IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > כרטיסי מסך
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

כרטיסי מסך פורום בנושא כרטיסי מסך , מנהלי התקנים , תמיכה טכנית , בעיות בתצוגה ובמשחקים , מערכי CF ו SLI וייעוץ לפני קניה

חומרה : כרטיסי מסך

בעיה חמורה עם דרייבר amd

היום הורדתי את 13.12 החדש. הסרתי את הדרייבר הישן (13.11b) ואפילו קפצתי לsafemode כדי להעיף שאריות עם היורש של sweeper. ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-12-13, 14:13   #1 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,128
ברירת מחדל בעיה חמורה עם דרייבר amd

היום הורדתי את 13.12 החדש.
הסרתי את הדרייבר הישן (13.11b) ואפילו קפצתי לsafemode כדי להעיף שאריות עם היורש של sweeper.

העלתי מחדש את המערכת, התקנתי את הדרייבר וריסטתי. מאז, חצי דקה אחרי עלית הווינדוס המחשב קורס עם השגיאה הנפוצה system thread exception not handled.
חזרתי לsafemode ומחקתי את הדרייבר.
עליתי חזרה במצב רגיל, הווינדוס התקין את הדרייבר שלו (הבהובים של המסך לאיזה דקה) ולאחר מכן בום המערכת נפלה על אותה שגיאה.

ז"א הדרייבר החדש מפיל את הווינדוס, וגם הדרייבר דיפולט של ווינדוס מפיל את המערכת. לכן גם אין לי איך להתקין דרייבר ישן יותר.

מה עושים??

win 8.1
hd6850 cf

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Pro
__________________
Intel Core i5 760 @ 4.0GHz -Custom WC System w/EK Supreme HF CU Ni // Heatkiller GPUX² LT - Gigabyte P55A-UD5 - GSkill Ripjaws 12GB @ 1600 cl9 - Sapphire HD6850 X2 CFX @ 950/1100 - Samsung 840 EVO 250GB & Seagate Barracuda.12 500GB RAID0 - Seasonic M12D 750W - LianLi A71B
Intel C2D E6550 - Noctua U12P- MSI P6n-SLI v2 - OCZ 4GB @933 - Palit HD4850 - Seagate 500GB - CM eXpower 500 - CM 334
Samsung T260HD - JBL Creature II - Logitech G15 - Logitech G700S
SGNote II // Cowon S9 w/Fiio E17 - Shure SE215 - BeyerDynamic DTX501p - AKG Q701
1nfiNity לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-12-13, 14:30   #2 (קישור ישיר)
IO OwneR
 
סמל האישי של cupra
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 14,343
ברירת מחדל

נו, AMD ודריוורים...
למרות שזה די מפתיע, ניסית לחזור לדריוור הקודם של AMD ?
__________________
Msi Z87 Mpower MAX | Intel Core i7 4770K | MSI GTX 680 lightning | 2x8gb Corsair Dominator 2133Mhz C9 | Rooket Kave
samsung 840 SSD 240GB G2
| 5x3TB |
Lian-Li P80 mod | Corsair CMPSU-HX1000 | 2x Dell 2407WFP |

Custom Built
Phase Change Unit
| Custom Built Water Cooling System (X2) | ln2/dice pot by Kingpin - Dragon extreme

LapTop: Lenovo yoga 2 pro - 13.3 QHD, Core i7 4500U, 8GB, SSD 256G

Old/Sold
NEXUS One ; HTC Desire HD ; Galaxy NEXUS ; NEXUS 4

Current LG G2 32GB + NEXUS 7 + IPAD 3







Join the IOpanel HWBOT
Team | Join the IOPanel world Community Grid Team | Join the IOPanel Super Pi DB
cupra לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-12-13, 14:48   #3 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של cocainhore
 
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 3,642
ברירת מחדל

אני מניח שאתה מתכוון ל Driver Fusion .. סבבה.

קודם כל כבר אין צורך ב safe mode אתה יכול לבטל את ההתקנת דרייבר האוטומטית דרך
העדכונים של המערכת הפעלה ככה שזה לא יתקין שום דבר אחרי ההסרה מהלוח בקרה.

בוא תעשה את הצעדים הבאים ותעדכן אם הסתדרת כדי לשלול לגמרי שזה בעיית דרייבר.
אם אחרי מה שתעשה לא יעלה לך בצורה תקינה הכול אז כנראה הדרייבר לא יציב עם המערך
שלך.

1. תסיר לגמרי מהלוח בקרה את ATI\AMD
2. הפעלה מחדש ( ושזה לא יתקין לך כלום.. תבטל את ההתקנה האוטומטית של דרייברים )
3. תשתמש ב Driver Fusion ותעיף שאריות
4. הפעלה מחדש
5. תריץ CCleaner תנקה את המחשב, ואת ה Registry פעמיים-שלוש כי יש דברים
שמופיעים שוב מייד. אחרי שזה נקי כנס שוב ל Fusion ותעיף שאריות ואז תעשה ריסטרט
אחרון.
6. תתקין 13.12 ותראה אם זה יציב

אם זה לא עובד או שזה בעיה בדרייבר ותתקין דרייבר אחר, או שפשוט ההורדה עצמה פגומה..
לא מוצא משהו אחר שיכול לעשות את זה. אל תשכח.. אין צורך ב safe mode רק תבטל מה שאמרתי.

עוד דבר ששווה לך לנסות זה את זה במידה ויש לך כוח וזמן

http://www.guru3d.com/files_details/..._download.html

לא מעט אנשים משתמשים בזה ומרוצים.
cocainhore לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 19-12-13, 22:02   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,128
ברירת מחדל

קוקאין, בדיוק על הכלי הזה דיברתי. בעבר גורו תמכו בsweeper, השנה עברו לזה.

טוב אז מחקתי כל זכר לדרייבר מהsafemode (לא מצליח להחזיק יותר מכמה שניות על מצב רגיל) והצלחתי בהפעלה הבאה להתקין את הדרייבר הקודם שידעתי שיציב - 13.11b5.

עבד יפה למספר שעות, אך לאחר ריסוט קטן שעשיתי לפני מספר דקות הבעיה חזרה. שוב, מספר שניות אחרי עליית המערכת הווינדוס קורס עם אותה שגיאה. זה מרגיש לי כאילו הווינדוס מעדכן איזה משהו בעצמו.. כאילו הוא מעדכן לבד לאיזה גרסאת דרייבר שונה. כעת גם כשהווינדוס עולה אחרי הקשת הסיסמא יש את הצפצוף של חומרה חדשה שמתחברת למחשב אך ללא כל פעולה של חיבור מצידי. גם לא עולה הודעה כלשהי בנושא. כמה שניות לאחר מכן - בום קריסה.

Help me

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Pro
__________________
Intel Core i5 760 @ 4.0GHz -Custom WC System w/EK Supreme HF CU Ni // Heatkiller GPUX² LT - Gigabyte P55A-UD5 - GSkill Ripjaws 12GB @ 1600 cl9 - Sapphire HD6850 X2 CFX @ 950/1100 - Samsung 840 EVO 250GB & Seagate Barracuda.12 500GB RAID0 - Seasonic M12D 750W - LianLi A71B
Intel C2D E6550 - Noctua U12P- MSI P6n-SLI v2 - OCZ 4GB @933 - Palit HD4850 - Seagate 500GB - CM eXpower 500 - CM 334
Samsung T260HD - JBL Creature II - Logitech G15 - Logitech G700S
SGNote II // Cowon S9 w/Fiio E17 - Shure SE215 - BeyerDynamic DTX501p - AKG Q701
1nfiNity לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 13:02   #5 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,128
ברירת מחדל

טוב אני מתחיל להשתגע פה.
אחרי שהצלחתי לסדר את העניין בפוסט הקודם והצלחתי לחזור לדרייבר הקודם הכל עבד מצוין עד אתמול.
באמצע משחק בbf4 התמונה נחשכה לרגע, ולאחר מכן כשחזרה הכל נראה כפול. כלומר, יש תמונה מלאה על המסך, אך יש תמונה נוספת מעליה כאילו בשקיפות כלשהי אך בסטייה של חצי מסך ימינה.
וכדי לעזור להבין, אני בעצם רואה 2 minimaps של הbf, אחת במקומה הטבעי בצד שמאל ואחת בערך במרכז המסך.
בנוסף כל התצוגה מרצדת בעצבנות.

כשמזערתי לדסקטופ הכל היה נראה כרגיל, וכשחזרתי למשחק המצב חזר לעצמו, ולאחר מספר שניות נוספות המחשב קפא.

סבבה, ריסטרט למחשב, אך פתאום הוא לא עולה. מגיע לסמל של הווינדוס לקראת העליה, והופך פשוט למסך שחור.

אחרי קצת משחקים, מסתבר שאפשרי לעלות בsafe mode אך בשום פנים ואופן לא במצב רגיל.
לאחר הסרת הדרייבר בsafe המחשב עולה במצב רגיל, עובד מצוין, אך ברגע שאני מתקין דרייבר amd, במהלך ההתקנה בדיוק כשהיא מגיעה לשלב ה"display driver" המחשב קופא, הפעם ללא bsod.
לא משנה איזה גרסאת דרייבר ולא משנה כלום, המחשב פשוט קופא בהתקנה. גם כשניסיתי להתקין דרך הwindoos update המחשב קופא.

אז הלכתי רחוק, עשיתי refresh לווינדוס - אבל כמובן, התוצאה זהה.

וואט דה פאק?!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Pro
__________________
Intel Core i5 760 @ 4.0GHz -Custom WC System w/EK Supreme HF CU Ni // Heatkiller GPUX² LT - Gigabyte P55A-UD5 - GSkill Ripjaws 12GB @ 1600 cl9 - Sapphire HD6850 X2 CFX @ 950/1100 - Samsung 840 EVO 250GB & Seagate Barracuda.12 500GB RAID0 - Seasonic M12D 750W - LianLi A71B
Intel C2D E6550 - Noctua U12P- MSI P6n-SLI v2 - OCZ 4GB @933 - Palit HD4850 - Seagate 500GB - CM eXpower 500 - CM 334
Samsung T260HD - JBL Creature II - Logitech G15 - Logitech G700S
SGNote II // Cowon S9 w/Fiio E17 - Shure SE215 - BeyerDynamic DTX501p - AKG Q701
1nfiNity לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 14:42   #6 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של cocainhore
 
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 3,642
ברירת מחדל

פסלת שזה מערכת הפעלה אחת ? אני מתכוון שאם אתה משתמש ב 8.1 נגיד, ניסית את 7 ?
cocainhore לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 25-12-13, 17:47   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,128
ברירת מחדל

לא יודע.. אני עובד עם הווינדוס הזה משהו כמו חודשיים, ועד עכשיו הכל היה בסדר.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Pro
__________________
Intel Core i5 760 @ 4.0GHz -Custom WC System w/EK Supreme HF CU Ni // Heatkiller GPUX² LT - Gigabyte P55A-UD5 - GSkill Ripjaws 12GB @ 1600 cl9 - Sapphire HD6850 X2 CFX @ 950/1100 - Samsung 840 EVO 250GB & Seagate Barracuda.12 500GB RAID0 - Seasonic M12D 750W - LianLi A71B
Intel C2D E6550 - Noctua U12P- MSI P6n-SLI v2 - OCZ 4GB @933 - Palit HD4850 - Seagate 500GB - CM eXpower 500 - CM 334
Samsung T260HD - JBL Creature II - Logitech G15 - Logitech G700S
SGNote II // Cowon S9 w/Fiio E17 - Shure SE215 - BeyerDynamic DTX501p - AKG Q701
1nfiNity לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 20:48   #8 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,128
ברירת מחדל

טוב חברים אני באמת חייב את עזרתכם.. נגמרו לי הרעיונות.
פירמטתי, חזרתי לווינדוס 7, המחשב עולה מצוין והכל בסדר. מתקין דרייבר amd, ושוב אותו סרט. המחשב עושה בוט, מגיע לאנימציה של הסמל של ווינדוס, ובום מסך שחור.

פתאום עלה לי הרעיון, אולי זה הcfx שגורם לבעיה? ניתקתי את אחד הכרטיסים מהספק, ואיזה יופי המחשב עולה מצוין.
החלפתי כבל cfx אך זה לא עזר. בדקתי טוב טוב נזילות מים, כבלים חשופים, כל דבר שיכול לקצר, אך הכל נראה תקין.
חיפשתי גם נזק פיזי על הכרטיסים, משהו שרוף/מפוצץ/נוזלי אבל אין כלום.

הגעתי לשלב שאני באמת לא מצליח לחשוב על איזשהו פיתרון למצב.

חייב את עזרתכם

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Pro
__________________
Intel Core i5 760 @ 4.0GHz -Custom WC System w/EK Supreme HF CU Ni // Heatkiller GPUX² LT - Gigabyte P55A-UD5 - GSkill Ripjaws 12GB @ 1600 cl9 - Sapphire HD6850 X2 CFX @ 950/1100 - Samsung 840 EVO 250GB & Seagate Barracuda.12 500GB RAID0 - Seasonic M12D 750W - LianLi A71B
Intel C2D E6550 - Noctua U12P- MSI P6n-SLI v2 - OCZ 4GB @933 - Palit HD4850 - Seagate 500GB - CM eXpower 500 - CM 334
Samsung T260HD - JBL Creature II - Logitech G15 - Logitech G700S
SGNote II // Cowon S9 w/Fiio E17 - Shure SE215 - BeyerDynamic DTX501p - AKG Q701
1nfiNity לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 22:16   #9 (קישור ישיר)
GM - RIG MASTER
 
סמל האישי של gmmaster
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 9,102
ברירת מחדל

ניסית כל כרטיס בנפרד?
ניסית את שני הסלוטים שהכרטיסים בהם על הלוח כל אחד בנפרד?
ניסית את כל החיבורי חשמל של הספק לכרטיס?
gmmaster לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 22:51   #10 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,128
ברירת מחדל

האמת שבעניין הזה יש משהו מוזר.

כשאני עולה עם הכרטיס הראשון בלבד, הכל כשורה.
כשאני עולה עם הכרטיס השני בלבד, התוצאה היא כמו שאני עולה איתם ביחד, כלומר את הפוסט אני רואה עד אנימצית העליה של ווינדוס.

מכך אני נוטה להאמין שזה הכרטיס השני שאיכשהו גורם לבעיה, ולא עצם הcfx.
אך מצד שני, אם יש תצוגה עד עלית הווינדוס סימן שהכרטיס השני לא מת, או שאני טועה?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Pro
__________________
Intel Core i5 760 @ 4.0GHz -Custom WC System w/EK Supreme HF CU Ni // Heatkiller GPUX² LT - Gigabyte P55A-UD5 - GSkill Ripjaws 12GB @ 1600 cl9 - Sapphire HD6850 X2 CFX @ 950/1100 - Samsung 840 EVO 250GB & Seagate Barracuda.12 500GB RAID0 - Seasonic M12D 750W - LianLi A71B
Intel C2D E6550 - Noctua U12P- MSI P6n-SLI v2 - OCZ 4GB @933 - Palit HD4850 - Seagate 500GB - CM eXpower 500 - CM 334
Samsung T260HD - JBL Creature II - Logitech G15 - Logitech G700S
SGNote II // Cowon S9 w/Fiio E17 - Shure SE215 - BeyerDynamic DTX501p - AKG Q701
1nfiNity לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 22:59   #11 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,128
ברירת מחדל

בעצם, עכשיו שמתי לב למשהו מעניין.
כשאני עולה עם הכרטיס השני (הבעייתי) התמונה הצבעונית בפוסט מופיע עם מן ארטיפקטים כאלה... כאילו פיקסלים שרופים, כשבכרטיס השני זה לא קורה.

אבל כשאני עולה עם אותו כרטיס בעייתי לווינדוס בsafe mode הכל נראה כמו שצריך. (שוב, בדיוק אותם סימפטומים כשאני רואה כש2 הכרטיסים פעילים).

יש פה איזשהו רמז?


Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Pro
__________________
Intel Core i5 760 @ 4.0GHz -Custom WC System w/EK Supreme HF CU Ni // Heatkiller GPUX² LT - Gigabyte P55A-UD5 - GSkill Ripjaws 12GB @ 1600 cl9 - Sapphire HD6850 X2 CFX @ 950/1100 - Samsung 840 EVO 250GB & Seagate Barracuda.12 500GB RAID0 - Seasonic M12D 750W - LianLi A71B
Intel C2D E6550 - Noctua U12P- MSI P6n-SLI v2 - OCZ 4GB @933 - Palit HD4850 - Seagate 500GB - CM eXpower 500 - CM 334
Samsung T260HD - JBL Creature II - Logitech G15 - Logitech G700S
SGNote II // Cowon S9 w/Fiio E17 - Shure SE215 - BeyerDynamic DTX501p - AKG Q701
1nfiNity לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 23:08   #12 (קישור ישיר)
IO Addict
 
סמל האישי של cocainhore
 
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 3,642
ברירת מחדל

רמז עבה מידי...
cocainhore לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 23:17   #13 (קישור ישיר)
GM - RIG MASTER
 
סמל האישי של gmmaster
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 9,102
ברירת מחדל

תממש אחריות.
ומזל טוב, מצאת את הבעיה
gmmaster לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 23:20   #14 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,128
ברירת מחדל

אוקיי.

ולשאלה - איך יכול להיות שבsafe mode הוא עובד בסדר לגמרי, אבל בעליה רגילה, או אפילו במסך סטטי מסכן בפוסט יש בעיות?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Pro
__________________
Intel Core i5 760 @ 4.0GHz -Custom WC System w/EK Supreme HF CU Ni // Heatkiller GPUX² LT - Gigabyte P55A-UD5 - GSkill Ripjaws 12GB @ 1600 cl9 - Sapphire HD6850 X2 CFX @ 950/1100 - Samsung 840 EVO 250GB & Seagate Barracuda.12 500GB RAID0 - Seasonic M12D 750W - LianLi A71B
Intel C2D E6550 - Noctua U12P- MSI P6n-SLI v2 - OCZ 4GB @933 - Palit HD4850 - Seagate 500GB - CM eXpower 500 - CM 334
Samsung T260HD - JBL Creature II - Logitech G15 - Logitech G700S
SGNote II // Cowon S9 w/Fiio E17 - Shure SE215 - BeyerDynamic DTX501p - AKG Q701
1nfiNity לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-13, 23:22   #15 (קישור ישיר)
GM - RIG MASTER
 
סמל האישי של gmmaster
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 9,102
ברירת מחדל

כי יש תקלה בכרטיס שבתנאים מסויימים מופיעה וכנראה שהמסך פתיחה מממש את התנאים האלו ובמצב בטוח התנאים לא מתממשים ולכן התקלה לא מופיעה
gmmaster לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
IDM בעיה חמורה... Shaked תוכנה ומערכות הפעלה 4 05-01-13 16:55
בעיה| בעיה חמורה אחרי הפעלת תוכנות ( msvcrt) prizeeheb תמיכה טכנית 0 24-10-09 17:58
בעיה חמורה CHiPoPo תמיכה טכנית 6 20-03-08 23:16
בעיה עם המערכת הפעלה - בעיה חמורה kola תמיכה טכנית 4 11-12-07 20:36


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:34.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות