IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

שאלה בסיסית לגבי HTML וה ASP

שלום! בהמשך הפרוייקט שלי עברתי מ WIDNWOS FORM לאתר אינטרנט, שמשלב HTML5 עם CSS3. זכור לי מאתר שבניתי לפני כמה ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-04-12, 16:13   #1 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל שאלה בסיסית לגבי HTML וה ASP

שלום!
בהמשך הפרוייקט שלי עברתי מ WIDNWOS FORM לאתר אינטרנט, שמשלב HTML5 עם CSS3.
זכור לי מאתר שבניתי לפני כמה שנים שנוסף ל FORM יש עוד דרך להעביר מידע, על ידי הכתיבה שלו בקישור לדף אחר, כמו למשל: http://www.SOMETHING.co.il/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1421.
רציתי לדעת איך קוראים לזה.
ניסיתי לעשות אותו דבר אבל עם GET ו POST FORM אבל בדף כבר יש FORM של RUNATSERVER בשביל שאר ה ASP.

תודה על העזרה!
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-12, 22:51   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות, לעבור מדף לדף באתר אינטרנט ולהעביר בינהם פרמטרים ?

יש כמה דרכים לעשות את זה

2 דרכים לעשות את זה ב server side ההבדל הוא ש transfer הוא קצת יותר מהיר אך עובד רק בתוך אותו דומיין.
Response.Redirect("WebForm2.aspx")
Server.transfer("webForm2.aspx")

דרך נוספת היא צד לקוח JavaScript

window.location="http://www.google.com"
אם אתה מעביר פרמטרים בצורת GET אז זה כמו שעשית עם ה "?" בדוגמא שלך
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-12, 23:21   #3 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

אני לא בטוח איך RESPONSE.REDIRECT קשור.
זכור לי במעורפל שהייתי עושה קישור כמו הדוגמה שכתבתי עם סימן שאלה ו & בין הפרמטרים ואז בצד השרת הייתי "לוקח" את המידע הזה. ככה שאם לדוגמא אני בורר בין הרבה אפשרויות, בוחר באחת מהן, עובר למקום אחר לגמרי כשאני לוחץ "חזור" זה חוזר בדיוק לאותו דף (בגלל שהפרמטר נמצא בכותבת).
הייתי יכול לוותר על זה שזה מוצג, זה לא החלק העקרי אבל אני לא יכול להשתמש ב POST או GET בגלל שיש לי כבר FORM אחד בדף.

תודה רבה על העזרה!
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-12, 23:47   #4 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של static
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 2,111
ברירת מחדל

אהה רגע אתה עובד עם ASP קלאסי, או ASP.net
אם זה קלאסי אז אני אולי מטעה אותך, קלאסי אני לא מכיר ולא ממש יכול לעזור לך וזאת גם שפה שאף אחד כבר לא משתמש בה היום
__________________
cpu: i7 920 D0| mobo: Gigabyte Ga-EX58-UD4P | mem: Mushkin Black Line 12GB 1600MHz 9-9-9-24 | gpu: PNY 670GTX | case: Antec P190 | psu: Antec neo-link 1200w |
hd: 1TB Samsung F1 + Intel SSD 120Gb 330 , 320GB WD AAKS | display: Samsung T240 24" | keyboard: Logitech Wave | mouse: Logitech MX Revolotion + G700 | Speakers: Logitech Z-5500
static לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-12, 23:53   #5 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

אין לי מושג מה ההבדל, פשוט בניתי אתר ב VISUAL STUDIO, האתר ב FRAMEWORK 4.0 אם זה משנה, הדפים שאני משתמש בהם עם סיומת ASPX.
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 01-04-12, 23:56   #6 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של VanHalen
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

מה שאתה מחפש נקרא query string
__________________
משחק עכשיו: The Witcher II
שחקתי קודם: Dungeon Siege III, Divinity II - The Dragon Night Saga,Two Worlds II
Intel I5 3470| AC Freezer 7 | Asus P8Z77-V LX2 | Corsair XMS3 2x4GB 1600MHZ | Sapphire HD 7850 | Corsair Force 3 120GB| Topower Top 550W | TT Strike MX | LG L207WT | Microsoft Sidewinder X6 | Razer Naga
Sony Xperia Z1 Compact
Xiaomi MI-2 16GB - MIUI V5
מדריכים: תצוגת משאבי מערכת בזמן אמת תוך כדי משחק
VanHalen לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 01-04-12, 23:58   #7 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

תודה רבה! בדיוק מה שחיפשתי.
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
שאלה בסיסית בוינדוס 7 שאני לא מצליח לפתור. ziv תוכנה ומערכות הפעלה 2 03-04-11 15:31
מחפש חומרה בסיסית. ANDREY12341 מבוקש 2 16-05-10 0:14
שאלה בסיסית ב.NET rouvio תיכנות 5 30-03-09 18:41
שאלה| בנוגע לבניית אתרים, HTML ורזולוציית\גודל אתר Almog Design רשתות ותקשורת 6 29-09-08 23:30
שאלה בסיסית על קירור מים sunken קירור מים 3 03-03-08 20:46


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:25.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות