IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה > תיכנות
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תיכנות פורום בנושאי תיכנות , פיתוח אתרים , שפות תיכנות , אפליקציות סלולר וטאבלטים.

תוכנה ומערכות הפעלה : תיכנות

בעיה בקוד.

רשמתי קוד, שבודק שסכום כל השורה במטריצה היא 58 ושבכל שורה מופיעים מיספרים מסויימים ולא סתם מיספרים. 0-1-2-3-4-5-6-7-8-10-12. הבעיה היא ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-03-13, 18:11   #1 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של New_Shady
 
תאריך הצטרפות: Feb 2011
הודעות: 517
ברירת מחדל בעיה בקוד.

רשמתי קוד, שבודק שסכום כל השורה במטריצה היא 58 ושבכל שורה מופיעים מיספרים מסויימים ולא סתם מיספרים. 0-1-2-3-4-5-6-7-8-10-12.
הבעיה היא שהקוד תמיד עושה ERORR ואף פעם לא עושה GOOD.


__________________
New_Shady לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 01-03-13, 21:28   #2 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
סמל האישי של David32
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 62
ברירת מחדל

א. אני הולך להעיר לך שוב ושוב על זה שאתה לא מזיח נכון, קשה לקרוא את הקוד הזה.
ב. אני מציע שתלמד לדבג קצת , תשים כמה printf במקומות שנראים לך כדי לראות איך הכול עובד , מהר מאוד תגיע למסקנה שהקוד שלך לא עושה את מה שחשבת כשכתבת. לעקוב אחרי הקוד הזה בראש יהיה לך קשה בגלל סעיף א'.
ג. תתחיל לתת שמות למשתנים שלך , i ושות' הם בסדר ללולאות , אבל לא למשתנים אחרים (לדוגמא במקום b תקרא allowedNum או משהו כזה , שיהיה קצת הגיון מאחורי זה)

עכשיו לבעיה שלך:
שים לב שהתנאים בלולאות שלך מתנהגים כמו שאתה רוצה , כי הם לא ופה נמצאת הבעיה.
קוד:
int d = 0;
.
.
.
for (n = 0 ; n <12 && d == 1 ; n++)
אתה בכלל לא נכנס ללולאה כי d = 0 ואתה מצפה שהוא יהיה 1.
__________________
Intel Q6700 @ 3.0 (333x9) - CoolerMaster Hyper212
Gigabyte GA-EP45-DS3
2x2GB G.SKILL 800Mhz DDR2 @ Stock
Palit HD4870 Dual Sonic Edition 1GB- Accelero S1 Rev.2
Western Digital WD5000AAKS 500GB
Coolermaster Real Power Pro 550W
Coolermaster HAF 932
David32 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 01-03-13, 21:32   #3 (קישור ישיר)
IO Folding Captain
 
סמל האישי של Dj-L@g0la5
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,655
ברירת מחדל

אם תוכל, תעתיק את הקוד עצמו, יעזור הרבה יותר ותשתמש בתגית [code]
אלא אם מישהו יגיב לפני והסתדדר ככה...
__________________
Intel Sandy Bridge i5 2500K @4GHz | Reeven RCCF-1201SP | MSI Z77A-GD55
G.Skill DD3-1600 Ripjaws-X 8GB CL8 (2 x 4GB) | nVIDIA GTX 780 | Cooler Master CM690 | Antec Neo Eco 620W
Crucial M4 SSD 128GB + Mushkin Callisto deluxe SSD 60GB + Western Digital ‎WD6400AAKS‎ + Western Digital WD10EARS + Western Digital WD20EARS

Join us to help the World get BETTER - IOPanel-WCG Team | HowTo: Install the Client ; Connect remotely to the Client
Dj-L@g0la5 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 01-03-13, 22:29   #4 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של New_Shady
 
תאריך הצטרפות: Feb 2011
הודעות: 517
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dj-L@g0la5 צפה בהודעה
אם תוכל, תעתיק את הקוד עצמו, יעזור הרבה יותר ותשתמש בתגית [code]
אלא אם מישהו יגיב לפני והסתדדר ככה...
תודה אבל כבר היסתדתי עם מה שDavid32 אמר כי לא שמתי לב שזה לא ניכנס ללולאה.

לDavid32
אני יקח את הערות שלך לתשומת ליבי, תודה רבה על העזרה.
__________________
New_Shady לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה במציאת הבעיה בקוד בשפת C eliorws תיכנות 6 08-11-12 21:39
מחפש תוכנה כמו photosynth בקוד פתוח (STANDALONE) FireBall תוכנה ומערכות הפעלה 1 27-02-12 14:24
בעיה בקוד JAVA sabag123 תיכנות 7 12-03-11 0:15
בעיה בקוד JAVASCRIPT שלי הצילו GraFiTy תיכנות 2 23-02-10 19:39


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 9:20.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות