתבונה שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא לולאת FOR בתוך לולאת FOR אך ללא הצלחה.

נ.ב.
האינדקסים כל האינדקסים שווים צריכים להיות שווים ל0.


הקוד (הוספתי את כל תחילת הקוד על מנת להמחיש על מה מדובר):

קוד:
# include <stdio.h>
void main () {
    int i,j,cols=0,rows=0,num,num0, num1, menu=9,mat[50][50]={0},arr[50]={0};
    
    printf("Insert number of rows:");
    scanf("%d",&j);
    while(rows<0 ||rows>50){
        printf("Error\n");        
        printf("Insert number of rows:");
        scanf("%d",&rows);
    }
    
        printf("Insert number of colums:");
        scanf("%d",&cols);
        while(cols<0 || cols>50){
            printf("Error\n");
            printf("Insert number of colums:");
            scanf("%d",&cols);
        }
                                                                
                
            while(menu=9){
                printf("1. Display the matrix.\n");
                printf("2. Insert values to the matrix.\n");
                printf("3. Transpose the matrix.\n");
                printf("4. Sort the matrix by rows sum.\n");
                printf("5. Sort the whole matrix.\n");
                printf("6 .Print matrix value.\n");
                printf("7. i-it power matrix.\n");
                printf("8. Find sub matrices.\n");
                printf("0. Exit.\n");
                printf("Please enter your choise:");
                scanf("%d",&menu);
                
                    switch(menu){
                    case 1:
                        for(i=0;i<rows;i++){
                            for(j=0;j<cols;j++){
                                scanf("&d ",&j);
                            }
                                scanf("%d ",&i);
                        }
                        printf("%d", mat[i][j]);
את העזרה אני צריך בCASE 1
__________________
כל אחד חייב לתרום טיפה מעצמו ולא כל הזמן רק לעצמו,
וכך העולם יראה טוב יותר! אם אתה מאמין בזה, אתה מוזמן להתחיל לתרום:
http://www.worldcommunitygrid.org/




נערך לאחרונה על ידי סמיון, 07-12-11 בשעה 23:25.
סמיון לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-11, 23:48   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של Bounty_Hunter
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,595
שלח הודעה דרך MSN אל Bounty_Hunter
ברירת מחדל

לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות
אתה רוצה רק להציג את המספרים שנמצאים במערך? אז למה הSCANF בCASE 1?
Bounty_Hunter לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-11, 8:04   #3 (קישור ישיר)
IO Chats
 
סמל האישי של dany_74q
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 4,790
ברירת מחדל

^ +1 , הלופ בסוף קצת לא מובן .
מה שעשית זה לרוץ על אינדקסים שהמשתמש מכניס בכל איטרציה .

אם אתה רוצה להדפיס את המערך - לכל j תדפיס את הערך במקום ה[i][j]
ותדפיס שורה חדשה בכל סוף איטרציה של i .
__________________
dany_74q לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
מערך SLI 16X16X מול מערך 8X8X ברזולוציה 2560x1440 amadey כרטיסי מסך 3 31-10-11 20:34
הצגת תמונה בSPOILER sabag123 הערות/הצעות לאתר 1 20-02-11 13:25
פונקציות ומערך דו מימדי Jigit תיכנות 6 05-12-10 19:33
הצגת המתח של הראם Gilov זיכרונות 11 28-03-08 22:46
תלת מימדי או דו מימדי? DR-EVIL דיבורים על הא ודא 9 21-03-08 19:36


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:29.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות