IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

צריך עזרה בקשר להבנה מזה בדיוק class בc#.

טוב אז אני לומד כרגע c# והגעתי לקטע של מחלקות... בדרך כלל אני לומד מהר ולא נתקע על דברים יותר ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-09-12, 18:01   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Dark Arrow
 
תאריך הצטרפות: Mar 2009
הודעות: 601
שלח הודעה דרך ICQ אל Dark Arrow שלח הודעה דרך MSN אל Dark Arrow
ברירת מחדל צריך עזרה בקשר להבנה מזה בדיוק class בc#.

טוב אז אני לומד כרגע c# והגעתי לקטע של מחלקות... בדרך כלל אני לומד מהר ולא נתקע על דברים יותר מידיי.
אבל הדבר הספציפי הזה הוא מסובך להבנה ללא מורה..

אני הבנתי בעחקרון של class זאת דרך נוחה ליצור הצהרות מהירות לדברים.

כמו שיש

קוד:
            textBox1.Text = "or";

אז הclass שלנו כרגע זה textbox1 ובתוך המחלקה textbox1 יש לנו
את הצרות כמו.
Text
TextLength

וכאלה דברים...

השאלה איך זה בא לידי ביטוי שאני כותב את זה.. עדיין לא הבנתי את זה ממש עם אני יוצר מחלקה חדשה..

עדיין לא הבנתי את זה.. אפשר יחסית הסבר פשוט איך זה עובד..
ויחסית יש לי בסיס טוב והבנה מהירה אבל את החלק הזה עדיין לא הצלחתי להבין.

ומי שתוהה אני לומד מהספר.
Oreilly.Head.First.CSharp.2nd.Edition.May.2010

אני כרגע בין העמודים 97- 108.
לא שזה עוזר אבל שיהיה..

תודה למי שיעזור.
__________________
לשאלות :
MSN - or@Mail.com
Dark Arrow לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-12, 18:06   #2 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של The_MG
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 2,039
שלח הודעה דרך MSN אל The_MG
ברירת מחדל

למחלקה יש 2 דברים, פרמטרים ופעולות, כל אחד מהם יכול להיות PUBLIC או PRIVATE, כש PUBLIC זה מה שאתה רואה כשאתה עושה textbox1 נקודה, ופריווט זה פעולות או פרמטרים פנימיים.
בנוסף לכל פעולה צריך להיות בנאי- constractor, זאת אומרת פעולה שמאתחלת מופע שלה.
דוגמא למחלקה:
ציטוט:
class textbox
{
פרמטרים:
public int lenght;
public string text;
private string das;
בנאי:
public texbox()
{
das="";
lenght=0;
text="";
}
פעולה לדוגמא:
public string someaction (string s, int b)
{
מימוש מחלקה
}
}
__________________
pc:intel q6600 2.4@3.2GHZ, asus p5k, AMD HD5850, enermax liberty 400W dell 2209wa
mobile: dell latitude e6400, dell inspirion mini 10

camera: nikon d7000 , nikon 105mm f/2.8g af-s micro, nikon 35mm af-s f/1.8g, sigma 10-20mm f/3.5

HTC ONE X: rom=AOSP JB 4.1.1, kernal=FAUX 4b08

נערך לאחרונה על ידי The_MG, 17-09-12 בשעה 18:34.
The_MG לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-12, 19:03   #3 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Digital_Oracle
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 242
ברירת מחדל

The_MG - מה שכתבת אכן מדוייק אני רק אוסיף כי הבחור שאל איך זה בא לידי ביטוי בשימוש הקלאס - אז בדוגמא הנ"ל אם יש לנו textbox שקוראים לה נניח Kufsa אז היא יכולה להפעיל את someaction כי היא מתודה בקלאס.
textbox kufsa = new textbox()
kufsa.someaction(string s,int b)
__________________
Digital_Oracle לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-12, 19:06   #4 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2010
הודעות: 440
ברירת מחדל

שים לב שלא חייב לעשות constructor לערכים רקים מכיוון וC# נותן אותם אוטומתית אם הערכים הראשוניים שאתה צריך שונים מהערכים הדיפולטיביים של C# שהם 0 למשתנה מספרי וnull למחרוזות ולתווים אז עושים constructor
MATAN884 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-12, 23:16   #5 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של VanHalen
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

נשתמש בדוגמא שלך, תחשוב על TEXTBOX.
יש לה כל מיני מאפיינים שאתה יכול לנצל בשביל לעשות בה שימוש. זה נקרא ה API של ה TEXTBOX. כלומר מיקרוסופוט סיפקה לך קופסה שחורה שעושה משהו מאוד ברור ונתנה לך סט כלים להשתמש בו. זה בדיוק מחלקה.

כאשר אתה ניגש לכתוב מחלקה אתה צריך קודם לחשוב ולהבין מה המחלקה הזאת אמורה לעשות. המימוש שלה שייך לך בלבד אבל אתה צריך לספק למשתמש של המחלקה הזאת את הכלים הדרושים בשביל לבצע את הפעולות שהיא אמורה לעשות, כמו לקבוע את מספר התווים האפשריים, את הגודל הפיזי שלה את התוכן החוקי שלה וכו'. הכלים האלה שאתה מספק הם השגרות הציבוריות (public methods) והפרמטרים הציבוריים.
לעומת זאת כל השגרות והפרמטרים הפרטיים(PRIVATE) מיועדים למימוש הפנימי של המחלקה ולמשתמש שלה לא אמור להיות שום ידע או עניין בתוכן הזה. לא מעניין את המשתמש איך הקופסא השחורה עובדת, מעניין אותו איך לעשות שימוש בקופסא השחורה לצרכים שלו.
__________________
משחק עכשיו: The Witcher II
שחקתי קודם: Dungeon Siege III, Divinity II - The Dragon Night Saga,Two Worlds II
Intel I5 3470| AC Freezer 7 | Asus P8Z77-V LX2 | Corsair XMS3 2x4GB 1600MHZ | Sapphire HD 7850 | Corsair Force 3 120GB| Topower Top 550W | TT Strike MX | LG L207WT | Microsoft Sidewinder X6 | Razer Naga
Sony Xperia Z1 Compact
Xiaomi MI-2 16GB - MIUI V5
מדריכים: תצוגת משאבי מערכת בזמן אמת תוך כדי משחק
VanHalen לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-12, 0:01   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Dark Arrow
 
תאריך הצטרפות: Mar 2009
הודעות: 601
שלח הודעה דרך ICQ אל Dark Arrow שלח הודעה דרך MSN אל Dark Arrow
ברירת מחדל

תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד..

עכשיו אני מבין את זה..

The_MG
תודה רבה ההסבר שלך ממש טוב.
VanHalen
אהבתי את התיאור של הקופסא השחורה... ממש עזר לי להבין בצורה פשוטה מה זה..

תודה רבה לכולם :].
__________________
לשאלות :
MSN - or@Mail.com
Dark Arrow לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
צריך עזרה בקשר ל SSD spektor אחסון 9 22-04-12 14:25
איזה כרטיס זיכרון (CLASS 2/4/6/10) אני צריך למצלמה דיגיטלית Fuji f60fd? ofir אומנות דיגיטלית 18 26-10-11 21:41
התלבטות בין שני microsd - class 4 vs class 6 Elio אחסון 1 31-03-11 1:10
צריך עזרה בקשר לOC למעבד stasgl אוברקלוקינג 3 07-02-11 23:07
היי צריך עזרה בקשר למזגן! zeevkat דיבורים על הא ודא 8 16-05-08 2:15


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:01.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות